Právě je so listopad 09, 2024 21:53
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STOFANAK Stanislav
|
Předmět: setupy original aut |
|
|
No nakolko je nastavenie auta v RBR velmi blizko realite, tak by mazaujimalo ci niekto neviete kde zohnat original nastavenia jazdcov, s ktorym jazdili. Napr: jazdim s focusom 04 tak ked sa nemylim tak vtedy s nim jazdil Gardemaister a Kresta, tak by som bol velmi zvedavy s akym nastavenim jazdili tyto jazdci sotolinu vo finsku a asfalt v nemecku trebars.
Myslim ze na tomto fore som asi cital ze niekto porovnaval setup hakkinena a andretiho tak by ma zaujimalo ako sa k tomu dostal.
Uz som aj rozmyslal ze napisem chlapcom od M-Sport alebo to Stobartovcom ci by mi nevedeli helfnut. Alebo dalsia moznost oslovit konkretnych jazdcov. |
|
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 13:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Ono to jde vzít spíš přibližně, něco funguje, něco ne. Já mám setupy na Polo S2000 a co se týče geometrie, tak na vývojové fyzice S2000 fungují bezvadně, některé hodnoty ale nelze v RBR použít. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st říjen 24, 2007 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Henri
|
Předmět: Default setupy |
|
|
Proč jsou Defaultní setupy u většiny aut tak zmršené. Auta poskakují jako by země měla poloviční gravitaci. A řízení je: Co auto to diametrálně jiný úhel řízení a jiná geometrie.
Když si s tím 2 měsíce hraju, tak ty pružiny většinou přivedu do nějakého rozumného kompromisu. Problém je to, že to vezme strašnou spoustu času a vzhedem k tomu, jak často se mění fyziky, tak to podle mě snad ani nestojí za to... |
|
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Kdyby se měl default ladit na každou fyziku na rekordy, tak se udělá pět aut za rok a to prostě nejde.
Navíc k čemu by v té hře bylo ladění setupu, kdyby ty defaulty byly u všeho na rekord? Nedokonalé jsou i proto schválně. Kdo nechce nastavovat a jen sednout a jet, ať hrahe CMR nebo jinou arkádu. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so listopad 03, 2007 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
K obměná fyzik N4 a S1600 už nejspíše nebude, jedou na fyzikách nových, A8 a WRC se blíží k vydání, takže ani tam změna fyzik poté přicházet nebude. Tudíž uděláš setup a měnit ho už nemusíš, bude-li ti sedět. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so listopad 03, 2007 23:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|