Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kolko rychlostnych skusok si viete predstavit na vytrvalostnej rally? |
20 - 30 |
|
27% |
[ 5 ] |
30 - 40 |
|
22% |
[ 4 ] |
40 - 50 |
|
16% |
[ 3 ] |
50 - 60 |
|
11% |
[ 2 ] |
Aj viac ako 60, ak sa rally rozdeli na viac turnajov |
|
22% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
|
Autor |
Zpráva |
TOMKO Marek
|
Předmět: Man of Steel Endurance Rally |
|
|
Pozyvam vas vsetkych na turnaj Man of Steel Endurance Rally.
Budu to 4 narocne etapy pocas siedmych dni, 32 rychlostnych skusok. Start je 1.2. o 8:00.
Prva etapa obsahuje 8 rychlostnych skusok v Japonsku, po nej nasleduje rovnako dlha etapa v Australii. Potom sa jazdci stretnu na 11 dielnej etape na tratiach USA a Finska, aby svoje snazenie zakoncili epilogom na styroch pravdepodobne najtazsich tratiach RBR.
Po kazdej druhej skuske je 10 minutovy servis. Na konci etapy 30 minut. Zachytny bod superrally je po kazdej rychlostnej skuske, takze ak odstupite, tak len v tej jednej RZ.
Je povolene prerusenie turnaja. Pre navrat staci napisat ziadost a ta bude co najskor kladne vyriesena. Ale len pod podmienkou, ze jazdec neupravi setup. Inak z turnaja odstupuje, pretoze je to jednak nefair voci ostatnym a za druhe mu plugin nepovoli navrat.
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=f97a5e71c14964cec977f3685ee081b1 |
Naposledy upravil TOMKO Marek dne po leden 26, 2009 9:40, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
No tak to je slušný hard core. Vzhledem k tomu, kolik jsi naplánoval minut do jednotlivých servisů, tak si myslím, že se auta po 24 RZ zastaví s totálně zničeným těsněním pod hlavou |
|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
KUNCL Karel napsal: |
No tak to je slušný hard core. Vzhledem k tomu, kolik jsi naplánoval minut do jednotlivých servisů, tak si myslím, že se auta po 24 RZ zastaví s totálně zničeným těsněním pod hlavou |
Myslis? Nad tym som neuvazoval...
Som vychadzal z mojho prveho turnaja, kde som service naplanoval rovnako a tam to ma celkom zaujimavy vplyv na celu sutaz, pretoze chyba na zaciatku etapy sa s tebou taha dlhsie.
Tak to zvysim na 20 minut.
Musim sa priznat, ze som uplne zabudol na jazdcov s volantmi (kedze jazdim na klavesnici) a nenapadlo mi, ze u nich moze dochadzat k tymto poskodeniam z opotrebovania. Moja chyba
EDIT: 30 minut radsej. |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Samozřejmě záleží na stylu jízdy. Dle mého názoru by stačilo na konci etapy udělat delší servis a mělo by to být ok. |
|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
To rad pocujem. Viac sa mi paci predstava 10 - 60 ako 30 - 30.
Ale este pockam do vecera na dalsie nazory, nech to nemenim kazdych 5 minut |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
zni dobre, jake planujes auta?
edit: a ja blbec si to vlastne prectu v popisu...
btw celkem zajimave by bylo, kdyby se dalo povolit volvo 242, jestli by si nekdo troufl |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: po leden 26, 2009 17:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
VYSKA Tomas napsal: |
....btw celkem zajimave by bylo, kdyby se dalo povolit volvo 242, jestli by si nekdo troufl |
zvedam vhozenou rukavici ovsem pokud me povoli volvo |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
KONARIK Vit napsal: |
VYSKA Tomas napsal: |
....btw celkem zajimave by bylo, kdyby se dalo povolit volvo 242, jestli by si nekdo troufl |
zvedam vhozenou rukavici ovsem pokud me povoli volvo |
Myslim, ze sa neda povolit Volvo aspon teda nevidim ho nikde v ponuke... Je to skoda. |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Dá, jak na to koukám tak není samostatně ale když dáš "všechna auta" tak tam je i to Volvo. Pak teda musíš vyházet to, co nechceš, ale možná by stálo za úvahu povolit úplně všechno. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: po leden 26, 2009 23:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
Mate to mat pani, Volvo je k dispozicii |
|
|
Zaslal: út leden 27, 2009 0:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
hmm velmi otom uvažuji ač nevím jak to vyjde s časem ale jsem pro.........pomaloučku polehoučku až do cíle..... takový malý Dakar |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út leden 27, 2009 0:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
Tak svemu slibu jsem dostal a vzal sem volvo Paradni auto konecne auto ktere nemusim nastavovat protoze je nedotacive tohle je pretacive az az.
Etapu jsem zvladnul - 2x jsem to sice zakopal a to jednou jsem zapadl v bahne a podruhe sem pri otaceni nacouval tak ze me zustaly vyset zadni kola nad zemi V obou pripadech pomohli ochotni divaci za coz jim dekuji
Jinak co musim udelat pro smazani penalizace ? protoze jsem ji dostal neopravnene za zkraceni ale pouze me ve vracaku ulitla prdel a ja udelal hodiny cumakem za vnitrni oblouk zatacky
Uz se velice tesim na dalsi etapu - vytecny podnik diky |
|
|
Zaslal: po únor 02, 2009 23:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
KONARIK Vit napsal: |
Tak svemu slibu jsem dostal a vzal sem volvo Paradni auto konecne auto ktere nemusim nastavovat protoze je nedotacive tohle je pretacive az az.
Etapu jsem zvladnul - 2x jsem to sice zakopal a to jednou jsem zapadl v bahne a podruhe sem pri otaceni nacouval tak ze me zustaly vyset zadni kola nad zemi V obou pripadech pomohli ochotni divaci za coz jim dekuji
Jinak co musim udelat pro smazani penalizace ? protoze jsem ji dostal neopravnene za zkraceni ale pouze me ve vracaku ulitla prdel a ja udelal hodiny cumakem za vnitrni oblouk zatacky
Uz se velice tesim na dalsi etapu - vytecny podnik diky |
Vdaka Som rad, ze sa ti podnik paci. Snad sa budu pacit aj tie dalsie.
Co sa tyka penalizacie, tak tam uz asi neurobis nic... aspon neviem o tom, ze by sa nieco dalo... |
|
_________________ CSI Rally 2009 - http://csirally.php5.sk/
Next Event: CSI Rally 2009 Round 3 - USA Idaho Rally (6.3. 2009 - 8.3. 2009) |
Zaslal: čt únor 05, 2009 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Pokud mi jako pořadatel napíšeš, že chceš penalizaci smazat, tak ji smažu. To není problém. Potřebuju jen link na turnaj, jméno jezdce a RZ, kde byla špatná penalizace přidělena. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt únor 05, 2009 15:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|