Právě je pá duben 18, 2025 13:13
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DEJMEK Vaclav

|
Předmět: |
|
|
Schválně jsem napsal dotaz ohledně funkčnosti PTD do fóra už jen proto, že vím, že to některým lidem nejede. O Solbym sem to věděl 100% a taky vim, že je to jezdec z TOP10 a že teda bude dost znevýhodněn. Jen chci říct, že když přišly otočené tratě, tak pokud některá někomu nešlapala, takse to řešilo. Bohužel se to nedá říct o PTD, protože to že někomu funguje a někomu ne se ví v podstatě od začátku, ale nějaké řešení nikdo ještě nepřinesl. Jen By mne zajímal důvod, proč teda dávat do závodu trať, která všem nefunguje? Otočené tratě se taky nepoužívaly dokud se neodladily, takže?
Jen naokraj, mně PTD funguje bez jakéhokoli seknutí, je to pěkná a technická trať, ale funguje každému? Nebo heslo příštího TR bude, nick ve tvaru XXXXXXX Xxxxxxx, CZ/SK a PC postavené pro RBR? Občas se mi zdá, že se tady někteří lidé pořád staví za org. Rally a někdy ani moc nepřemejšlej nad tím jak to je. Osobně se na Kizz.me Rally těšim, asfalt mam rád, takže si odjedu obě etapy. Konečně asfalt. Ať už tam PTD bude nebo ne, je mi celkem jedno, ale jsou tu tací, kteří si to díky tomu neodjedou a těm to asi jedno nebude. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út březen 24, 2009 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PALASEK Michal

|
|
|
a co takhle skusit to pořešit s tvůrcem tratě? proš strčkovy, sosnová jde všem a ptd ne? mě tak osobně ptd jede bez problémů. Ale v čem je háček že ptd nejde všem, to je to tak rozdílně tvořeno od sosnové třeba?nějaké řešení musí být aby to jelo alespon 95% jezdců. |
|
|
Zaslal: út březen 24, 2009 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HONZALEK Vratislav

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Sosnova vsem rozhodne nejde a troufam si tvrdit ze s ni jsou vetsi problemy. Ona je jeste vetsi extrem ne PTD, vic vseho na mensim miste. Dalsi veci je jak to bylo staveno a pristup autoru. Ackoli necemu se podle me zabranit neda, aby to behalo 100% lidem, autor ti pak ani moc nepomuze, kdyz je na te trati udelana vsechna optimalizace a ruzne figle,aby to bylo co nejmene narocne. To jsou pak jednotlive pripady
Byt mezi temi co to dela problemy tak se taky samozrejme ozvu,uplne rovne podminky vsak nelze udelat, co se da delat... |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: út březen 24, 2009 18:23 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CERVENKA Filip

|
|
|
No jako mě stačilo zapnout Kvalitu částic na Vysokou. Na jízdu jinde mi příjde to nemá skoro vliv, ale Sosnová pak jede normálně. Alespoň teda myslím, že to je ono.  |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: út březen 24, 2009 18:54 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRABLEC Jan

|
|
|
Plně souhlasím z luciferem. A kuby je mi upřimě líto (pokud se PTD pojede)  |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út březen 24, 2009 19:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOFBAUER Jakub

|
|
|
PALASEK Michal napsal: |
a co takhle skusit to pořešit s tvůrcem tratě? proš strčkovy, sosnová jde všem a ptd ne? mě tak osobně ptd jede bez problémů. Ale v čem je háček že ptd nejde všem, to je to tak rozdílně tvořeno od sosnové třeba?nějaké řešení musí být aby to jelo alespon 95% jezdců. |
A proč se to má řešit až teď? PTD je v ostré verzi venku skoro půl roku, ale všichni se opět ozvali až teď, když o něco jde... |
|
Zaslal: út březen 24, 2009 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VANEK Jakub

|
|
|
To není pravda, podívej se do vlákna k této trati kdy sem tam psal  |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: st březen 25, 2009 9:08 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wally Site Admin

|
|
|
A psal si to i autorovi? Plakání do fóra moc nepomůže... |
|
|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:44 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZDEK Filip

Založen: 06. 04. 2008 Příspěvky: 280 Bydliště: valašské klobouky
|
|
|
Ahoj, jel jsem shakedown a sosnová mi při načítání zpadla. Nevíte v čem je problém?? Díky. |
|
_________________ Red Bull, Bujaček RBR Team
Citroën DS3 WRC |
Zaslal: st březen 25, 2009 12:42 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SNAIDAUF Jan
|
|
|
Ahoj, mě jede PTD i Sosnová bez problémů. Také jsem měl dřív hodně problémy s otočenkami a Sosnovou, ale jako hlavní důvody se ukázalo to co tu psal Karel Nový (zbytky balíčků instalací atd.), bohužel jsem taky spoustu závodů vynechal. Takže pánové neztrácejte hlavu a zkuste vše nainstalovat a nastahovat odznova do čisté hry, já a ještě občas se najde někdo takovej, kdo je jen línej to přeinstalovat a zkouší vše vracet ze zálohy, která je buhvíjak stará. Dále mám např. grafiku ATI Radeon 1950 GT a na nových ovladačích se všechno sekalo, teď mám cca 1,5 roku staré, z doby kdy jsem grafiku kupoval a šlape to. Neni to náhodou tim, že se PTD nenačítá po dílech, ale celé najednou? Tudíš by pomohlo zvětšit vyrovnávací paměť.
Jinak věřím, že někdo to opravdu nepustí, to je pak smůla a asi by se mělo diskutovat dřív než bude skladba tratí na pluginu nastavena.  |
|
|
Zaslal: st březen 25, 2009 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOZA Ludvik

|
Předmět: Balicky TMR 2008 |
|
|
malý dotaz pro zasvěcené. Pokud mám nainstalovaný balíček Teamrallye , konkretne textury REVO, a budu instalovat další -který bude patrně v brzké době k KIZZ rallye vydán, je nutné předchozí odebrat?
mohu jej nechat?
Nemluvím o SNOW ci SnowFrance modu - pouze balicky textur.
diky |
|
|
Zaslal: st březen 25, 2009 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SENK Michal

|
|
|
Můžeš je nechat. Instalátor na Kizz me bude obsahovat textury na jiné traťě, než na jakých se jelo na REVO Rally. Navíc instalátor si vždy maže sám vše potřebné. |
|
Zaslal: st březen 25, 2009 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JANKU Roman

|
|
|
No heledte, trat PDT je jednou povolená na pluginu, to znamená, že by měla fungovat. Bylo jen otázkou času kdy se oběví i v TR, už se ukázala RBR cupu, euru, tak proč ne i v TR? S každou novou tratí se oběvují problémy, ale nedá se to řešit spoléháním nato, že se to prostě jezdit nebude. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: st březen 25, 2009 17:57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUBICIK Josef

|
|
|
Tak jsem byl trochu potrenovat a je to paráda,je vidět že ten slavný skladatel tratě neviděl v životě mokrou a suchou gumu,protože jestli pojedu mokrou na suchu tak s ní nezbudou ani dráty a na slikách jet mokré strýčky tak je to jen přejezd z nouze a ne rz,to je bezva zábava,to už tam mohl nechat ty šotolinové a pak už to nebude top závod ale gulášový. No co,taky můžu napsat svůj názor  |
|
_________________ http://www.f-r-t.wu.cz/ |
Zaslal: st březen 25, 2009 18:39 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|