Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRUHA Vaclav
|
Předmět: |
|
|
jj, ten balík slámy taky moc dobře znám....ta zatáčka je hodně zrádná |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: čt únor 07, 2008 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UTRATA Lukas

|
|
|
Ono možná za to odstoupení mohla ta zídka, každopádně 100% poškození těsnění pod hlavou a zaseklá převodovka, tak to mi hlava nebere. Na druhou stranu být to reál, asi bych tam zle poškodil kolesa. Každopádně je to škoda, jelo se mi celkem dobře, tak snad příště.
Toho pořadatele jsem si z prvu ani nevšiml, ale zvažuju tudíž, že se odvolám k vedení soutěže.  |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: čt únor 07, 2008 12:12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNAIDAUF Jan
|
Předmět: TO Michal Šenk |
|
|
TO Michal Šenk
Ahoj, chtěl jsem si zajet tréning na druhou etapu TR, ale píše mi to něco jako , že nemám práva na Sosnovou, mám strach aby mi šla vůbec pustit druhá etapa. Jak to, že mi to nejde? |
|
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Pokud jsi neposlal dar na plugin,tak Sosnovou NEPOJEDEŠ a nepustí tě to ani do turnaje  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt únor 07, 2008 22:20 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNAIDAUF Jan
|
|
|
To už je pomalu vydírání jak na Simracing.cz - tak já ve své časové tísni jedu přes hodinu první etapu, poseru tim důležitější věci než hraní na PC a vono mi to nepustí do ruhý etapy, tak to je hodně blbej fór, tak nechápu proč tam ta Sosnová je a vůbec ať si jí teda nechaj hamouni, mě by to nebavilo hrát v úzkym kruhu lidí, já bych si připadal trapnej nechat si platit za to že poskytuju zábavu pro tak velkou komunitu lidí. |
|
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 22:33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNAIDAUF Jan
|
|
|
HAZE Jiri napsal: |
Pokud jsi neposlal dar na plugin,tak Sosnovou NEPOJEDEŠ a nepustí tě to ani do turnaje  |
jo a dík za odpověď Jirko a přeju hodně štěstí ve hře pokud ti vše premává tak jak má  |
|
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUDLA Maros

|
|
|
Jan Snaidauf ty asi nemas vsetkych pokope vies co taka praca vsetko stoji ? Asi nie...... ty vole to je sila... |
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 23:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STEJSKAL Petr

Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Honzo ty dve darovane stovky jsou na chod serveru. Bez toho bychom se tady nemohli bavit. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: čt únor 07, 2008 23:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FISERA Jan

|
|
|
SNAIDAUF Jan: Presne tak... to ze je Sosna jen pro platici chapu jako dik tvurcu tem, kteri prispeli, protoze kdyz jsi tu asi jeste nebyl, vypadalo to na zanik tohoto skveleho serveru a pluginu s nim spojeneho. Diky vsem lidem, kteri prispeli na provoz ses mohl svezt alespon v te prvni etape....  |
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 23:32 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SULAN Martin
|
|
|
snajdauf: jednou jsou nastavený nějaký podmínky, tak je akceptuj nebo jdi. Nevíš o pozadí tady toho všeho nic a chceš kritizovat !? Máš tady dostatek jiných turnajů, tak můžeš jezdit jiný traťe, nikdo tě platit nenutí. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: pá únor 08, 2008 7:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUDLA Maros

|
|
|
Tak po tuhom a premna velmi peknom boji hlavne s Martinom Bruderom a Davidom Pelankom ktori isli skvelo, ako aj s ostatnimi po celu rally ma (po ako inak hlupej chybe...) nakoniec zastavil specialny strom z tuhej titanovo-wolframovej kalenej a tvrdenej ocele...neviem asi nejaky projekt spolocnosti NASA... No nakoniec to mozno je aj tak dobre, kedze ja uz v team rally sancu na dobre umiestnenie nemam... Takze sa tie bodiky asi viac zijdu tunajsim letcom ktori to tu od zaciatku maju pekne rozbehnute... Takze tak... zatim nazdar v dalsej rally  |
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 19:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRABLEC Jan

|
|
|
Moje mega krize málem jsem si cvrnknul:http://www.youtube.com/v/K8pkxRJQWwI
ale jsem v cíli škoda jen že jsem stratil místo o 00:00:51  |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá únor 08, 2008 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Na bednu v předohrabech myslim taky, uvidim až to zajedu. Crash musím říct že stylovej, ale zajímavá byla i krizovka na skoku po druhým mezičase, tam jsi to zachránil parádně |
|
|
Zaslal: so únor 09, 2008 16:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOHNAL Rene

|
|
|
BEZSTAROSTI Jiri napsal: |
Na bednu v předohrabech myslim taky, uvidim až to zajedu. Crash musím říct že stylovej, ale zajímavá byla i krizovka na skoku po druhým mezičase, tam jsi to zachránil parádně |
Díky za pochvalu a hodně štěstí. |
|
|
Zaslal: so únor 09, 2008 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|