Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JILEMNICKY Martin
Založen: 03. 10. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: |
|
|
Mě to přišlo jako zajímavé spestření takže u mě bezprobléému |
|
|
Zaslal: pá září 26, 2008 14:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ale to už bude těma roletama v okně Vašku ja jel jako první asi v 9 hod. a rozhodně sem měl zatahnuto Chapu že pokud někomu ještě svítí na monitor tak nevidi nic ale to je třeba i u Verte když se jede kopcem dolů a i jinych rz pokud je špatné počasí. |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá září 26, 2008 14:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
To jo, ale pravda je ze a) mam taky rolety, b) ja jel presne v poledne a c) na verte ani jinde to opravdu neni tak extremni. Pokud bych dopredu vedel, co me ceka, tak jedu uprostred noci. Tolik ke stejnym podminkam pro vsechny.
Sorry ze porad prudim, ale pravda je, ze mi to docela zkazilo naladu - na TR jsem se hodne tesil, docela pilne se i pripravoval a pak jsem nedostal ani tu nejmensi sanci poradne zajet. Inu, tohle se aspon podoba realny rally v tom, ze kdyz prijde defekt, tak se clovek muze vztekat jak chce, nic s tim neudela
Ale jestli tohle bude i napriste standard v TR, tak se obavam, ze to nebude soutez pro me - tak jako byla loni v TR prepalena mlha na Stryckovych, po ktere jsem to zabalil s tim, ze k realu to ma asi tak daleko jako ruzovi sloni. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá září 26, 2008 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
To je OT
P.S. ZABTE HO NEKDO!!! |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá září 26, 2008 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak nevím, ale to je asi problém tvůrců trati, jak vytvoří kontrastní prostředí Stavitel zadá pouze povětrnostní podmínky a jak to NĚKDO zadal do tratě, tak se to jede,nebo se pletu Tak ať se domluví tvůrci RZ, aby bylo viditelněji.... Jinak také docela záleží, z jakého úhlu se na LCD dívám, stačí být kousek výš/níž a hned je vše jinak..... ale to snad každý ví |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá září 26, 2008 15:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAGAS Zdenek
|
|
|
Taky si myslím, že ta ranní mlha byla trochu moc. Já jsem po sto metrech musel zapnout šipky nad cestou, jinak bych dojel tak maximálně do pr.... (a klidně mě za to uflamujte, je mi to jedno). Pochopil bych, že to mělo být "jakože" ráno, ale na Příbrami je ta mlha tak nepovedená, že vyjde nastejno nasadit slepecký brýle a mlátit před sebou holí. |
|
|
Zaslal: pá září 26, 2008 16:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Sipky na trati, nerozbitny sklo, a konecne i pohled mimo kabonu jsem vzdycky bral jako ustupek od reality a mirny "podvod" proti duchu RBR - a proto je nepodporuju. Mozna tim davam souperum vyhodu, ale to je mi jedno. Uznavam, ze oboji by se mi krute hodilo - pak bych asi dojel i tuhle soutez. Nu coz, verni zustaneme |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá září 26, 2008 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
KORAL Václav:Taky se snažím o co největší realitu,ale třeba nerozbitné sklo,zato nepovažuju,nebo né v RBR,kde se sklo rozbijí kvůli každé lehonké větývce.Už takto má jízda ze vnitř ve výhledu menší nevýhody a když se pak rozbije sklo kvůli malé větvi,nedá se pořádně jet. |
|
|
Zaslal: pá září 26, 2008 19:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Sipky na trati, nerozbitny sklo, a konecne i pohled mimo kabonu jsem vzdycky bral jako ustupek od reality a mirny "podvod" proti duchu RBR - a proto je nepodporuju. Mozna tim davam souperum vyhodu, ale to je mi jedno. Uznavam, ze oboji by se mi krute hodilo - pak bych asi dojel i tuhle soutez. Nu coz, verni zustaneme |
hlavne ze tohle je realita jak pojd_na_me_z_boku...
opravdu mi prosim ukazte fotku, nebo neco..., co byl puvodni zamer? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: pá září 26, 2008 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Přestaňte jezdit na oči a jezděte na rozpis a nebudete remcat
Mno a teď to můžu v klidu na rz 12 rozvěsit
Mimochodem ten pohled z lyžiny vypadá zajímavě, ale nechtěl bych tam sedět |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá září 26, 2008 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Mne sa zdá, že niektorí fachmani to majú v textúrach alebo "ini" súboroch prerobené a nielen tento extrém, ale aj silný dážď alebo zlé poveternostné podmienky. Už som išiel zopár turnajov, kde mali niektorí jazdci pri lejaku na asfalte časy ako za sucha. Schválne som si to porovnal. Takže si myslím, že nie všetci máme rovnaké podmienky počasia. Neviem, či sa to dá cez plugin kontrolovať.
Ja som tiež skoro nič nevidel, a keby som si nepamätal trať, tak to asi rýchlo skončím. A nakoniec som aj skončil nie bielou ale modrou obrazovkou na 18 RZ |
|
|
Zaslal: pá září 26, 2008 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Tak já už odjel a s rz 12 nemám problém. Prostě mlha jak prase. Práci tvůrců rozhodně chválím, ono cote za slunečna to není, ale o to přece jde. Teda mě určitě |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá září 26, 2008 23:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
Tak já s tím problém taky neměl a pro ty,co s tím problém mají mám jednu radu-žerte mrkvu a nebo pijte slivovicu . |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: pá září 26, 2008 23:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|