Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MATULA Lukas
|
Předmět: |
|
|
například Mira Fric ale já věřím že i jiní, a taky jsem proti tomu aby se výsledky A5 nezapočítávaly do celkového hodnocení... |
|
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 21:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
JANKU Roman napsal: |
Teda to je síla to tu číst,, já nechápu co řešíte, rači nic neříkám |
Síla je, když zničeho nic změníš pravidla v rozjetém poháru a ještě se takhle chováš... |
|
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 22:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
No já zase s Romanem,co se týče třidy A5 souhlasím,měla by to být podle mě opravdu jen taková oddechovka.
A teď proč: 1.Dá se říct,že je jen jedno použitelný auto v kategorii 2.Fyzika této třídy,se chová dle mě,mnohem méně reálně,než tříd výkonnějších(S2000,N4,S1600) 3.Podle mě,většině lidem nepřijde moc zábavná a to se rovná o dost menší konkurence,než jinde=body by ležely mnohem níže,než v jiných obsazenějších třídách a i proto,je podle mě divný,aby tato třída měla stejný vliv,jako ty ostatní.
Takže pokud už bych tuto třídu bodoval do týmů a bylo by to technicky možné,tak např. polovičními body,ale stejně jako ostatní třídy,určitě ne. |
|
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 23:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
RESL Jan: nejspis mas rech, ale zarazime to jak se chova a behem turnaje zmeni pravidla, docela dost zasadni cast pravidel.Nereknu kdyby to byla nejaka blbost, ale bodovani je dle me hodne zasadni. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út červenec 15, 2008 0:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Roman:To je věc druhá,ale já se o to,jak to bude s A5,zase nějak nezajímal,takže fakt nevím,co a jak se měnilo.Já jen souhlasím s tím,aby A5 nebodovaly jako ostatní třídy.Nevím taky,jestli nemohl být problém v tom,že je to jako pohár,kde se to zřejmě nějak počítalo autamaticky,ale fakt nevím. |
|
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 0:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
Ach jo,, jak já se chovám ???? Napište mi sem teda pravidla chování...
Tak za prvé, já jsem žádná pravidla v průběhu závodu neměnil, já jsem stím, že třída A5 bude takový HAPPY TŘÍDA počítal už od samého začátku. ŘÍkal jsem Wallymu: dej to tam at je sranda.
To, že ste to špatně pochopily (Hodně bodů skoro zadarmo, komu by se to nelíbilo?) je moje chyba, mělo to být někde JASNĚ napsáno dřív... Prostě se na to v tom fofru zapomnělo, nestíhalo nebo nevím a já sem si toho bohužel všiml až večer před startem závodu,, na nic se nevymlouvám, mělo to být jasné. Moje chyba.
No a kolik lidí jsem tím asi poškodil 5?? 10?? Uvidíme snad už příští neděli na konci Portugalské rally. Jestli vás teda s A5 jezdit nebaví, tak ji nejezděte,, no,,, co nato mám říct
Nojo, tak kamenujte... nejlepší budou příspěvky typu,,, doufám že si zapoměl na x dalších věcí v turnaji. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: út červenec 15, 2008 1:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Romane mrzí mě , že jednaš tak podrážděně to by si jako hlavní pořadatel asi neměl, ještě když je chyba na tvé straně. Stačilo by napsat omlouvám se s přípravou poháru toho bylo hodně a bylo by to vyřízené.
Co se A5 týká též sem myslel že se jede a započítavá do celkového pořadí a dokonce sme v tomto foru o tom diskutovali a nebyla tu zmínka o tom že se započítávat nebude. Určitě to odradí a ovlivní dost zásadním způsobem obsazení této jinak nevyužité skupiny což je škoda ale Dannymu se s A5 rally moc líbila a bude v ní dále pokračovat. Jinak první rally IRC byla opravdu zkvěla a já si užíval spousty soubojů až do zavěrečné rz a za to vám kluci dííík. Jak pořadatelům tak soupeřům Už se těším na další rally. |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út červenec 15, 2008 7:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
...Protože to je pohár tak boduje plugin automaticky, takže by se to asi udělalo tak, že by se bodovaly třídy S2000, N4, S1600, jezdci i týmy,, možná by se mohli zkusit i A5tky,,, bodovalo by tak prvních 15, nebo 20, před soutěží by byly nominace...
|
Tak začíná první podnik...
No původně jsem nechtěl, aby A5 jeli i týmy, bohužel to nešlo jinak udělat,, je jasné, že to je třída pro nadšence, aby si to užili, žádná týmová strategie se v této třídě nevede. |
Tak to neeee, to je chyba v systému, moje chyba kur**
To se mi vůbec nelíbí, že z A5 je to nejdůležitější, nato se bude muset vymyslet nějaký fígl. (Zaslal: st červenec 09, 2008 8:37) |
Musím se Romana zastat, díky tomu, že se tento turnaj změnil na pohár (pár dnů před startem 1. podniku), musel řešit pravidla na poslední chvíli! Od úplného začátku bylo řečeno, že A5 bude pro "sváteční jezdce"...
Myslím si, že nejdůležitější je, co bylo napsáno v pravidlech před závodem o třídě A5 na webu! Pokud tam bylo, že tato třída boduje do týmů, nesmí se to v průběhu rally měnit!
Změnit se to mělo až před Rally de Portugal. A to co je napsané na fóru není až tak zásadní. (někdo něco může špatně pochopit atd.)
Jinak díky za pořádání IRC 2008! |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: út červenec 15, 2008 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Pro mě se tedy nic nemění, já v A5 zůstávám, baví mě to a je to poslední dobou asi to jediné co trochu zvládám Už se těším do Portugalska |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út červenec 15, 2008 11:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
I když patřím mezi ty co A5 jeli jenom kvůli bodům pro tým, taky se Romana zastanu. Vím co pořádání takového podniku obnáší a něco přehlédnout, nebo nenapsat dostatečně jasně není vůbec žádný problém. Navíc Roman to má na rozdíl ode mne ztíženo navíc i anglickou verzí. První podnik byl skvěle poskládaný a určitě se zde objevilo mnoho zajímavých soubojů. Dříve jsem jen napsal že v tomto případě další podniky s A5 nepojedu. Narozdíl od Mirka a třeba Lukyna mě jízda s A5 neuspokojuje . |
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Také nemám žádný problém se změnou pravidel. Ale dostalo mě, jak Roman hned vystartoval, že nechápe co se tu řeší
Od toho tady to vlákno přece je... nebo ne? Stačilo napsat něco v tom stylu jako psal Martin BRUDER, že došlo k chybě a třída nebude bodovat a tak...
Ale jinak samozřejmě držím palce s pořádáním poháru takového formátu a sám se těším na příští rally. |
|
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 16:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRYGA Roman
Založen: 17. 08. 2006 Příspěvky: 103 Bydliště: Uhřice, okr. Hodonín
|
|
|
Já taky budu pokračovat ve třídě A5, i když mě to taky trošku žralo. Osobně si myslím, že jsi mohl na zkoušku nechat dva závody bodovat i A5 do týmů, po dvou závodech by přibylo jezdců, takhle jich akorát ubude, což je škoda... Bude míň soubojů a potom to budou body zadarmo... |
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Ačkoli se s Michalem Šenkem na moc věcech neshodneme v tomto případě plně souhlasím :" Vím co pořádání takového podniku obnáší a něco přehlédnout, nebo nenapsat dostatečně jasně není vůbec žádný problém. Navíc Roman to má na rozdíl ode mne ztíženo navíc i anglickou verzí. První podnik byl skvěle poskládaný a určitě se zde objevilo mnoho zajímavých soubojů."
Naopak nechápu výplody pana Brudera a jeho neustále plození geniálních rad , ale musím souhlasit , že tím uvádíš šampionát vzhůru nohama a to stojí minimálně za zamyšlení co s tím provedeš dál .
Jinak z mého pohledu nádherně poskládané RZ. |
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 20:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Když jsem tak přemýšlel, nakonec jsem za to vyřazení skupiny A5 z celk. bodování pro tým i celkem rád. Nemusím se teď ohlížet na týmovou taktiku a mohla by to bejt nakonec zajímavá bitva o titul v této třídě a třebas i o tu účast na setkání mistrů. Doufám, že to bude motivace třebas nakonec i pro více lidí |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út červenec 15, 2008 23:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já bych A5 do celkové klasifikace týmů bodoval 50% bodů než je tomu u ostatních tříd. |
|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 0:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|