Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRUNNHOFER Vaclav
|
Předmět: Pri jizde to dela zvuk jak kdyz neco drhne o silnici |
|
|
Cus, poradte mi, prosim nevim si rady. RBR mi fungovalo vzdy naprosto v pohode, az v posledni dobe se mi najednou pri jizde zacal ozyvat zvuk, jak kdybych mel porad zatazenou rucni brzdu. Nejde jen o jedno auto, ale o vsechny. Vazne se to stalo z niceho nic, samozrejme jsem za posledni dobu sasil s ruznymi balicky pro TR atd. kazdopadne hru jsem asi predevcirem preinstalil a nic. Mam audio.dat pro Grosse, ale nevim zda je to tim. Nevim ani jestli jde jen o zvuk nebo se "fyzicky" neco deje, ale napr. s WRC nedojedu momentalne ani jednu RZ abych neprisel o vykon a motor zace jet jak na min valcu. Dik za pomoc. |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 0:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
Předmět: |
|
|
Mam stejny problem, ale zajimavy je ze jen na notebooku. Pritom instalaci bych rekl mam uplne stejnou jako na desktopu (kde to nedela). |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 17:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Pavol
Založen: 21. 03. 2009 Příspěvky: 37 Bydliště: Moldava nad Bodvou (SK)
|
|
|
Chlapci ja som mal stejný problém..a ked myslis presne to jak beres zakrutu krizom a potom zvuk gumi slysis dalej.. lenze ja na ten problem neprisiel lebo mi zhorel HDD a jak sem nainstaloval RBR do noveho HDD ta potom to uz nerobilo...ale ajtak nvm cim to je bo este na starom som skusal preinstalovat celé RBR a stejne to delalo |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 18:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
toto dělá kolize ovladačů zvukové karty s jinými. Odstranil jsem to instalací starších ovladačů |
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUNNHOFER Vaclav
|
|
|
Aha, diky moc za info. Mne to zacalo delat z niceho nic, ale kazdopadne dulezite je, zda jde skutecne jenom o zvuk nebo jestli to neni ve hre, protoze ted jsem jel nekolikrat Jeux Verte a vzdy pred koncem RZ mi spadne vykon motoru, nevim zda to souvisi.
Kazdopadne diky za odpovedi, je to presne tak jak rikate, takovy ten zvuk kdy klouzou gumy po asfaltu. |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Podívej se zde, řeší se tam ztráta výkonu motoru, což bude tvůj problém na Verte. |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 21:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUNNHOFER Vaclav
|
|
|
Dik, zajimavy.. kazdopadne jezdim uz asi 4 roky porad stejne a az ted se mi to zacalo stavat |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 22:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|