Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETRIK Daniel
|
Předmět: FORD FOCUS 06 - problem |
|
|
mam taky problem ze vzdy, kazdu jednu rz mi odide hlava na motory postupne ku koncu rz .. dojdem niejak do servisu (ked vobec je) a vzdy sa to pohybuje kolo 25% (asi od dlzky rz, ako dlho idem na tom nicujucom sa samotnom aute) nikde nenarazim ani nic aby zapricinilo ten problem, prosim ci nemate s tymto skusenosti |
|
|
Zaslal: út únor 12, 2008 19:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
Předmět: |
|
|
do casti [RBRTMSettings] v RichardBurnsRally.ini dopis radek: "Fixgasketbug = true"
melo by to vyresit, pokud se nepletu |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: út únor 12, 2008 19:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
jj vyresi....pisateli doporucuji do polozky hledat zadat parametr těsnění válců a bude se možná divit, kolik toho bylo o tejhle vadě napsálo |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: út únor 12, 2008 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
Tento bug opravdu nejde opravit pro singleplayer? Respektive rád bych si odjel sezonu s Focusem... |
|
|
Zaslal: so únor 23, 2008 7:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
Maddogg napsal: |
Tento bug opravdu nejde opravit pro singleplayer? Respektive rád bych si odjel sezonu s Focusem... |
v horni liste je polozka HLEDAT (druha zleva). Kdyz ji rozkliknes, objevi se magickej radek, do kteryho, kdyz napises magicka sluvka "tesneni valcu" tak ti to najde milion odpovedi. Ted uz milion jedna, diky tomu, ze si vytvoril dalsi nanichotne tema.... Prosi m lidi, nebudte liny.....
abys nerikal, ze ti neodpovim. Az najdes reseni, bude fachat i v singlu... |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: so únor 23, 2008 7:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
No ja si to klidně pohledám, ale tenhle topik mi přišel použitelný, navíc docela čerstvý. |
|
|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
V single rally a sezoně to zatím, bohužel, opravit nejde. Na druhou stranu, Focus je mnohem rychlejší než defaultní auta a odjet s ním sezonu by byla velmi snadná práce. Rozhodně se naučíš víc, když ji odjedeš s pomalejším autem |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so únor 23, 2008 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Venca střelil trochu vedle |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: so únor 23, 2008 13:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
V single rally a sezoně to zatím, bohužel, opravit nejde. Na druhou stranu, Focus je mnohem rychlejší než defaultní auta a odjet s ním sezonu by byla velmi snadná práce. Rozhodně se naučíš víc, když ji odjedeš s pomalejším autem |
No sezonu mám vlastně rozjetou s Octavii wrc, ale problém tam vziká naprosto stejný... |
|
|
Zaslal: so únor 23, 2008 14:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
SULAN Martin napsal: |
Venca střelil trochu vedle |
to je pro me novinka, ze to v singlu nejde ....je fakt, ze jsem toho moc nezkousel, ale rychlou rally jezdim v pohode i treba nokier a tak a nikdy se mi to nestalo... |
|
- Murphy |
Zaslal: ne únor 24, 2008 12:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
tdudis
|
|
|
Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Mám u Focuse 06 problém. Asi jsou chybné textury na autě nebo nevím protože přední kola mám zalezlý skoro v předních dveřích. Vůbec nejsou na svém místě. Zadní jsou ok. Nevíte někdo jak na to?Díky |
|
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Spatne vlozena fyzika |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá únor 29, 2008 17:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marasss
|
|
|
Čau lidi mám problém, kdzž jsem si tam vložil focuse 06 tak mi to načítá trasu a v půlce se to sekne a spadne. dík za odpověď. |
|
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 22:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Možná Z Fix, zkus a uvidíš. Vkládá se do to složky kde je plugin, hodně aut je dělanejch v Zmodeleru a bez toho souboru to bude padat. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: čt srpen 07, 2008 22:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|