Právě je so listopad 09, 2024 10:50
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Sorry za OT: Souhlasím s Mirkem. V ruském šampionátu se třeba na posledním závodě kontrolovaly záznamy snad u 20 aut N4 a asi 12 WRC. Organizace je výborná, takže vyhodit z toho cizince dle mého není správné. |
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Nemotal bych do toho licence TR ani žádný jiný. Prostě pro managery a je jedno jaký národnosti. |
|
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 12:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
a jak bych to měl řešit třeba já, když potřebuju zakládat turnaje k s-cupu a nejsem manager..? myslim že se mi na to nejakej manager vyprdne to zakladat .. |
|
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Stejně je omezení,že každý může mít max. 3 turnaje...Takže to aby turnaje s novými tratěmi mohli zakládat jen manažeři mi příjde trochu nešťastné řešení...
4Vašek Šourek:ještě by se mohly dávat nové tratě do turnajů se střední obtížností...Myslím že by to ocenila více lidí zde... |
Naposledy upravil ADOLT Lukas dne čt leden 10, 2008 18:07, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
myslim,.ze to s managermy nieje moc dobry napad.,klasicky jazdci ako napr:Skala Jan a mnoho inych maju svoje cup-y a "MUSIA" proste zakladat turnaje.,je to hovadina troska myslite |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt leden 10, 2008 16:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZYCHACEK Ondrej
|
|
|
Abych se vyjadril k tratim. Myslim ze je to sqely ze jsou novy trate ale jak uz tady bylo zminovano casem se to stejne vsechno uvolni a navic ty trate zustavaji porad stejny. parkrat to projedete a uz trosku vite jak na to. pokud chcete zabranit hotlaperum tak proc nepridat do pluginu pocitadlo projeti jedotlivych RZ a pak by se dala pripadne hodit ejaka casova penalizace od startu. zalezelo by na poctu projeti RZ pred turajem. |
|
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 13:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Hned tvuj příspěvek hned taková blbost. Promiň, ale to je opravdu nesmysl.
EDIT: BTW: Skvělý se nepíše sqělý. |
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 13:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Naopak pro mě tato myšlenka počítání projetí (už tady někde i byla napsaná jednou) je zajímavá - počet projetí přesáhne povolenou mez za časovou jednotku a hotovo...s tím ovšem souvisí smazání "nereálných" uživatelů, kteří tady poslední dobou přibývají - nazval bych je mrtvé duše. Nic nedělají, nepíší, nejezdí - proč tu sou ? A opět zde prudím s myšlenkou zavedení placených přístupů na tento plugin...pokusím se za to lobovat... pak už by se nemuselo řešit nějaké zabezpečení proti lovcům rekordů a tratě by byly volné pro všechny poctivce, kteří si zaplatili.
Na úvodní stránce většina lidí souhlasila s 200Kč za rok. A myslím, že tu je většina těch, kteří jsou i pro víc. Proč se vlastně myšlenka placení tehdy opustila ? Není čas o tom začít uvažovat ? |
|
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 14:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Proč se nezavedly placené registrace se musíš zeptat Wallyho. Nikdo jiný Ti odpověď nedá. Wally to nechtěl.
Počítání průjezdů se mi teda jako cesta nezdá. Podle mě stačí omezení na vyšší obtížnost turnajů (počet rz a poškození) a na počet stejných RZ v jednom turnaji (a počet turnajů jednoho tvůrce). Zase bych to nepřeháněl s nápady na totální regulaci (dokud jde přejmenovat zkoušky, jde těžko hlídat, jestli nepřekročíš limit aniž bys to mohl uhlídat; jelikož si každý může založit svůj pohár, tak by tohle mohlo postihovat lidi, co třeba nikde nehotlapí, ale jezdí jen poháry, zato jich ale jezdí hodně, nikdo z nich neovlivní, co jim pořadatel přichystá atd.).
EDIT: Když už, tak nepočítat průjezdy jezdcům, ale omezit počet současně otevřených turnajů s novými zkouškami (s výjimkou turnajů se statusem oficiálního poháru). Řekněme třeba na dvacet (i když zase by se objevil problém se seriózními šampionáty, které nejsou pohárem a kterým by tohle mohlo hodně uškodit). |
Naposledy upravil FRIC Miroslav dne ne leden 13, 2008 14:54, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 13, 2008 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Hm, asi jo... |
|
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 14:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
A opět zde prudím s myšlenkou zavedení placených přístupů na tento plugin...pokusím se za to lobovat... pak už by se nemuselo řešit nějaké zabezpečení proti lovcům rekordů a tratě by byly volné pro všechny poctivce, kteří si zaplatili. |
Souhlasím s poplatky a aspon pak bude klid a já už nebudu prudit |
|
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 15:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Proč se nezavedly placené registrace se musíš zeptat Wallyho. Nikdo jiný Ti odpověď nedá. Wally to nechtěl.
|
Není pravda, že jsem to nechtěl. Zavedení poplatků musí předcházet vytvoření nějaké společnosti, což obnáší docela hodně věcí a starostí. A na to nebyl čas. Nebo alespoň člověk, který by s tím pomohl... Určitě by to bylo nejméně několik týdnů / měsíců příprav. |
|
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Dobře, omlouvám se. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 13, 2008 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
|
|
Nedá mi to a zareaguju i svým názorem-
jsou tu lidi, kteří chtění nový tratě off a lidi, kteří chtějí nový tratě on- budiž, stejně tak tu jsou lidi, kteří pořát " mrmlaj " nad prací jiných aniž by něco udělali a přesto chtěj nějaký výhody proto, že kdysi zaplatili pár stovek ( někteří ani to neudělali a stejně drbou ), no a taky tu jsou lidi, kteří budujou tratě, držej plugin v chodu a zlepšujou ho, řešej fyziky aby to svezení bylo zase kus blíž k realitě, lidi kteří dělaj modely , skiny, apod..... ( zaplať bůh- těch je víc ) a tihle lidi si za svou snahu neříkaj vůbec nic!
Ano, jsem jeden z těch, kteří moc nepíšou ( a když jo, tak se na něco ptaj ), mají zatím starej poč s totálně nevyhovující grafikou, sosnovou se nesvezu, proteže mi to právě grafárna nebere, a když do nějakýho turnaje odstartuju jednou za uherskej rok, tak to stejně rozbiju - Ale aspoň nebreptám....
Každopádně, je skvělý, že to tady někdo drží při životě ( mnohdy i za cenu svých nákladů ) a vadí mi, že se tu najde pár duší, kterým to pořád není dost dobrý.
Prostě a jednoduše- můj názor je ten, že pokud se má tenhle plugin posunout dál, pak by bylo fajn se především zamyslet nad tím, jakým způsobem se vyhnout " mrtvým duším ", hotlaperům a dalším lovcům skalpů ( rekordů apod... ). Já za sebe si myslim, že jediná cesta, která dneska funguje je něco za něco- v tomhle případě by to mělo bejt- členství za peníze, jsem tedy jednoznačně pro roční, placené členství s periodickou obnovou a jestli budou tratě on- line, nebo ne by mělo bejt úplně jedno, to ať si rozhodnou lidi, kteří je vytváří .
Howgh- domluvil jsem... |
|
_________________ Jiří Bursa
Think, Feel, Drive |
Zaslal: ne leden 13, 2008 18:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
pěkně napsané... a pokud máš něco, kde to mam podepsat, tak mi to hned pošli |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne leden 13, 2008 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|