Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Martin
|
Předmět: Montekland |
|
|
Většina z Vás zaznamenala projekt Montekland. Je to modifikace amerických tratí primárně pro Team Rally. Nejdedná se o nové tratě, tak to prosím nesrovnávejte s těmi skutečně novými, to je jiná liga
Na Team Rally jsem z časových důvodů uvolnil verzi 0.9 a mám v plánu dodělat to do verze 1.0 (i když se mi do toho po pravdě už moc nechce, navíc to jsou věci, které sám nezvládnu a budu hledat pomoc u odborníků). Nosné body jsou opravit chyby, kamery, rozpis a jednu tajnou ingredienci.
Sem mi prosím napište své negativní poznatky, které bych mohl ještě opravit.
Trať (zem) a rozpis je originalní, což sebou bohužel přineslo i nějaké neduhy. Ale na začátku jsem nevěděl, co všechno to bude obnášet a pak nebylo v mých silách to všechno v daném termínu ošetřit.
pár připomínek (zkráceno)
PRIKRYL Roman napsal: |
Na Hroudovanech II je posunutej cil cca 5-10m pred ceduli, no spis tech 5m. |
FRIC Miroslav napsal: |
A na Šnekovicích II jsem toho Emila nabral. Nešlo by tam dát třeba takovou tu rovinu, co sama ukončí RZ, když ji projedeš? Brzdit kvůli tomu před cílem mi přijde hloupé |
MIKSOVSKY Jakub napsal: |
Dotaz na tvůrce, pokaždý když mám jet Montekland, tak na lernovci spadne RBR a hází Kernel32.dll, po shození a opětovném resetu RBR to šlape v pohodě. Kde je chyba? |
MIKSOVSKY Jakub napsal: |
1. Díra na Lernovci, když ji vymetu seká se obraz, na Fraizeru to nedělá. Je na Lernovci díra jiná nebo je to množstvím objektů kolem trati?
2. Když jedu Uzkotín uprostřed cesty pohoda, ale jak jedu trošku ke kraji skrz větve, brutálně se seká obraz, spíš poskakuju než jedu. Ví někdo jak toto sekání odstranit? |
GAJDOSIK Ivo napsal: |
2) Nekde jakoby zbyly neviditelne kere v trave, o ktere se clovek zastavi, zjistil jsem to na Lernovci v posledni sekci, mozna tip do dodelavek
3) Po nahozeni Snow modu nebo Snow France Modu se trate musi preinstalovat, nevim jestli se musi zmenit trate, nebo mody |
DEJMEK Vaclav napsal: |
Na Úzkotíně 2 jsem sekání žádné nezaznamenal, ale ve sjezdu za druhým splitem je buď neviditelnej kamen nebo větev která mne praštila do zadku a rozhodila auto. Když tak Hroudis pošlu replay když budeš chtít aby se přesně specifikovalo místo. |
Ještě mám poznamenán nějaký problém na startu Šnekovic II. Taky se často řešily díry, tak ty zůstaly z ameriky. Kouknu na Úzkotín, jestli by s tím nešlo něco udělat, protože mě taky vadi, ale varianta přemodelovat to v Maxu zamítám už předem.
Někdo ještě může narazit na problém s kamerou u Hroudovan II. Tam kamery podél tarti nejsou, na rozdíl od ostatních tratí, kde zůstaly americké, ale vyrostla před nima většinou zeleň. Stačí si přehodit na jinou kameru.
Ivo svou připomínku upřesnil, jinak prosím přesnější lokaci místa, které se Vám nezdá. "někde" se blbě hledá. Můžete využít i kontaktní email Montekland@email.cz
Co nevidět vytvoří Michal další turnaj pro všechny, aby si to mohli projet i neteerkáři. Těm už se to jistě omrzelo |
|
Zaslal: po květen 18, 2009 10:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
Založen: 21. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Praha 10 Vrsovice
|
Předmět: |
|
|
Abych si je mohl projet,tak musím nainstalovat asi znovu balíček T.R.,že? Já už ho smazal. |
|
|
Zaslal: po květen 18, 2009 12:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
|
|
juchůů díky moc za tyto turnaje. já byl se vztekal jak malý kluk když jsem s tím na TR praštil v každé etapě. jsem myslel že si budu muset ted dlouho počkat na verzi 1.0 Ještě jednou díky!!! Su rád že si to můžu ještě projet.. |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: po květen 18, 2009 16:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JADAMEK Karel
|
|
|
Stejně jako Jan moc děkuju, v TR jsem v I.etapě odstoupil na 2.rz a do II.etapy jsem z časových důvodů ani nenastoupil, tož teda děkujeme |
|
_________________ >>>born to be wild<<< |
Zaslal: po květen 18, 2009 16:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
|
Když jsem jel ty testovací turnaje, tak jsem na jednom z těch skoků doplachtil až do lesa |
|
Zaslal: po květen 18, 2009 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
|
|
Kluci, máte moje uznání, montekland je opravdu klasa! Sice jsem dojel všeho všudy 1 SS ( tímto Vám děkuju za možnost Superaly ), ale jako ochutnávka pro nás, kdo nejezdíme TR, to bylo bezva.
Martine, kdy zhruba bude možnost svézt se znova?
Díky
Jirka |
|
_________________ Jiří Bursa
Think, Feel, Drive |
Zaslal: so květen 23, 2009 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJL Lukas
|
Předmět: Stage 491 neodpovídá |
|
|
Ahoj, když chci spustit turnaj na Monteklandu, tak mi to vyhodí chybu : Trať Stage 491 neodpovídá originálu, nevíte čím by to mohlo být???
Díky |
|
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 11:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
A stáhl jsi si new tratě Montekland Nebo jsi měl nainstalovaný SM a teď musíš instalovat Montekland znovu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne květen 24, 2009 12:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJL Lukas
|
|
|
Sice nevím, co je SM, ale nové tratě jsem si stáhl, nainstaloval podle návodu, ale bohužel nic dej mi sem prosím odkaz na ty tratě, jestli jsem stáhl správný soubor??? Já vím, že mi sem zase pak napíšeš, že je chyba v mezičlánku |
|
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 12:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Montekland je jen jeden, ten stáhni a instaluj do kořenového adresáře se hrou,většinou si to najde cestu samo Jinak SM je SNOW MOD Pokud jsi jej měl,proveď reinstal JEN Monteku A máš pravdu,mezikus je ... ale většinou se dělá triviální chyba a odstranění je snadné |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne květen 24, 2009 13:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJL Lukas
|
|
|
Snowmod jsem nikdy neinstaloval... tak nevím, zkusil jsem to opět přeinstalovat, tak uvidíme ale kdyby to nešlo, tak se budu muset smířit s tím, že si tu parádu nezajezdím
Tak jsem zkusil už všechny způsoby, dokonce nainstalovat ručně, přetaháním a stejně nic jsem z toho zoufalý už |
|
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 13:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|