Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: prevodovka |
|
|
cau hosi,prosim o pomoc,vzdy kdyz jedu nejakou dlouhou rz na realne nastaveni tak mi odejde prevodovka,nevite cim to je,diky moc!!! |
|
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOCES Jakub
|
Předmět: Re: prevodovka |
|
|
[quote="KUCERA Stanislav"]cau hosi,prosim o pomoc,vzdy kdyz jedu nejakou dlouhou rz na realne nastaveni tak mi odejde prevodovka,nevite cim to je,diky moc!!![/quote Vim akorat jak udelat to aby si neodelaval tesneni. |
|
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 9:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Jak moc převodovka odchází? Pokud jsou to jednotky procent, tak to je normální a záleží to i na tom, jak brutálně řadíš. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 30, 2008 16:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: Re: prevodovka |
|
|
[quote="STOCES Jakub"]
KUCERA Stanislav napsal: |
cau hosi,prosim o pomoc,vzdy kdyz jedu nejakou dlouhou rz na realne nastaveni tak mi odejde prevodovka,nevite cim to je,diky moc!!![/quote Vim akorat jak udelat to aby si neodelaval tesneni. |
cau,a mohl by si mi napsat jak? Dik, |
|
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
|
Předmět: prevodovka |
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Jak moc převodovka odchází? Pokud jsou to jednotky procent, tak to je normální a záleží to i na tom, jak brutálně řadíš. |
no odejde uz na prvni rz,kdyz jedu treba Joux Plane tak 2km pred cilem uz to nema vykon,ale asi to bude tim razenim,radim brutalne! |
|
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
A jak jsi přišel na to, že to je převodovkou? Tou to totiž není. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 30, 2008 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GARAZIJA Radek
|
Předmět: motor |
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
A jak jsi přišel na to, že to je převodovkou? Tou to totiž není. |
Ahoj , tak mám takovej pocit , že nejsem sám komu to auto nevydrží až do cíle na Joux Plane !? Nebude chyba ve fyzice té RZ ? Když jedu třeba Noiker a ten je podstatně delší tak se nic nestane a motor to vydrží . |
|
|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ne, s fyzikou tratě to nemá nic společného. Spíš s tím, že Plane 2 je v podstatě celé z kopce a motor je skoro pořád ve vysokých otáčkách, ať už díky lepší akceleraci z kopce, tak kvůli neustálému tvrdému brždění (a podřazování - zde stojí za zmínku, že s automatem, který nepodřezuje tak agresivně se to nestane nikdy). Každopádně to dělá jen pár lidem a v tuto chvíli to vyřešit neumím. |
|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 18:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
A co takhle si zkusit zapnou ochranu prevodovky v RBR? Pak to nedovoli podrazovat a pretacet motor. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: út prosinec 02, 2008 10:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
U me to nema vliv...jsou dve zasadni veci ktery to ovlivnujou...a to pokud to hodne vytacim a nebo hodne brzdim levou nohou do plnyho plynu... pak to pred koncem kazdy delsi rz zdechne...
EDIT: Zatim mi to udelala akorat C4 (07 i 08) a 306Maxi nic jineho... |
Naposledy upravil KULHANEK Ales dne út prosinec 02, 2008 14:39, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: út prosinec 02, 2008 12:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Mno nevim. Já s evem brzdím do plynu levou víceméně permanentně a nemám problém, to samé se S1600, ale když to jedu s WRCem, většinou auto umře |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: út prosinec 02, 2008 12:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Jan
|
|
|
To je poznat, jaka technika ze je nejlepsi (prej WRC, pche!) |
|
|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Míro já jezdim automat a na Plane II to taky s C4 08 nedojedu. |
|
|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 16:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
vo FAQ je písané :
Auto ke konci erzety ztratí výkon – poškozené těsnění hlavy válců
- do souboru RichardBurnsRally.ini v hlavním adresáři hry přidejte do části o pluginu následující: fixgasketbug = true
je to ono ? |
|
|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 19:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Je, ale není to všelék. Problémy s nejsilnějšími auty jsou i potom. |
|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|