Právě je st listopad 20, 2024 7:19
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VALENTA Frantisek
|
Předmět: |
|
|
No nazdar, to bude propadák |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: po leden 12, 2009 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
No tak se toho kluci nebojte a vlitnete na to. Krom toho vysledky v RBR nejsou videt, tak vyhoda druheho na startu neni |
|
|
Zaslal: st leden 21, 2009 17:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No tak ted sem to odjel s pocitem že sem to v 1 rz zazdil a spokojím se s 2 místem byl sem totiž 2x v těžky krizovce a tak sem to zkoušel stahnout ve 2 rz ktera se už povedla ale nevěřil sem tomu že bych mohl byt před Ferrym. Kouknu do vysledku a Na jednu stranu mam radost z toho že mě vytězství spadlo do klina , ale taky mě mrzí že to Ferry rozbil. S WRC už si tolik nerozumím a tak by si jistě vyhral přesto gratulačka k 2 mistu. Karlos díky za skvělí turnaj a pevně věřím že se sejdem opět všichni na startu 2 ročníku tohodle nevšedního turnaje |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá leden 23, 2009 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Možná by stálo za uvahu nevyhlašovat druhé místo a dat 2 první |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá leden 23, 2009 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Šlechetný návrh Martine, ale bylo napsáno, že kdo bude rychlejší, tak je vítěz. Holt jsem prohrál.
Každopádně je to na Karlovi, on je patron. |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: pá leden 23, 2009 20:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Tak to jsem přesně čekal .
Ne teď vážně.
Mám tu velkou čest vyhlásit celkovým vítězem Crossover Challenge 2008 Martina Brudera, protože vítěz může být jenom jeden.
Titulem nejuniverzálnější jezdec na RBR pluginu se ovšem mohou pyšnit oba jezdci, kteří dosáhli po základních turnajích stejného počtu bodů. Tj. Ferry Valenta a Martin Bruder od Schwarzkopf ))
Krásného třetího místa dosáhnul Petr Stejskal, kterému tímto rovněž gratuluji.
Moc děkujeme za účast a doufáme, že se Vám všem turnaj líbil. V současné době máme trochu organizační krizi, upřímně nepočítali jsme s pokračováním v takovém rozsahu, jako to bylo loni.
Pozitivní ohlasy mne samozřejmě motivují, takže dáme hlavy v teamu dohromady a pokusíme se něco vymyslet.
Náměty jsou samozřejmě vítány.
Takže ještě jednou gratulace Martinovi, Frantovi a Petrovi, ostatním děkuji za účast a těším se u dalšího Challenge pořádaného RBR Generation teamem na shledanou. |
|
Zaslal: pá leden 23, 2009 23:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Byl to vynikajici napad a stejne dobra realizace, coz je mnohdy pres 90 pct napadu . Diky za super pohar, pri kterym jsem si, a tato vsuvka je asi jenom opravdu pro pametniky, nejednou vzpomnel na hodne fousaty Vltavin Cup. Opravdu dik a gratulace Brudasovi. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: so leden 24, 2009 1:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|