Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NEMEC Jan
|
Předmět: |
|
|
Stale jsem nedostal reset. Proc mam pocit, ze nekteri "privilegovani" jezdci ho dostanou prakticky okamzite a ja jak pero musim cekat uz treti den aniz by se kdokoliv obtezoval mi napsat?
Sorry za utocny ton, nechci si na nikom vylejvat zlost, ale zbyvaji jen 2 RZ a hrozi mi prvni lepsi umisteni v zivote, tak jsem trochu nervozni... |
|
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak treba skusit pozadat o reset tak jak je to spravne napsany treba v pravidlech TR? Ja jsem to tak v prvni etape udelal , skontroloval jsem si jestli se mail fakt odeslal a reset jsem dostal jeste ten den. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá listopad 28, 2008 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LIBAL Petr
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
|
Předmět: reset |
|
|
Nechci do toho kecat ale chtelo by to nejak poresit resety pri padu celyho pc jako se mi to povedlo tedka v posledni rz pracne si jedu a v pulce modra smrt a nazdar. samozrejme se neudelal dmp soubor takze nazdar.
to se neda nejak rozpoznat jestli to byl treba umyslenje reset pc nebo takovejhle pad? to treba okna nevytvorej taky nejakej soubor s chybovou hlaskou? |
|
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Jan
|
|
|
Problem muze nastat i pri vypadku elektrickeho proudu. Fakt netusim, jak by se tohle dalo kontrolovat... Jedine, ze by snad plugin posilal replay "prubezne", takze v pripade reseni protestu by se dalo podivat, jestli to nebyla rana...
Jelikoz ale nejsou zdrojaky RBR a asi by to i masivne zatizilo server, tak nam nezbyde, nez koupit zalozni zdroje a pak uz se jen modlit, ze to bude fungovat...
A svou zadost jsem poslal v souladu s pravidly, tak doufam, ze se dockam aspon odpovedi. |
|
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Nemec Jan: Nevím jak můžeš jako péro čekat na reset už třetí den, když je dneska druhej den druhé etapy? No jinak mail jsi odeslal podle pravidel v pořádku, ale nějak nemám co resetovat. S mailem musíš samozřejmě požádat o reset i na webu pluginu. Pak Ti to hned resetnu. |
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Jan
|
|
|
Tak a ted se teda stydim....
Moc se omlouvam, ze jsem nedal reset na webu pluginu - nevedel jsem, ze je to taky potreba (v pravidlech to neni napsane a jelikoz jsem o "regulerni" reset zadal poprve, tak jsem to proste nevedel).
A s tim "tretim" dnem jsem to taky trosku prehnal. Mail jsem posilal vcera odpoledne.
Jinak dekuji mnohokrat za slusnou reakci, ze ktere jsem se dozvedel vse potrebne. Kdybys mi nadal do debilu a poslal me do "tam", mel bys na to plne pravo...
Zadost o reset tedy poslana i na webu pluginu a snad uz to bude ok |
|
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
Cau v prvni rade bych chtel podekovat vedeni zavodu za reset jenze hned pri nacitani stejne rz kde mi to spadlo poprve RZ 17 Sipirkakim II mi to spadlo zase nevim cim to je bohuzel v japonsku mi to spadlo i pri CRF-RBR Rally tak se chci zeptat kde je problem jestli na mojem pc nebo kde? je to skoda a mrzi me to protoze sem byl na bodech |
|
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKRABAL Roman
Založen: 26. 12. 2007 Příspěvky: 39 Bydliště: Machova u Zlína
|
|
|
tohle prostě někdy udělá. mělo by stačit odinstalovat a znovu nainstalovat otočenky |
|
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
diky zkusim to co to udela ale mrzi to hodne uz kvuli celemu tymu |
|
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 11:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
řešili jsme v týmu stejný problém, odinstalace a opětovná instalace nepomohla, ale nakonec to kolega odjel přes RBRdll v pohodě |
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MITACEK Jirka
|
|
|
Ahojte.Našel jsem jednu chybičku.V profilu jsem za vítěztví v HSF Rally dostal 2 zlaté pohárky To je bonus,že jsem vyhrál domácí,jo? |
|
_________________ #24 MITY
HSF rally team |
Zaslal: ne listopad 30, 2008 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
OT: Jirko to je pěkná protekce! |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: ne listopad 30, 2008 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
žádná protekce, maj to asi všichni. |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne listopad 30, 2008 12:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TURECEK Martin
|
|
|
Ahoj, když jsem nepožádal o reset po tom co mi to při načítání 23 rz spadlo, nebo spíš požádal ale údajně pozdě, tak nedostanu za ty 2 neodjeté rz SR? V konečných vysledcích jsem jen do 22 rz. Nebo to doplníte az dodatecne? Dost by me to zajímalo, díky za odpověď |
|
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 18:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Ne to se dodatečně doplňovat nedá. Máš smůlu. Bohužel tentokrát se na sobotní večer nepodařilo zajistit nikoho, kdo by seděl u PC a dělal resety. Mail jsi poslal o hodně později po zadání žádosti na webu.
Z tohoto důvodu doporučuji nenechávat jízdu na poslední večer před koncem etapy, nebo celého závodu! Může se Vám stát, že nedostanete reset a pak můžete nadávat pouze sobě! |
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 19:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|