Právě je so duben 19, 2025 8:41
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PTACEK Martin

|
Předmět: |
|
|
To SENK: che, che.....a co říkáš na jámy, díry, prolákliny...nebo co to bylo? v tréninku, když jsem to trefil, tak auto div mi neudělalo stojku....takže teď při závodě, jsem tyto místa projížděl krokem, a ještě se vždy před tím pomodlil.....ale všichni to mají stejné, takže to byla jen taková poznámka.
Jinak děkuji pořadatelů za super souboje na trati v neznámém prostředí, děkuji, děkuji, děkuji. |
|
Zaslal: po květen 11, 2009 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEISSLER Robert
|
|
|
zdarec, proč mi to hlásí trať stage 491 neodpovídá originálu? Pls o radu. Díky. |
|
|
Zaslal: po květen 11, 2009 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Přečti si stranu č 11 dole tohoto fora  |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: po květen 11, 2009 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GEISSLER Robert
|
|
|
Díky, už jsem našel. |
|
|
Zaslal: po květen 11, 2009 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RAJZL Robert
|
|
|
jak se tak dívu na průběžné výsledky první etapy tak ty textury hodně posádek vytrestaly taká úmrtnost se vpíše do historie rally sportu:-D |
|
Zaslal: út květen 12, 2009 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BRUDER Martin

|
|
|
Kolegové závodníci takovej krásnej závod a hlavně" new tratě "a galerie TR zkomírá a není na co koukat Jen na ty naše štěňata co tam poslal Danny Heh mužu mu vlastně poděkovat za reklamu tak že kdyby měl někdo zajem k odběru budou 15. 6. .... nevahejte už sou 3 zamluvený Teď sem si uvědomil že sem taky neposlal ale čekám na poslední spec. verzi skinu pro zavěrečnou rally
PS: HOFBAUER Jakub ... Velice povedené foto Doufam že nebalíte uplně a počkate na zavěrečnou chlastačku po rally  |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út květen 12, 2009 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOFBAUER Jakub

|
|
|
Díky za poklonu Martine, vaši hafáci jsou taky opravdu nečekané oživení rally Moje fotka není z odjezdu z celé rally, ale pouze ze svážení šrotu z erzety; tohle byla pro odtahovku první runda, na RZ 2 nám totiž zůstaly i další dvě auta...  |
|
Zaslal: út květen 12, 2009 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Asi nebudu moc populární,ale nedá mi to a trošku zkusím bilancovat nad skoro ukončenou I. etapou Monteklandu:
V prvé řadě chválím nesmírnou práci Hroudy, je to super,ale chvály slyšel už dost a teď i trochu kritiky. Ikdyž ani né tak na Hroudu,jako spíše na organizátory TR Hned v úvodu napíši, že ze mně mluví i to že jsem skončil na cca 3km 1 RZ
Z dosavadních 308 lidí v cíli (dalších 11 odstoupilo a nejsou ve výsledcích) je celých 106 co jelo POUZE 1-2 RZ a to ještě né celé, dalších 31 vyjelo do 3 RZ,ale cíl již nevidělo Celkem tedy 106+31=137 z 308 má 50-60 SR 94 lidí je bez SR
Tudíž práce Hroudy nemá skoro ani kdo v ostrém závodě ocenit a hlavně si vychutnat A díky zařazení jedniček do I. etapy a dvojek do II. etapy si je momentálně nezajede.... A co je nejvíce nefér je, že tato náročná a neznámá rally je zařazena jako POSLEDNÍ rally v TR 2008, kde jde ještě o dost bodů (hlavně ve třídě N4) Kdyby to bylo dáno jako "setkání mistrů" PO ukončení TR, tak si to každý vychutná a ocení daleko více lidí Toto je prostě likvidace spousty nadějí po celý rok. Ano,ať je rally náročná,ale dát úplně new tratě do POSLEDNÍ rally dle mě (a vím že i jiných jezdců) je podpásovka. A jet údržbu, když jde někomu o body se dost dobře nedá, stále to má být hra
Já se vrátil k ježdění po půl roce, HLAVNĚ kvůli Monteklandu a new tratím Vaška, ale po tomto nejetí (ikdyž jsem se snažil...ale má jezdecká chyba) mě nějak přechází prvotní elán.... ale opravdu 137 lidí neumí jezdit  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
POKORNY Lubomir

|
|
|
Jirko, chápu, tvé pohoršení a že z tebe mluví zklamání po nedojetí etapy..ALE...myslím, že všichni, nebo určitě drtivá většina, kteří odstartovali do Montek rally jela seznamovací jízdy....ty mohl každý absolvovat třikrát a proto si myslím, že si Monteklandu užili všichni více než dost. Souhlasím, že odpadnutých je v této rally velice mnoho, ale co to dokazuje? Podle mě jenom to, že všichni ze špičky i z ostatních jezdců, mají standartní tratě tak naježděné, že znají každý kamínek, každou díru....a tady se jasně ukázalo, že když mají všichni stejné podmínky (stejný čas na poznání nových tratí) najednou se ty obrovské rozdíly smazávají a k chybě mají velice blízko i jezdci z absolutní špičky. Vždyť rozdíl ve skupině N4 mezi prvním a 15 je oskolo 3-4 minut....což je po 12 etapách v ostatních soutěžích naprosto nepředstavitelné. Prostě se jen ukázalo co dokáží "nové tratě" a omezené možnosti testování. Nefér to rozhodně není, spíš naopak, tady lze říci, že všichni jezdci i ti co jezdí RBR občas, měli stejný čas a stejné možnosti na naučení tratí...a výsledek se ukázal.
Luboš |
|
|
Zaslal: st květen 13, 2009 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETRU Stanislav

Založen: 20. 01. 2008 Příspěvky: 47 Bydliště: Jasenna [Zl] / Brno
|
|
|
Podle me naopak nejlepsi rally letosniho TR, samozrejme diky krasnym texturam a hlavne diky tomu, ze ma ze vsech odjetych turnaju nejblize ke klasicke rally - diky tomu ze se neda jet jen na oci, ale musi se poradne poslouchat rozpis. To ze to tretina jezdcu prehnala s rychlosti hned na zacatku vypovida spis o jejich premotivovanosti nez o tom, ze je to nefer je to spravny vrchol narocne sezony  |
|
|
Zaslal: st květen 13, 2009 21:43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOLUB Milan

|
|
|
já musím souhlasit s Jirkou. 11 podniků bojuju o co nejlepší výsledek na tratích které znám (pouze podmínky byly jiné) abych potom v posledním 12. podniku který se najednou jede na úplně new tratích a veškerá snaha je v p.... protože i malá chybka tu znamená stop a ohledně tréninku si myslím že ne každý má čas trénovat a nemyslím se že to bylo přemotimovaností těch jezdců co havarovali.Mhohem spravedlivější by bylo prostě dát poslední podnik na orig. USA a Montekland nechat jako takový bonus na závěr
edit:to že jsem to rozvěsil já vůbec neřeším,protože s tím jsem počítal,pouze se mi jedná o jezdce kteří bojujou a medaile |
Naposledy upravil HOLUB Milan dne st květen 13, 2009 21:51, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

|
|
|
Kdyb to nebyla poslední rally, kde jde o body - dobrá,ale jako poslední mi to přijde vůči hodně lidem ..... každý máme odlišný názor a já i s Vaším občas souhlasím,ale jen v některých věcech  |
|
Zaslal: st květen 13, 2009 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PALASEK Michal

|
|
|
Tak to já bych spíš řekl že to je dobré jako na poslední závod něco nového. Tu se alespon ukáže kdo a jak umí jezdit a né kdo a jak má jednotlivé rz natrénovány. Tohle je ta správná rally. |
|
|
Zaslal: st květen 13, 2009 21:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CERVENKA Filip

|
|
|
Já bych toto spíš označil za JEDINOU OPRAVDOVOU RALLY letošního ročníku... Řekl bych, že tyto výsledky ukážou, kdo opravdu RBR jak umí. Kombinace rychlá rally v lese je sice moc zabijácká (z mého pohledu), ale podmínky jsou stejné a je to o tom, jak si kdo troufne. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

|
|
|
Tak ještě jinak 11 závodů "hotlap" známe zpaměti a poslední tato,není něco špatně  |
|
Zaslal: st květen 13, 2009 22:02 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
 |
|