Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PRIKRYL Roman

|
Předmět: |
|
|
Musim tu narazit na 5 RZ plane 2, zatim vsichnim WRCari (az na jendoho) dostali nafrak od S1600  |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Tak bohužel se mě do Fido Rally dostala ještě jedna chyba. Při změně harmonogramu (přesunutí Sosnové do 1.etapy) jsem nezaškrtnul povolení SR na RZ1. Chyba už je opravena. Bohužel tady už odstoupili Tito jezdci. GRYGA Roman, HOLUB Milan, VAJDAK Martin, VALENTA Lukas a IZACH Vratislav. Povolím těmto jezdcům reset, ale pro regulérnost závodu musí odstoupit před cílem RZ1. Bude jim přičtena penalizace SR a budou pokračovat v RZ 9. Omlouvám se za komplikace. |
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:41 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
No já jsem to hned Vajdasovi říkal, že tam určitě bude chyba tohoto rázu. Nevadí, snad to kluci stihnou odjet. |
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

|
|
|
VANEK Jakub napsal: |
Tam co se to stalo Lukinovy de držet plnej když si na asfaltu, ale myslím že se dostal moc nalevo na trávu a chtěl to přesto podržet, prostě sa mu to "zžulo" nebo "žvejko" a hodilo ho to opačným směrem  |
Já to dělám s enkem přesně naopak. Levou stranou jedu travičkou, aby to zatočilo, ale mám asi vhodně nastavený diffy, že mě to nikam nevyklopí. Ale taky to neni WRCo že jo. |
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Tak muj problém vyřešen, díky Tome. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne leden 06, 2008 21:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Tak já to tam jezdim pod plnym knedlikem levou stranou v trávě, občas to jde trochu bokem, ale tentokrát jsem cejtil, že se mi to začíná moc přetáčet, dal jsem kontra, ono mě to pustilo a šel jsem do toho svahu na druhé straně, jak nějakej amatér, chjo.  |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: ne leden 06, 2008 23:31 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PRIKRYL Roman

|
|
|
To kdyz ja davam v takovym miste nebo v takovym problemu kontra tak radeji trochu popustim plyn |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po leden 07, 2008 8:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
ja tam vzdy vletim popustim plyn a zas pridam plnej tak isto is WRCem..asi sem se uz naucil jednu vec..chyba prijde i tam kde to znáš nejlíp...proto ted když sem soustredenej se mi taková chyba nestane... skoda lukáši |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUHA Vaclav
|
|
|
Tam co se to stalo Lukinovy de držet plnej když si na asfaltu, ale myslím že se dostal moc nalevo na trávu a chtěl to přesto podržet, prostě sa mu to "zžulo" nebo "žvejko" a hodilo ho to opačným směrem  |
ja teda nevim, ale tahle chyba je celkem novackovska...chtel se podle me vyhnout pretacivymu smyku, prehnal rejd a pustil to do toho svahu. Ja vetsinou drzim plnej kotel a levackou prislapavam brzdu |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: po leden 07, 2008 18:06 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNDLAK Jan

|
|
|
Odstupujem z 1 etapy Fido rally po kontrole svojho asfaltoveho setupu som zistil ze na zadnej naprave mam nepovolený odklon kolies.. sotolinový setup je v poriadku ale bohuzial stýmto nemozem pokracovat...odstupujem aby som predisiel zbytocným problemom...tak chlapci mate o jedneho kona menej tak si tie body uzite..GL  |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BAJGAR Petr
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat pořadatelů proč mám za nedojetý BISANE II penalizaci 15 minut a ne 5 minut jako ostatní  |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

|
|
|
BRUHA Vaclav napsal: |
ja teda nevim, ale tahle chyba je celkem novackovska...chtel se podle me vyhnout pretacivymu smyku, prehnal rejd a pustil to do toho svahu. Ja vetsinou drzim plnej kotel a levackou prislapavam brzdu |
A mě se zase zdá, že je tady každej mistr světa, ale rychlej jako Luky tady neni z vás nikdo vy nováčkovský chyby Když jedeš v takhle důležitým podniku, jedeš nadoraz, tak se prostě takovýhle chyby stávaji a nováčkovský bejt vůbec nemusí. Ty jí tam třeba neuděláš, ale zas tam necháš nějakou desetinu. |
|
Zaslal: po leden 07, 2008 18:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
Netvrdím že sem mistr světa , jenom vím co to místo dělá a řekl sem svou variantu na to jak se to mohlo stát tak neryp .
no a když už máme to MS 2008 tak možná jednou budu  |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: po leden 07, 2008 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BICA Martin

|
|
|
Kubo to nebylo až tak na tebe, spíš na Václava Brůhu, který se tam vyjadřoval o nováčkovských chybách. Chyba to byla, to bezesportu, ale u Lukáše Útraty bych termín nováčkovská používal velice opatrně, protože pro mě je to jeden z nejlepších tady. |
|
Zaslal: po leden 07, 2008 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
Tak v tom s tebou naprosto souhlasím  |