Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Bohužel mi na to nikdo neodpověděl, tak se ptám znova:
Nefunguje mi v Win XP SP3 xcopy jinde než v Win\System32 ačkoli je path nastaven.
Zkopíroval jsem to tedy ručně a výsledek je ten jak jsem napsal výše. |
|
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
to Pančocha.Loni jsem měl stejný nebo podobný problém.Je to asi ve Winech.Pokud ti to jede po nakopírování do Maps,tak to jde.(já to řešil taky tak) |
|
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Mě s SP3 vše funguje korektně. |
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, problém není v tom kopírování. Mrknu do *.bat a udělám to ručně.
No a proč mi nefunguje xcopy je prostě záhada. V práci mi to taky nejde. A to mám na obou počítačích nově nainstalované WinXp +SP3 a doma nově nainstalované RBR. |
|
|
Zaslal: po listopad 10, 2008 8:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Jardo, proč Ti nefunguje xcopy.exe jinde, než v adresáři system32, i když to máš uvedené v cestě (path), nevím, a asi Ti málokdoi poradí, pokud s tím neměl osobní zkušenost. Asi by pomohlo zkopírovat xcopy.exe do adresáře Team_Rally_08.
A proč jsi neměl ve hře textury, když jsi zkopíroval složky tracks.... ze složky Richard Burns Rally\Team_Rally_08\Generation\maps do Richard Burns Rally\maps ručně taky nevím. To by mělo stačit.
Takže jsem Ti vůbec neporadil. Fórum jsem nečetl několik dní, proto jsem ti neporadil až teď. |
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Výsledky kontroly odeslání rpl a zkracování. Penalizace 20 sekund přidělena následujícím jezdcům: Michal Chamula, Jakub Mleziva, Martin Rohlena a Jakub Řezníček, všichni za New Bobs. Bohužel ani x popsaných stránek a diskusí nepomohlo k dodržování povinnosti odesílat replaye. Tyto bohužel tentokrát neodeslal Jiří Lukeš, proto je mu přidělena penalizace 10 minut. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá listopad 14, 2008 9:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Chci se pana komisaře zeptat, kdeže si to ti dotyční zkracovali ? Osobně si totiž myslím, že jednak má New Bobs velmi blízko a všude takové ty meze kolem tratě, takže to ani nejde. O to víc se mi to nezdá...
No a pokud se jedná o zkracování v dvou pravých odbočení, které jsou na konci tratě, resp. na začátku New Bobs II a to stejné v odbočeních na Mineshaftu, tak pořád nechápu, proč tam ty nesmyslné meze jsou tak do trati, když by to tam v reálu stejně každý cutoval... |
|
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 9:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Souhlasím s tím, že z rz, které nabídla Generation rally, bylo těžko vybrat nějakou rz, která by se nějak pravidelně cutovala. Výběr Bobsu byl hlavně kvůli dvěma levým odbočením na konci trati. Tam taky všichni dotyční sekli trať více než je zdrávo. Dalších 45 lidí to tam projelo podle pravidel, tzn. že se aspoň lehce dotýkali trati.
Proč jsou tam udělané meze jinak než si představuješ nebo jak je to v reálu, to nevím a nebudu o tom ani spekulovat. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ok, to mi stačí. Děkuji |
|
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALIVODA Jindrich
|
|
|
Děkuju Chrástovi za podané info. .-) |
|
_________________ www.kitcarsweb.com
LADA. Vorsprung durch Fahrer.
LADA, Sex and Rock&Roll.
Kizz me!!! (WRT)
Lada 112 TMS 1,6 (Žížala)
NIGHTCLUB MOSKVA |
Zaslal: pá listopad 14, 2008 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
presne pre toto som tam išiel velkým oblukom |
|
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
Předmět: kraceni |
|
|
Ahoj,
musim na tohle reagovat. Zrovna u techto odboceni nechapu o cem je rec. Trat je tam vymodelovana tak , aby se to strihlo a jestli nekdo riskuje to , ze trefi transparent a prorazi chladic, tak to je uz jeho vec. Pak se muzem bavit o tom jestli treba kontrolujete vsem znamej drevenej sloup na Plane, tam by mi to prislo vice logicke nez najaky cutovani , kde to bylo k tomu vymodelovano. Nechci tady rozjizdet debatu , ktera uz tu byla mnohokrat, ale jizda, kdy se clovek boji i na takovejch mistech jako jsou levy odboceni na konci Bobsu je nesmyslne stresujici a rozhodne nepridava na zabave. Mozna vam to stoji za zamysleni, mozna ne, ale tot muj nazor.
Peknej vikend
Michal |
|
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Pridavam se se souhlasem. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá listopad 21, 2008 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Taky to tak vidím Michale, člověk kolikrát jede a má nervy z toho, aby náhodou nějakou zatáčku neřízl, ikdyž ta zatáčka si o to přímo říká. Kolikrát se stane, že pak člověk právě v těchto místech dělá úplně hloupé chyby, protože místo toho aby to říznul a podrželo ho to, přesně jak by to udělal každý jezdec v reálu, tak ho to úplně vynese ven. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá listopad 21, 2008 17:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Co se týká těch dvouch posledních zatáček na Bobsu,tak tam bych s váma aj souhlasil.Auto se v tomto úseku pohybuje opravdu ve veliké rychlosti,kolikrát je vůbec problém ho nějak bezproblémově zastavit a určitě si myslím,že si tady tím nikdo moc nepomůže a že to ani nikdo tady nedělá naschvál.Ovšem jsou RZty,hlavně pak jedna Japonská ,co se tedy jezdí v obouch směrech,kde se vcelku cíleně cutovat dá a dá se tedy kvůli tomu i poměrně dost zrychlit.A tvrzení,že to tam ke cutování svadí bych nebral.V té Austrálii je i problém v tom,že je cesta většinou stejně barevná,jako ty cutovací okraje,kam se nesmí. |
|
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|