Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Třístupňové Euro je |
Dobrý nápad |
|
73% |
[ 70 ] |
Špatný nápad |
|
11% |
[ 11 ] |
Nedomyšlené |
|
14% |
[ 14 ] |
|
Celkem hlasů : 95 |
|
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Moje návrhy (nejen) pro Euro IV:
1. Super rally
Osobně jsem rád, že SR v Euru není. Nicméně - pokud by se uvažovalo o prodloužení podniku na dvě etapy, tak potom je myslím SR na místě. Nicméně je OPRAVDU třeba zohlednit délku RZ a celých podniků v RBR x reálu a podle toho přizpůsobit penalizace a nedávat 5 min, ale odpovídajících 2 až 2,5 min. Pak SR má jakýsi smysl, a je zde i pak určitá motivace. S pěti minutami nemá SR pražádný smysl.
1. Úhly řízení
Na toto téma se již vedlo spoustu debat - systémově by to možná nyní už navíc šlo ošetřit - stačilo by to zavést do kontroly setupů.
Jedná se o maximální úhel řízení ve hře. V současnosti se běžně používá až 792°, což pak odpovídá naprosto nereálnému vytočení kol. Pokud přidáme kombinaci menšího úhlu řízení na volantu (Momo), tak máme totálně nereálnou kombinaci, kdy je jezdec schopen nereálně rychle reagovat na situaci a udělat např. při krizi kontra tak rychle, že se z krize dostane, přičemž v reálu by např. ve stejném časovém okamžiku tak akorát stačil srovnat kola do rovného směru (viz různé onboardy z reálu x onboardy z RBR).
Je jasné, že nemůžeme v tomto realitu přesně napodobit - volanty v RBR se nevracejí tak rychle jak v reálu, ne všichni mají G25 či DFP atd. atd. Nicméně právě proto je zcela nutné omezit max. úhel řízení ve hře, aby vytočení kol odpovídalo reálu.
1. Tří stupňové Euro
Tento návrh rozdělení je docela zajímavý. Nicméně bych zvážil spíše dva stupně a to WRC a N4+S2000+S1600. Myslím, že by se spoustu enkařů rádo popasovalo s třídou S2000 atd. Ohledně bodování bych v tom nedělal větší zmatky (bonusové body atd.). |
|
|
Zaslal: po květen 12, 2008 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jarda: Ty bonusove body byly mysleny misto superally |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po květen 12, 2008 16:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Promazal jsem offtopic, nezlobte se, ale s budoucností to nemělo nic společného. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po květen 19, 2008 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Kdy zhruba odstartuje Euro IV? Psalo se něco o podzimu? |
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 23:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
No, zatím to vypadá na leden. Snad brzo dodáme nějakou oficiální zprávu. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so listopad 08, 2008 23:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHALUPNY Jan
|
|
|
Já jezdím S2000 a jak to tady čtu,tak bych se do nich musel prokousávat přes S1600 nebo N4,což se mi moc nechce a možná nebudu sám,komu se nechce střídat auta,tak mě napadlo,jestli by nebylo lepší udělat spíš třeba divizi 1,divizi 2 a euro (na pojmenování nezáleží) a mít možnost postupovat nebo sestupovat pořád ve svojí třídě,než jet třeba S1600,příští sezónu postoupit do S2000,pak zase spadnout do S1600.Nevím teda kolik tady jezdí cizinců,ale možná by to šlo rozdělit i podle národů.Tzn.třeba oblastní přebor,republiku a svět. |
|
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 16:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
No, tak právě třeba Euro je o tom, že si každý musí vybojovat kategorii v mezinárodních vodách Se podívej do výsledků kolik tu jezdí cizinců. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so listopad 15, 2008 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tohle nakonec nebude. Zůstane jen B (S1600, N4, S2000) a A (WRC). Pravděpodobně už ale licenci B nebude mít automaticky každý profil, ale bude vydána až na základě vyplněné přihlášky kvůli zdvojeným a vícenásobným profilům.
Jinak kalendář a složení soutěží je hotovo, jen to ještě neschválili všichni, co to schválit musí. Tipuju, že v týdnu to bude venku |
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jak jistě víte, slavná rally MOnte Carlo opustila pro příští sezonu mistrovství světa. Euro Rally Cup IV proto začne 9.1. na zledovatělých tratích Monte Carla |
|
Zaslal: út listopad 18, 2008 0:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Paráda |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út listopad 18, 2008 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Konecne turnaj:) kde skusím S2000 ale nepočítám že budu mít nějakou šanci knkurence bude jednoznačně nabitá! |
|
|
Zaslal: út listopad 18, 2008 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Největší novinkou RBR EURO RALLY CUP IV je nutná registrace do poháru ve tvaru PRIMENI Jmeno, Jmeno PRIMENI. Na webu EURO IV je online formulář pro žádost o licenci EuroB.
RBR EURO RALLY CUP IV |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po prosinec 01, 2008 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Dufsi, rozumím tomu tak, že kromě jezdců licence A, kteří ji mají, všichni ostatní i co absolvovali minulé ročníky si musí poslat novou žádost o licenci B ? |
|
|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 20:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ano, musí. |
|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: ERC |
|
|
Je mi jedno proti komu jedu a s čím,je to jen hra a pokud nechci aby mě brzy omrzela musí být něčím zajímavá.A plán třístupňového ERC je pro mě dost zajímavej.A taky si myslim že by si měl každej projít závodění od S1600 až po WRC - má to něco do sebe.
Už se na vás těšim v S1600 |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|