Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Která skladba tratě TR 2008 se Vám nejvíce líbila ? |
1. S.A.D.A.C. Rally |
|
8% |
[ 11 ] |
2. CRF-RBR Rally |
|
6% |
[ 9 ] |
3. Generation Rally |
|
3% |
[ 5 ] |
4. HSF Rally |
|
6% |
[ 8 ] |
5. RM Rally |
|
4% |
[ 6 ] |
6. Carlsbad Rally |
|
6% |
[ 9 ] |
7. KCM Rally |
|
5% |
[ 7 ] |
8. Tuning SK Rally |
|
3% |
[ 4 ] |
9. REVO Rally |
|
17% |
[ 23 ] |
10. Kizz me Rally |
|
8% |
[ 11 ] |
11. RT--WRC-- Rally |
|
17% |
[ 22 ] |
12. Montek Rally |
|
10% |
[ 14 ] |
|
Celkem hlasů : 129 |
|
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: Soutěž o nejlepší skladbu tratě |
|
|
Jak jsme uvedli ve čtvrtém vydání TR Magazínu, vyhlašuje ředitelství TR, TR Magazín a pod záštitou Martina Kučery " Soutěž o nejlepší skladbu podniku TR ".
Jedná se o skladbu podniku, nikoliv o textury tratě.
Každý účastník TR může hlasovat pouze jednou. Započítány budou pouze hlasy od vlastníků licence TR. Ukončení hlasování bude 31.5.2009.
Vítězný tvůrce skladby tratě bude na vyhlášení odměněn diplomem a nějakou věcnou cenou.
TAK HLASOVÁNÍ JE U KONCE! Nakonec těsným rozdílem vítězí REVO Rally. GRATULUJEME |
Naposledy upravil SENK Michal dne po červen 01, 2009 23:04, celkově upraveno 2 krát
|
Zaslal: st květen 06, 2009 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
Předmět: |
|
|
Já budu se zájmem sledovat kolik hlasů dostane poslední soutěž.....Před každou jinou se totiž rozpoutala obrovská diskuze nad tím, že je ta skladba nereálná, nudná, že se opakují pořád stejné zkoušky atd. Ale je zajímavé, že nic podobného se u této soutěže neobjevilo, i když první etapa je 3x čtyři stejné zkoušky a druhá etapa 3x čtyři stejné zkoušky v opačném směru. A je to jenom proto, že se jedná o "nové tratě" tak to nikomu nevadí. Jen aby bylo jasno, mě se ty tratě taky hrozně líbí a nikdy jsem nad skladbou neremcal a nebudu to dělat ani teď. Jen se mí líbí pročítat komentáře k různým skladbám a najednou ti samí co kritizovali mlčí a chrochtají blahem a to je hrozně úsměvné. Mějte se všichni fajn... |
|
|
Zaslal: st květen 06, 2009 18:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Lubomíre,já jsem často měl nějaké připomínky k skladbám,tak zareaguju i teď.Na této skladbě není nic nereálného a tak není,proč jí kritizovat.Nejede se jedinkrát stejná RZ tam a zpět hned po sobě,aniž by to rozděloval servis.Po celou soutěž jsou jen slunečné podmínky,což se v reálu děje nejčastěji taky.8RZ,každá 3x,natom taky není myslím nic divného a tuším,že v nedávné historii se to občas vyskytovalo i v MS,možná dokonce někdy ještě i letos.Navíc je fakt,že se letos v TR RZ z USA nejely skoro vůbec a natož pak Montekland ,takže s touto skladbou nemám jediný problém.To,že tratě vypadají jak vypadají na chuti ještě přidá,to uznávám,ale popravdě jsem,aniž bych o Monteklandu něco věděl v pořádný kus USA doufal,i když jí zrovna moc nemusím . |
|
Zaslal: st květen 06, 2009 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Ve vší úctě k Hroudovi bych rád všechny upozornil, že soutěží SKLADBA nikoliv TEXTURY |
|
Zaslal: st květen 06, 2009 21:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
je opravdu tezke odprostit se od dejmu zpusobenym texturama. Netusim jak to dopadne |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st květen 06, 2009 21:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
A nemohla by bejt anketa k nejhorším podmínkám? Ale to by musel mít každej povoleno asi 11 hlasů . A pro příští sezonu bych navrhoval změnit název z Team Rally na Extrem Wet Real Rally .Sorry ta OT |
|
Zaslal: st květen 06, 2009 22:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
Resl Jan: souhlasím....jen jsem chtěl vyjádřit myšlenku, že se ne ke všem soutěžím přistupovalo stejně.....zatím co Montek použil v podstatě čtyři tratě na celou soutěž, nikdo se nad tím nepozastavil, protože to jsou "nové tratě" zatím co u některých soutěží bylo použito daleko více tratí a někteří tu nenechali na pořadatelském týmu nit suchou. Toť vše. Přišlo mi to prostě komické, jak někteří jezdci křičeli a teď pějou slova chvály (Tím samozřejmě nic proti Monteku, aby bylo jasno) |
|
|
Zaslal: st květen 06, 2009 23:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECHA Stanislav
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Bratislava Dlhé Diely
|
Předmět: . |
|
|
Ja som za RM Rally. |
|
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 7:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICIK Josef
|
|
|
Samo že RM někteří to nepochopili |
|
_________________ http://www.f-r-t.wu.cz/ |
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Já bych zase poslední Montek rally z hlasování úplně vypustil. Každý bude hledět na textury a né na skladbu Nic proti Monteklandu,je to super prácička,ale už vidím, kdyby se jelo v jedné sekci 3x Japonsko I a pak ve druhé sekci Japonsko II (otočenky) jak by každý nadával Opravdu je těžké se oprosti od new textur ... Dokonce jednu dobu bylo i pravidlo jedna RZ 2 x v etapě... nebo 3x |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Jirka: Jo bylo, asi i je nevim. Ale to šlo o tratě PB, aby se nejezdily furt dokola. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Naprosto jednoznačně RT--WRC-- Rally |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: čt květen 07, 2009 14:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
POKORNY Lubomir: Je fakt že až teď jsem se prvně podíval na skladbu Monteku a jediny co mužu řict je fuj. Čekal jsem že budou Rz Montekland + normálni Rz USA, ale toto je ještě horší. Nemusím když se jedou rz třikrát v etapě, ale to je jen můj problém Rad bych i normal USA RZ. Za to musím Hroudu pochválit že je krasně sucho a slunečno. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt květen 07, 2009 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
|
|
Zajímavé téma.
Každopádně se zdržím hlasování ke konkrétní soutěži, ale podle mě byla každá skladba tratě dobrá pro určitou skupinu jezdců a pro druhou zase ne. Takže vlastně nula od nuly pojde.
Každopádně dík všem, kdo se na tvorbě podílely a buďme k nim občas tolerantní za nějakej ten krok vedle.
U mě jednoznačně vítězí celá TR 2008 |
|
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 18:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MUDRAK Vojtech
|
|
Návrat nahoru |