Právě je ne listopad 10, 2024 2:32
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SRAMEK Tomas
|
Předmět: Problem s turnajem |
|
|
Sorry,ze zakladam nove tema,ale mam problem.Hodil jsem do hry vsechny patche,vsechny trate i turnajovy plugin,ale furt me to nechce pripojit k turnaji a pritom mi to driv slo.Pise mi to neco jako ze mam mit verzi fyzik 1.2 nebo co.Prosim o radu,co s tim.Dik za odpoved. |
|
|
Zaslal: so leden 17, 2009 16:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
asi se hlásíš někam, kde je použit SnowMod, nebo FranceSnowMod - nahraj příslušný mó. Nebo jsi tam jeden z uvedených módů měl a jeho odinstalace proběhla neúplně - nahraj novou fyziku k autu a mělo by to jít |
|
Zaslal: so leden 17, 2009 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
rbr-virtual-rally1
|
|
|
ahoj,nestalo se náhodou někomu kdo má vytvořený turnaj,který bude teprve začínat,že se mu změnili časy začátku a konce a nejde to opravit? Mě se to dnes stalo a nevím co s tím,nebo čím to může být. Nenapadá někoho co to může být za šotka? díky |
|
|
Zaslal: ne březen 31, 2019 22:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Nevím zda to bude tvůj případ, ale mohlo by to souviset se změnou času na letní. Mě se to nestalo, ale kamarád který pořádá cup s tím měl podobný problém při minulé změně času, tedy z letního na zimní. Proto nyní raději počkal se založením až do nedělního rána! |
|
Zaslal: po duben 01, 2019 11:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
rbr-virtual-rally1
|
|
|
Taky mě to napadlo,jestli to s tím nesouvisí. Hlavně je tam úplně jinej čas nahoře a dole v rozpisu etap je taky jinej. A teď kterej je ten správnej... |
|
|
Zaslal: po duben 01, 2019 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Kdyz mi poslete jaky je to turnaj a jak maji byt spravne zacatek/konec, tak to opravim. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út duben 02, 2019 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|