Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

13. Eden Rally 6.4.-12.4.2008
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JERABEK David

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

jo to vše chápu, měl jsem strach abych něco nepokazil. Jinak díky moc....
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 10:31
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BUJACEK Martin

Co je s pluginem ted jsem chtel jet, ale nejde se pripojit a co vim problem ma vic lidi Sad

Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 17:02
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
STEINER Pavel

jj taky jsem to chtěl odjet a nejde mi se připojit

ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ.....Smile
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 17:04
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MIKL Tomas

Problém je asik v verzi pluginu na 0.85 jsem ted jel, ale na 0.87 to hlasi chybu připojení...

Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 17:14
STEINER Pavel

co s tim teda mám přeinstal plugin?

ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ.....Smile
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 17:20
MIKL Tomas

Ano normálně spustíš 0.85 a už to jede Wink

Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 17:43
BRUDER Martin

No aspon vím kvuli čemu mě to spadlo mame teda přeinstalovat plugin jak piše Štajny? Když budete někdo vědět co s tím dejte vědět pls. Wink

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 17:43
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HARAZIM Jan

Klucí, můž emi někdo poradit ohledně textur? Já už sem fakt z toho zmatenej... včera jsem posílal Michalovi Šenkovi jeden texťák na otestování..Michal našel, kde by mohla být chyba a poslal mi zpět v mailu odkaz na stažení opravnýho souboru...Stáhnul jsem, vložil podle instrukcí do Maps (pravděpodobně jsem měl něco s harwood Forest, proto mi nešly textury...).v single rally VŠE chodí tak jak má...Změnily se mi konečně i textury Francie, Harwood Forest také jde bez problémů.... Celej šťastnej, že konečně budu moct odjet Team Rally jsem se pokusil vlézt do shakedownu....No a ejhle....WRONG TEXTURES....

A ted co s tím proboha? Jak říkám, v singlu mi vše chodí...Fakt nevim jak dál, jsem, mírně řečeno, rozhořčen...

Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 17:58
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
JILEMNICKY Martin

HARAZIM Jan napsal:
Klucí, můž emi někdo poradit ohledně textur? Já už sem fakt z toho zmatenej... včera jsem posílal Michalovi Šenkovi jeden texťák na otestování..Michal našel, kde by mohla být chyba a poslal mi zpět v mailu odkaz na stažení opravnýho souboru...Stáhnul jsem, vložil podle instrukcí do Maps (pravděpodobně jsem měl něco s harwood Forest, proto mi nešly textury...).v single rally VŠE chodí tak jak má...Změnily se mi konečně i textury Francie, Harwood Forest také jde bez problémů.... Celej šťastnej, že konečně budu moct odjet Team Rally jsem se pokusil vlézt do shakedownu....No a ejhle....WRONG TEXTURES....

A ted co s tím proboha? Jak říkám, v singlu mi vše chodí...Fakt nevim jak dál, jsem, mírně řečeno, rozhořčen...

Mě to do šejku taky nechtělo pustit ale závod jsem normálně ujel Very Happy Very Happy
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 18:09
KUCERA Michal

Vypnete si zabezpecene prihlaseni v nastaveni pluginu. Me to pomohlo.

Mam jeste dotaz asi na poradatele. Mohl by nekdo vysvetlit, proc se ta sotolina chova tak jak se chova? Kdyz je nastaven novy a suchy povrch? Doufam, ze to neni nejakej zamer, protoze pak to cejtim jako peknej nesmysl. O to vic, kdyz jde clovek na prvni zatacku na Chirdonu po 6rz na asfaltu a tam na nej ceka prekvapeni v podobe sotoliny ala mokry blato. Sad a ani bych se nedivil, ze se kazdymu chova trochu jinak, ale to snad ne...

Diky za odpoved

Michal
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 19:11
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HARAZIM Jan

Předem bych chtěl poděkovat Michalu Šenkovi a Dufsovi za pomoc při texturách... Cool Díky!

No a teď k závodu... Tady musím souhlasit s Michalem Kučerou...ta šotolina neskutečně klouzala(Chirdonhead)...1.vracák jsem prolítnul rovně, jak namydlenej blesk...

Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 19:56
DOHNAL Rene

Musim souhlasit. Přiznám se, že semn to na chirdonheadu měl asi 4x rozbít beze srandy. Příšerně to klouzalo a když vidim jakou palbu jel třeba tomáš mikl nechapu jak mu to mohlo klouzat. Ale textury super
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 20:03
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MIKL Tomas

Ano vyzkoušeno a funguje.
UPRAVUJE SE TO V NASTAVENÍ PLUGINU

Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 20:05
MIKULKA Jan

Ja pri teto rally zatim nemam stesti..nebo jo? Hned 1Rz chybka..a dalsi nasledovaly..divim se ze me zubata s kosou honila az do 8Rz.. Dneska proste nebyl den
http://www.youtube.com/watch?v=CVt4npW8fec
Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 20:15
HARAZIM Jan

Ty voe, Mickey, kde nastavuješ ten mod poškození na pluginu? Nebo na to snad existujou nějaký cheaty? Very HappyVery Happy Jako to fakt nechápu..ty máš asi neskutečnou kliku...ale vruty na Cote 2 se mi líbily..Very Happy Ale je fakt, že si měl smůlu na tý osmičce....to bylo jenom takový drcnutí no(oproti Cote2)...Very HappyVery Happy

Příspěvek Zaslal: út duben 08, 2008 20:37
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další
Strana 7 z 12

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme