Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
REZANINA Jakub
|
Předmět: padání hry |
|
|
stává se mi že jedu a zrazu se mi oběví modrá obrazovka sekne se zvuk a nejde s tim nic dělat poraďte někdo co s tim pls |
|
|
Zaslal: ne listopad 06, 2005 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MLEZIVA Jakub
|
Předmět: Spojení zrušeno |
|
|
Po první erzete mi to napsalo spojení zrušeno nebo přerušeno (to je jedno). A nemoch sem se znova přihlásit. V průběžných výsledcích to píše nenastoupil na RZ2 (protože sem neměl ani tu možnost) a sem DNF. To je nespravedlivý, poraďte, co mám dělat? Na protesty už sem psal... |
|
|
Zaslal: ne listopad 06, 2005 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
Předmět: |
|
|
Zeptej se Wallyho, on to vyřeší levou zadní, mě se to taky už stalo |
|
|
Zaslal: ne listopad 06, 2005 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Chce to trpelivost, jednou se mi obnovilo spojeni na 22. pokus |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: ne listopad 06, 2005 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BISAHA Ondrej
|
Předmět: hehe |
|
|
Michale tak to ses dábel. Já když to potřetí nenajede už schýzuju jak blázen )))). RBR z nás ze všech udělá jednou uřvaný šmejdy a konkrétně já budu ve 30 vypadat na 40 a řvat uplně stejně. Nejhorší je, že jsem se ted přistihl, že na to čumím se soustředěním vypadající jako PANIZZI. Mladej ale vyvráštěnej kokot ) |
|
|
Zaslal: st listopad 09, 2005 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: hehe |
|
|
BISAHA Ondrej napsal: |
Michale tak to ses dábel. Já když to potřetí nenajede už schýzuju jak blázen )))). RBR z nás ze všech udělá jednou uřvaný šmejdy a konkrétně já budu ve 30 vypadat na 40 a řvat uplně stejně. Nejhorší je, že jsem se ted přistihl, že na to čumím se soustředěním vypadající jako PANIZZI. Mladej ale vyvráštěnej kokot ) |
Tak to se mi zaplatpambu stat nemuze - mne 30 uz bylo |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st listopad 09, 2005 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZANINA Jakub
|
Předmět: furt miu to padá |
|
|
stáhl sem vylepšený plugin a furt to padá nevím čím to je prostě se mi oběví modrá obrazovka a konec |
|
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Tak modrou obrazovku plugin vyvolat na 99% nemůže, tim jsem si jistý. To jsou ovladače nebo hardware |
|
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Ja bych to taky na plugin nehazel. Me donedavny pdaly auta ze Zmodeleru, ne do modra sice, ale kdyz jsem jel pres RBRNet, tak to slo casto do modry, nainstalil jsem jiny drivery pro grafiku a nepada nic, i Zmodeler kary jedou. |
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 0:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
no a mne Zmodelery nejedou - teda nejde mne Xsara 05, Focus, Accent 03, Fabia,... ted mne zrovna nic dalsiho nenapada, ale tyto auto mne proste nejdou - po nacteni RZ mne RBR spadne do windows. |
|
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 0:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
no a mne Zmodelery nejedou - teda nejde mne Xsara 05, Focus, Accent 03, Fabia,... ted mne zrovna nic dalsiho nenapada, ale tyto auto mne proste nejdou - po nacteni RZ mne RBR spadne do windows. |
Mě auta z zmodelleru přestaly padat samy od sebe ... nevím co se stalo ale jsou věci mezi nebem a zemí a na každé konfiguraci pc se to chovájinak, takže je těžké radit. |
|
|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 9:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Me prestaly padat po instalaci starych dobrych force ware 45.23. Mam GF 4200Ti. |
|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 10:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: Padání hry, jednoduše nehrajte ... |
|
|
Tak, dneska sem zjistil další věc, a to, že v singlu mi RBR nepadá, alespoň nepamatuji kdy naposled. Dneska mi to spadlo na seznamování se švédskem, při psaní komentu po RZ2. Vzhledem k tomu, že mi to v pluginu pade dost často vím, že to neni během jízdy, ale v menu, a tak mne napadlo jestli to nemůže být těma komentářema, dneska to spadlo při psaní komentáře, minule po odeslání komentáře, a většinou když odmáznu start další RZ. Nebylo by možný udělat jeden testovací plugin, bez komentářů. Už fakt nevim co s tim, zkoušel sem snad všechno, ale pade to i při orig. instalaci s verzí 1.2. Myslim, že tohle je ta největší chyba na RBR a to její stabilita. Většinou už pak nemam ani chuť dál závodit, kort po dnešku. Snad se to v průběhu následující sezóny nějak vymyslí a další sezona už se bude moct ject pěkně v klidu a soustředěně jen na vlastní jízdu a né čekat na to, že to třeba zrovna po téjhlé RZ zase spadne. Přeju všem víc štěstí než mám já. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: čt listopad 17, 2005 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Tak si ty komentáře vypni,ne? A pošli mi .dmp soubor z toho pádu... |
|
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 13:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHENICEK Jarda
|
|
|
Mam obavy ze s timhle neustalym padanim se ve vetsine pripadu nic nenadela. Me to napriklad nekdy nepadne 14dni a potom to najednou zacne padat v kazdym druhym turnaji aniz bych cokoli menil.
Pada mi to jak behem jizdy tak v menu, takze to ze to nekomu padne pri psani komentare je stejne pravdepodobne jen nahoda.
Proste RBR je hrozne nestabilni a nevyladena hra. Ja osobne znam 4 lidi ktery jsou do rally blazni a chteli RBR jezdit, ale kvuli tomu padani uz to davno vzdali.
U me sem myslel ze to zpusobuje prehrivani grafarny, takze sem nasadil brutalni chlazeni a cely Monte byl klid. No a tenhle tyden sem jel ca 5turnaju a ve 4 mi to spadlo a uz sem z toho fakt zase na mrtvici. Sampionat krasne rozjetej a mozna kvuli blbymu padani odjedu pulku zavodu.
|
|
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|