Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

12. Montek Rally 10.-16.5.2009
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PTACEK Martin

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

To SENK: che, che.....a co říkáš na jámy, díry, prolákliny...nebo co to bylo? v tréninku, když jsem to trefil, tak auto div mi neudělalo stojku....takže teď při závodě, jsem tyto místa projížděl krokem, a ještě se vždy před tím pomodlil.....ale všichni to mají stejné, takže to byla jen taková poznámka.
Jinak děkuji pořadatelů za super souboje na trati v neznámém prostředí, děkuji, děkuji, děkuji.

Příspěvek Zaslal: po květen 11, 2009 22:10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GEISSLER Robert

zdarec, proč mi to hlásí trať stage 491 neodpovídá originálu? Pls o radu. Díky.
Příspěvek Zaslal: po květen 11, 2009 22:37
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BRUDER Martin

Přečti si stranu č 11 dole tohoto fora Idea

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: po květen 11, 2009 22:40
GEISSLER Robert

Díky, už jsem našel.
Příspěvek Zaslal: po květen 11, 2009 22:44
RAJZL Robert

jak se tak dívu na průběžné výsledky první etapy tak ty textury hodně posádek vytrestaly Very Happy Very Happy taká úmrtnost se vpíše do historie rally sportu:-D

Příspěvek Zaslal: út květen 12, 2009 18:22
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BRUDER Martin

Kolegové závodníci takovej krásnej závod a hlavně" new tratě "a galerie TR zkomírá a není na co koukat Crying or Very sad Jen na ty naše štěňata co tam poslal Danny Laughing Heh mužu mu vlastně poděkovat za reklamu tak že kdyby měl někdo zajem k odběru budou 15. 6. .... nevahejte už sou 3 zamluvený Laughing Laughing Teď sem si uvědomil že sem taky neposlal Idea ale čekám na poslední spec. verzi skinu pro zavěrečnou rally Cool

PS: HOFBAUER Jakub ... Velice povedené foto Cool Doufam že nebalíte uplně a počkate na zavěrečnou chlastačku po rally Wink

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: út květen 12, 2009 20:32
HOFBAUER Jakub

Díky za poklonu Martine, vaši hafáci jsou taky opravdu nečekané oživení rally Very Happy Moje fotka není z odjezdu z celé rally, ale pouze ze svážení šrotu z erzety; tohle byla pro odtahovku první runda, na RZ 2 nám totiž zůstaly i další dvě auta... Sad

Příspěvek Zaslal: út květen 12, 2009 20:43
HAZE Jiri

Asi nebudu moc populární,ale nedá mi to a trošku zkusím bilancovat nad skoro ukončenou I. etapou Monteklandu:
V prvé řadě chválím nesmírnou práci Hroudy, je to super,ale chvály slyšel už dost a teď i trochu kritiky. Ikdyž ani né tak na Hroudu,jako spíše na organizátory TR Sad Hned v úvodu napíši, že ze mně mluví i to že jsem skončil na cca 3km 1 RZ Rolling Eyes
Z dosavadních 308 lidí v cíli (dalších 11 odstoupilo a nejsou ve výsledcích) je celých 106 Idea co jelo POUZE 1-2 RZ a to ještě né celé, dalších 31 vyjelo do 3 RZ,ale cíl již nevidělo Exclamation Celkem tedy 106+31=137 z 308 má 50-60 SR Twisted Evil 94 lidí je bez SR Shocked
Tudíž práce Hroudy nemá skoro ani kdo v ostrém závodě ocenit a hlavně si vychutnat Crying or Very sad Evil or Very Mad A díky zařazení jedniček do I. etapy a dvojek do II. etapy si je momentálně nezajede.... A co je nejvíce nefér je, že tato náročná a neznámá rally je zařazena jako POSLEDNÍ rally v TR 2008, kde jde ještě o dost bodů (hlavně ve třídě N4) Kdyby to bylo dáno jako "setkání mistrů" PO ukončení TR, tak si to každý vychutná a ocení daleko více lidí Exclamation Toto je prostě likvidace spousty nadějí po celý rok. Ano,ať je rally náročná,ale dát úplně new tratě do POSLEDNÍ rally dle mě (a vím že i jiných jezdců) je podpásovka. A jet údržbu, když jde někomu o body se dost dobře nedá, stále to má být hra Exclamation Exclamation Exclamation
Já se vrátil k ježdění po půl roce, HLAVNĚ kvůli Monteklandu a new tratím Vaška, ale po tomto nejetí (ikdyž jsem se snažil...ale má jezdecká chyba) mě nějak přechází prvotní elán.... ale opravdu 137 lidí neumí jezdit Question Rolling Eyes Exclamation Twisted Evil

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 21:25
POKORNY Lubomir

Jirko, chápu, tvé pohoršení a že z tebe mluví zklamání po nedojetí etapy..ALE...myslím, že všichni, nebo určitě drtivá většina, kteří odstartovali do Montek rally jela seznamovací jízdy....ty mohl každý absolvovat třikrát a proto si myslím, že si Monteklandu užili všichni více než dost. Souhlasím, že odpadnutých je v této rally velice mnoho, ale co to dokazuje? Podle mě jenom to, že všichni ze špičky i z ostatních jezdců, mají standartní tratě tak naježděné, že znají každý kamínek, každou díru....a tady se jasně ukázalo, že když mají všichni stejné podmínky (stejný čas na poznání nových tratí) najednou se ty obrovské rozdíly smazávají a k chybě mají velice blízko i jezdci z absolutní špičky. Vždyť rozdíl ve skupině N4 mezi prvním a 15 je oskolo 3-4 minut....což je po 12 etapách v ostatních soutěžích naprosto nepředstavitelné. Prostě se jen ukázalo co dokáží "nové tratě" a omezené možnosti testování. Nefér to rozhodně není, spíš naopak, tady lze říci, že všichni jezdci i ti co jezdí RBR občas, měli stejný čas a stejné možnosti na naučení tratí...a výsledek se ukázal.

Luboš
Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 21:35
PETRU Stanislav

Podle me naopak nejlepsi rally letosniho TR, samozrejme diky krasnym texturam a hlavne diky tomu, ze ma ze vsech odjetych turnaju nejblize ke klasicke rally - diky tomu ze se neda jet jen na oci, ale musi se poradne poslouchat rozpis. To ze to tretina jezdcu prehnala s rychlosti hned na zacatku vypovida spis o jejich premotivovanosti nez o tom, ze je to nefer Rolling Eyes je to spravny vrchol narocne sezony Exclamation
Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 21:43
HOLUB Milan

já musím souhlasit s Jirkou. 11 podniků bojuju o co nejlepší výsledek na tratích které znám (pouze podmínky byly jiné) abych potom v posledním 12. podniku který se najednou jede na úplně new tratích a veškerá snaha je v p.... protože i malá chybka tu znamená stop a ohledně tréninku si myslím že ne každý má čas trénovat a nemyslím se že to bylo přemotimovaností těch jezdců co havarovali.Mhohem spravedlivější by bylo prostě dát poslední podnik na orig. USA a Montekland nechat jako takový bonus na závěr

edit:to že jsem to rozvěsil já vůbec neřeším,protože s tím jsem počítal,pouze se mi jedná o jezdce kteří bojujou a medaile

Naposledy upravil HOLUB Milan dne st květen 13, 2009 21:51, celkově upraveno 1 krát

http://www.kcm-rbr.cz/
Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 21:49
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HAZE Jiri

Kdyb to nebyla poslední rally, kde jde o body - dobrá,ale jako poslední mi to přijde vůči hodně lidem ..... každý máme odlišný názor a já i s Vaším občas souhlasím,ale jen v některých věcech Wink

Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 21:49
PALASEK Michal

Tak to já bych spíš řekl že to je dobré jako na poslední závod něco nového. Tu se alespon ukáže kdo a jak umí jezdit a né kdo a jak má jednotlivé rz natrénovány. Tohle je ta správná rally.
Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 21:53
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
CERVENKA Filip

Já bych toto spíš označil za JEDINOU OPRAVDOVOU RALLY letošního ročníku... Řekl bych, že tyto výsledky ukážou, kdo opravdu RBR jak umí. Kombinace rychlá rally v lese je sice moc zabijácká (z mého pohledu), ale podmínky jsou stejné a je to o tom, jak si kdo troufne.

Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 21:59
HAZE Jiri

Tak ještě jinak 11 závodů "hotlap" známe zpaměti a poslední tato,není něco špatně Question

Příspěvek Zaslal: st květen 13, 2009 22:02
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Další
Strana 12 z 18

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme