Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
hs74 napsal: |
To spirit: sekvenční převodovku si můžeš udělat i do Octavie,nebo jinyho auta ktery ma lanovody.Existuje na to priprave,ktery vymyslela nejaka ceska firma.Dokonce to zkouseli i na Porsche Boxter.Vubec to nesouvisí s elektronikou,ale s kulisou řazení.Buď máš dvojitý H,nebo postupný řazení jako na motorce.Btw to Porsche, nemáš na mysli náhodou 595? |
Jakousi sekvenci z toho sice uděláš, ale pořád to bude úplně něco jiného než ve WRC |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt únor 26, 2009 1:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
spirit2580 napsal: |
mno a tohle sou oni auto.cafetime.cz/auta/peugeot/rally-videa-a-brutalni-skupina-b-audi-s1-lancia-stratos-a-dalsi/ |
Lancia Stratos není vůz skupiny B, ale skupiny 4. To jen abychom byli přesní. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt únor 26, 2009 1:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
spirit2580
|
|
|
Jasná ale obrázek byl jen jako ukázka modelu |
|
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 2:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HASIL Jiri
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Jakousi sekvenci z toho sice uděláš, ale pořád to bude úplně něco jiného než ve WRC |
Tak to rozhodopádně |
|
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 7:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
spirit2580
|
|
|
To spirit: sekvenční převodovku si můžeš udělat i do Octavie,nebo jinyho auta ktery ma lanovody.Existuje na to priprave,ktery vymyslela nejaka ceska firma.Dokonce to zkouseli i na Porsche Boxter.Vubec to nesouvisí s elektronikou,ale s kulisou řazení.Buď máš dvojitý H,nebo postupný řazení jako na motorce.Btw to Porsche, nemáš na mysli náhodou 595? |
No třeba jo i když nevím jestli by to u Áčkové Omegy šlo ale jestli je to pak s řazením stejný jako u BMW M3-5 tak z toho sem moc odvázanej nebyl mělo to neskutečné prodlevy to si to radši ukvrdlám sám Spíš bych ocenil kdyby jsi měl tip kde na tuhle Omu sehnat podvozek a takové ty maličkosti když to chceš trochu potunit a našlápnout.Hledal jsem jak jsem mohl a nic,leda že bych koupil Lotus Omegu ale na tu pak taky nic není kdyby mi to někdo zbořil. |
|
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 10:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
motáš všechno dohromady, řazení, který popsal hs74 si kvrdláš sám. Napojíš se na lanovody a pomocí vaček převedeš pohyb páky z H kulisy na pohyb pákou vpřed a vzad, tudíž nemá prodlevy ale záleží jenom na tobě.
Zde je výrobce http://www.sqsracing.com/cz/index.php?load=program&act=sqs |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: čt únor 26, 2009 11:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
spirit2580
|
|
|
MIKSOVSKY Jakub napsal: |
motáš všechno dohromady, řazení, který popsal hs74 si kvrdláš sám. Napojíš se na lanovody a pomocí vaček převedeš pohyb páky z H kulisy na pohyb pákou vpřed a vzad, tudíž nemá prodlevy ale záleží jenom na tobě.
|
Ale to u M5 můžeš taky stejně jako u smártu |
|
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 12:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HASIL Jiri
|
|
|
|
To nemá cenu.... |
|
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 14:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
spirit2580
|
|
|
|
To nemá cenu.... |
čéče já ti nevím,je mi jasný jak to myslíš ale najezdím denně cca od 400 do 600 km a u takového řazení bych asi za chvilinku usnul nudou to si to radši budu užívat s klasikou. |
|
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 16:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|