Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Nové tratě - ON LINE nebo OFF LINE
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KUNCL Karel

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za OT: Souhlasím s Mirkem. V ruském šampionátu se třeba na posledním závodě kontrolovaly záznamy snad u 20 aut N4 a asi 12 WRC. Organizace je výborná, takže vyhodit z toho cizince dle mého není správné.

http://www.rbrgt.cz/
Příspěvek Zaslal: čt leden 10, 2008 12:25
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
STEPANEK Jakub

Nemotal bych do toho licence TR ani žádný jiný. Prostě pro managery a je jedno jaký národnosti.
Příspěvek Zaslal: čt leden 10, 2008 12:52
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SKALA Jan

a jak bych to měl řešit třeba já, když potřebuju zakládat turnaje k s-cupu a nejsem manager..? myslim že se mi na to nejakej manager vyprdne to zakladat Rolling Eyes ..
Příspěvek Zaslal: čt leden 10, 2008 14:55
ADOLT Lukas

Stejně je omezení,že každý může mít max. 3 turnaje...Takže to aby turnaje s novými tratěmi mohli zakládat jen manažeři mi příjde trochu nešťastné řešení...

4Vašek Šourek:ještě by se mohly dávat nové tratě do turnajů se střední obtížností...Myslím že by to ocenila více lidí zde...

Naposledy upravil ADOLT Lukas dne čt leden 10, 2008 18:07, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: čt leden 10, 2008 15:49
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
MARGECANSKY Martin

myslim,.ze to s managermy nieje moc dobry napad.,klasicky jazdci ako napr:Skala Jan a mnoho inych maju svoje cup-y a "MUSIA" proste zakladat turnaje.,je to hovadina Exclamation troska myslite Rolling Eyes

Příspěvek Zaslal: čt leden 10, 2008 16:46
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZYCHACEK Ondrej

Abych se vyjadril k tratim. Myslim ze je to sqely ze jsou novy trate ale jak uz tady bylo zminovano casem se to stejne vsechno uvolni a navic ty trate zustavaji porad stejny. parkrat to projedete a uz trosku vite jak na to. pokud chcete zabranit hotlaperum tak proc nepridat do pluginu pocitadlo projeti jedotlivych RZ a pak by se dala pripadne hodit ejaka casova penalizace od startu. zalezelo by na poctu projeti RZ pred turajem.
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 13:06
BICA Martin

Hned tvuj příspěvek hned taková blbost. Promiň, ale to je opravdu nesmysl. Wink

EDIT: BTW: Skvělý se nepíše sqělý.

Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 13:16
BARTA Roman

Naopak pro mě tato myšlenka počítání projetí (už tady někde i byla napsaná jednou) je zajímavá - počet projetí přesáhne povolenou mez za časovou jednotku a hotovo...s tím ovšem souvisí smazání "nereálných" uživatelů, kteří tady poslední dobou přibývají - nazval bych je mrtvé duše. Nic nedělají, nepíší, nejezdí - proč tu sou ? A opět zde prudím s myšlenkou zavedení placených přístupů na tento plugin...pokusím se za to lobovat... pak už by se nemuselo řešit nějaké zabezpečení proti lovcům rekordů a tratě by byly volné pro všechny poctivce, kteří si zaplatili.
Na úvodní stránce většina lidí souhlasila s 200Kč za rok. A myslím, že tu je většina těch, kteří jsou i pro víc. Proč se vlastně myšlenka placení tehdy opustila ? Není čas o tom začít uvažovat ?
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 14:41
FRIC Miroslav

Proč se nezavedly placené registrace se musíš zeptat Wallyho. Nikdo jiný Ti odpověď nedá. Wally to nechtěl.

Počítání průjezdů se mi teda jako cesta nezdá. Podle mě stačí omezení na vyšší obtížnost turnajů (počet rz a poškození) a na počet stejných RZ v jednom turnaji (a počet turnajů jednoho tvůrce). Zase bych to nepřeháněl s nápady na totální regulaci (dokud jde přejmenovat zkoušky, jde těžko hlídat, jestli nepřekročíš limit aniž bys to mohl uhlídat; jelikož si každý může založit svůj pohár, tak by tohle mohlo postihovat lidi, co třeba nikde nehotlapí, ale jezdí jen poháry, zato jich ale jezdí hodně, nikdo z nich neovlivní, co jim pořadatel přichystá atd.).

EDIT: Když už, tak nepočítat průjezdy jezdcům, ale omezit počet současně otevřených turnajů s novými zkouškami (s výjimkou turnajů se statusem oficiálního poháru). Řekněme třeba na dvacet (i když zase by se objevil problém se seriózními šampionáty, které nejsou pohárem a kterým by tohle mohlo hodně uškodit).

Naposledy upravil FRIC Miroslav dne ne leden 13, 2008 14:54, celkově upraveno 1 krát

Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 14:49
BARTA Roman

Hm, asi jo...
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 14:53
HOLUB Milan

BARTA Roman napsal:
A opět zde prudím s myšlenkou zavedení placených přístupů na tento plugin...pokusím se za to lobovat... pak už by se nemuselo řešit nějaké zabezpečení proti lovcům rekordů a tratě by byly volné pro všechny poctivce, kteří si zaplatili.

Souhlasím s poplatky a aspon pak bude klid a já už nebudu prudit Laughing Laughing
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 15:17
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Wally
Site Admin

FRIC Miroslav napsal:
Proč se nezavedly placené registrace se musíš zeptat Wallyho. Nikdo jiný Ti odpověď nedá. Wally to nechtěl.

Není pravda, že jsem to nechtěl. Zavedení poplatků musí předcházet vytvoření nějaké společnosti, což obnáší docela hodně věcí a starostí. A na to nebyl čas. Nebo alespoň člověk, který by s tím pomohl... Určitě by to bylo nejméně několik týdnů / měsíců příprav.
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 15:39
FRIC Miroslav

Dobře, omlouvám se.

Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 15:58
BURSA Jiří

Nedá mi to a zareaguju i svým názorem-
jsou tu lidi, kteří chtění nový tratě off a lidi, kteří chtějí nový tratě on- budiž, stejně tak tu jsou lidi, kteří pořát " mrmlaj " nad prací jiných aniž by něco udělali a přesto chtěj nějaký výhody proto, že kdysi zaplatili pár stovek ( někteří ani to neudělali a stejně drbou Evil or Very Mad ), no a taky tu jsou lidi, kteří budujou tratě, držej plugin v chodu a zlepšujou ho, řešej fyziky aby to svezení bylo zase kus blíž k realitě, lidi kteří dělaj modely , skiny, apod..... ( zaplať bůh- těch je víc ) a tihle lidi si za svou snahu neříkaj vůbec nic! Exclamation
Ano, jsem jeden z těch, kteří moc nepíšou ( a když jo, tak se na něco ptaj Laughing ), mají zatím starej poč s totálně nevyhovující grafikou, sosnovou se nesvezu, proteže mi to právě grafárna nebere, a když do nějakýho turnaje odstartuju jednou za uherskej rok, tak to stejně rozbiju Laughing - Ale aspoň nebreptám.... Cool
Každopádně, je skvělý, že to tady někdo drží při životě ( mnohdy i za cenu svých nákladů ) a vadí mi, že se tu najde pár duší, kterým to pořád není dost dobrý.
Prostě a jednoduše- můj názor je ten, že pokud se má tenhle plugin posunout dál, pak by bylo fajn se především zamyslet nad tím, jakým způsobem se vyhnout " mrtvým duším ", hotlaperům a dalším lovcům skalpů ( rekordů apod... ). Já za sebe si myslim, že jediná cesta, která dneska funguje je něco za něco- v tomhle případě by to mělo bejt- členství za peníze, jsem tedy jednoznačně pro roční, placené členství s periodickou obnovou a jestli budou tratě on- line, nebo ne by mělo bejt úplně jedno, to ať si rozhodnou lidi, kteří je vytváří Wink .

Howgh- domluvil jsem... Laughing Laughing

Think, Feel, Drive
Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 18:49
SULAN Martin

pěkně napsané... a pokud máš něco, kde to mam podepsat, tak mi to hned pošli Smile

Příspěvek Zaslal: ne leden 13, 2008 19:04
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další
Strana 6 z 11

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme