Právě je ne listopad 10, 2024 7:02
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ing.-Santus
|
Předmět: |
|
|
Tak teď já
Volant: Microsoft FF Wheel
Pohled: Myslim že snad originál od jezdce, páč jsem se v tom nějak štrachal, pak jsem to zas měnil, nevim
Nastavení: originál od škorpióna, ale vybral jsem si z toho tak čtyři, páč mi moc nejde se na ně přizpůsobovat... |
|
_________________ Ing. Santus |
Zaslal: ne září 25, 2005 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
richard burns
|
|
|
teď jsem si koupil Logitech rumblepad2 je to gamepad s analogovímá pákama stejný jako na PS2 a řídí se s tím dobře |
|
_________________ CMR je minulost
RBR je budoucnost |
Zaslal: ne říjen 09, 2005 12:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Předmět: Nastaveni |
|
|
1. Logitech FF z PS2
2. pohled z narazniku(zvyk z GT)
3. Neco malo mam nastaveny, ale neni na to cas.Asfalt mam pritvrzenej a nastaveny diferencialy a brzdeni.Na nastaveni jinejch lidi bych moc nedaval, protoze jsem jich par mel, ale bylo zajimavy, ze napr. znama chyba jiz od zacatku RBR byla, ze v default nastaveni byl nesmyslne nastavenej myslim zadni dif.... a s timhle ti pak lidi posilaj, ze zajizdej neuveritelny casy.... neuveritelny ze )) .
Sotolinu nemam skoro vubec nastavenou. A na mokro mam akorat pomer sily ve prospech predni napravy. No a snih nemam nastavenej vubec, protoze me nebavi.Je to velky minus v tyhle hre(teda pro me).
Safra jsem se nejak rozepsal )) |
|
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 13:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
Předmět: Re: Nastaveni |
|
|
Pardon, psal jsem to ja .o)
Anonymous napsal: |
1. Logitech FF z PS2
2. pohled z narazniku(zvyk z GT)
3. Neco malo mam nastaveny, ale neni na to cas.Asfalt mam pritvrzenej a nastaveny diferencialy a brzdeni.Na nastaveni jinejch lidi bych moc nedaval, protoze jsem jich par mel, ale bylo zajimavy, ze napr. znama chyba jiz od zacatku RBR byla, ze v default nastaveni byl nesmyslne nastavenej myslim zadni dif.... a s timhle ti pak lidi posilaj, ze zajizdej neuveritelny casy.... neuveritelny ze )) .
Sotolinu nemam skoro vubec nastavenou. A na mokro mam akorat pomer sily ve prospech predni napravy. No a snih nemam nastavenej vubec, protoze me nebavi.Je to velky minus v tyhle hre(teda pro me).
Safra jsem se nejak rozepsal )) |
|
|
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
george.n
|
Předmět: Natavení |
|
|
Zdravím, konečně se mi dostala do ruky tahle hra a docela na ní ulítávám. Bohužel na klávesnici, ale za 3 dny sem už vyhrál UK na Rookie o 4 minuty, tak doufám že to vychytám.
Nastavení:
1) klávesnice Logitech "Formula" )))
2) pohled zezadu (pokud nevidim kde presne a v jaky pozici mam auto, tak nezvládám.)
3) zatím měním akorát brzdy aby se dalo brzdit na klávesnici
Nevíte někdo, jak nastavit ten filter na Digital button aby zmáčknutí tlačítka nevyvolalo hned 100% brzdu/plyn. Zkousel sem nejak nastavit ty krivky, ale nerozumim tem dalsim nastavenim. Diky moc |
|
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
1) Microsoft Sidewinder FF Wheel
2) In-car, posunuto hodne k prednimu sklu pro maximalni vyhled
3) Lehce upraveny setupy pro 307 od Ruedy
A mimochodem, pri vsi ucte, hrat to na klavesnici... no asi to jde, ale NEVIS o co prichazis! Kvalitni FF volant je pro tuhle hru proste nutnost. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 9:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
1) Microsoft Sidewinder FF Wheel
2) In-car, posunuto hodne k prednimu sklu pro maximalni vyhled
3) Lehce upraveny setupy pro 307 od Ruedy
A mimochodem, pri vsi ucte, hrat to na klavesnici... no asi to jde, ale NEVIS o co prichazis! Kvalitni FF volant je pro tuhle hru proste nutnost. |
Určitě souhlasím s tím ,že bez volantu je to jen poloviční hra ,ale moc nesouhlasím s tím ,že Microsoft Sidewinder FF Wheel je kvaltní volant, volil bych raději nějaký volant od Logitechu nebo Trushmaster (dovolil bych si to přirovnat asi jako trabant a mercedes) |
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Určitě souhlasím s tím ,že bez volantu je to jen poloviční hra ,ale moc nesouhlasím s tím ,že Microsoft Sidewinder FF Wheel je kvaltní volant, volil bych raději nějaký volant od Logitechu nebo Trushmaster (dovolil bych si to přirovnat asi jako trabant a mercedes) |
Ja se nehadam
M$ Sidewinder FF Wheel uz mam asi 5 roku (kupoval jsem ho kdysi daaaavno kvuli CMR2, nebo to bylo kvuli NfS: Porsche?) a porad jeste verne slouzi, tak neni duvod ho menit. Ale az prijde ta smutna chvile a jeho cas se naplni, tak asi pujdu do MOMO - nebo je snad neco lepsiho? |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 10:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
MOMO nebrat, vecny problemy s pedalama, nedrzi stred atd. Kdyz Logitech, tak Driving Force Pro. Anebo Thrustmaster Rally GT Pro, za chvili si pro nej jdu na postu. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Proč nemá žádný volant ruční brzdu. Takhle musim používat svůj starý - rozvrzaný |
|
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
MOMO nebrat, vecny problemy s pedalama, nedrzi stred atd. Kdyz Logitech, tak Driving Force Pro. Anebo Thrustmaster Rally GT Pro, za chvili si pro nej jdu na postu. |
Ma to separatni osy pro pedal plynu a brzdy? A ma to sekvencku, ktera se pripadne da preprogramovat jako rucka? |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 13:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
Mam ho na stole. Ma to samo separatni osy na pedalech, dalsi dve osy na volantu, da se pripojit druhy pedal set, je na to pripravena dirka. Kovovy slapky na pedalech, kovovej stred. Sekvencka taky je. |
|
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Oproti DFP tomu chybi 900 stupnu otaceni. Jinak sama pozitiva a socialni jistoty. Teda este jsem ho nemel zaplej, jdu na to. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 13:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Momo je dost dobrej, problemy se daji odstranit http://web.axelero.hu/mozso/momo_e1.html. Je nějaký rok na trhu, takže určitě jsou i lepší. Po "opravě" mi pedály asi 2 měsíce chodí bez problémů. Akorát mám krásně omačkané věnec pod levým palcem. |
|
_________________ Phantom
1972 |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 14:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miso Anonymní
|
|
|
Neviem ci sa to sem hodi, ale videl som asi nieco taketo:
Volant potiahnuty imitaciou toho materialu jak to maju zavodne volanty (take to chlpate), hlinikovy stred, 3 hlinikove pedaly nezavisle na sebe-t.j. mozete ich rozmiestnit ako chcete, samozrejme sekvencka a rucka. Tiez FF a tusim aj packy pod volantom na radenie. Cena asi 11 000 Sk.
A nejaky manici na to vymysleli zeleznu konstrukciu so sedadlom Recaro ale to uz pre beznych hracov asi nebude...To by som potreboval Subaru ako sponzora... |
|
|
Zaslal: so prosinec 31, 2005 14:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|