Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PROCHAZKA Tomas
|
Předmět: |
|
|
liposh napsal: |
čert ví, ale na windows XP a počítači 3,0Ghz, 777MB RAM, a s grafárnou 256 MB to nerozjedeš, můj vlastní případ. |
Ahojte,
vracím se k HW nárokům u BTB. Já osobně mám P4 na 2,66 GHz; 1,5 GB RAM a grafiku GF 6600 256 MB; OS jsou Widle XP. A BTB mi běhá v klidu. Sice nemám možnost porovnat to s chodem na nějaký dnešní mašině, ale bohatě to stačí! Takže možná i ta konfugurace v quote nahoře by to rozjela, jen je asi třeba trochu to pc poladit (já jsem po čerstvé reinstalaci XPéček) a tradá na to. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 25, 2009 23:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
|
nevíte kde se dá stáhnout tento program ?? |
|
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
www.bobstrackbuilder.net
PROCHAZKA Tomas napsal: |
liposh napsal: |
čert ví, ale na windows XP a počítači 3,0Ghz, 777MB RAM, a s grafárnou 256 MB to nerozjedeš, můj vlastní případ. |
Ahojte,
vracím se k HW nárokům u BTB. Já osobně mám P4 na 2,66 GHz; 1,5 GB RAM a grafiku GF 6600 256 MB; OS jsou Widle XP. A BTB mi běhá v klidu. Sice nemám možnost porovnat to s chodem na nějaký dnešní mašině, ale bohatě to stačí! Takže možná i ta konfugurace v quote nahoře by to rozjela, jen je asi třeba trochu to pc poladit (já jsem po čerstvé reinstalaci XPéček) a tradá na to. |
JJ šlape ti to pri spustení samotného programu,skús si vymodelovať cca 2 km v plnej kráse a uvidíš,ako ti to pôjde potom Ani s tým nehneš |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá leden 01, 2010 12:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PROCHAZKA Tomas
|
|
|
Tříkilometrová trať s krajinou, stromy a vesničkou - no problemo |
|
|
Zaslal: so leden 02, 2010 8:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
Založen: 21. 12. 2007 Příspěvky: 134 Bydliště: otrokovice/waterford irsko
|
|
|
chlapci takový blbý dotaz (odpověď radši nazslat na SZ )
co děláte jak vyprší těch 14 dní?!?!?!??
EDIT: sem to zavětřil příspěveček ohledně českýho manuálu....ehm nechci být otravný, ale KDE JE?!?!?!?!??
momentálně si dávám pauzu s maxem (teda už je to nějaký ten pátek, holt nervy se musí znovu stvořit ) a tak momentálně tahám veškerý dostupný materiál (ty xpacky a nějaké video z ofiko stránek) o BTB ale něco českého by bodlo...JIRKO co ty na to?!?!?! |
|
_________________ Rally is the best!
------------------------------------------
ZDE hraju, povídám si anebo něco kutím - PODPORA VÍTÁNA! |
Zaslal: so leden 02, 2010 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
původní dotaz je otom jestly 3ds jde importovat do btb....
jooo to nevím....btb mi hodil hlášku o netframework...byť se teda okno btb spustilo ale jakmile sem klikl na ok u toho frameworko hned se objevilo takže ho musím nainstalovat a pak vyzkouším co a jak......ale mám dojem že 3ds formát to bere podporuje to i dokonce nejen mayu ale sketchup...teda spoň to píše na svých btb stránkách autor....
dále sem našel zajímavý vido o programu cityscape ve kterém se během chvilky vytvoří živé město včetně dopravy....to by bylo něco pro městské rz v rbr Very HappyVery Happy
http://pixelactive3d.com/Products/CityScape/ |
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
původní dotaz je otom jestly 3ds jde importovat do btb....
jooo to nevím....btb mi hodil hlášku o netframework...byť se teda okno btb spustilo ale jakmile sem klikl na ok u toho frameworko hned se objevilo takže ho musím nainstalovat a pak vyzkouším co a jak......ale mám dojem že 3ds formát to bere podporuje to i dokonce nejen mayu ale sketchup...teda spoň to píše na svých btb stránkách autor....
dále sem našel zajímavý vido o programu cityscape ve kterém se během chvilky vytvoří živé město včetně dopravy....to by bylo něco pro městské rz v rbr Very HappyVery Happy
http://pixelactive3d.com/Products/CityScape/ |
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPEC Martin
Založen: 30. 12. 2009 Příspěvky: 12 Bydliště: Prusinovice (Zlín Region) - Úpice (Hradec Králové Region)
|
|
|
Kurna .. kdyz se pripojim na ten odkaz tak mi to hlasi trojsky kun ja uz sem si asi pred rokem stahova ten program .. chtel sem vedet jestli je neco new .. |
|
|
Zaslal: st leden 27, 2010 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
ptal jsem se na nějakou ,,free" možnost ala studentská licence nebo tak...napsali stručně řečeno že nic nebude ani to neplánují....je naprd že nejde export a uložit to...takové omezení programů nenávidím a autory bych nejradši střílel
ale dle těch videí co tam mají a obrázků by to mohla být dobrá základna hlavně pro městské rz nebo i přímo pro tvorbu terénu....přišlo mi to jako zajímavý prográmek...tedy software nástroj pro pořádný chlapy |
|
Zaslal: st leden 27, 2010 18:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
no jelikož do tohodle tolik nevidím tak já to chápu takto: ten cityspace mi hodí třebas to csv se souřednicema nebo něčím takovým a třeba max/btb mi dle těchto údajů udělá povrch jo? |
|
Zaslal: út únor 02, 2010 19:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Honzo, nie. Pozri si aspoň import a export. BTB ťa už nebaví ? |
|
|
Zaslal: út únor 02, 2010 22:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
neže nebaví ale nepracuju vněm momentálně... mám plno starostí s praktickou maturitou natož se ještě učit a číst a atd BTB tak proto jen se přeptávám chápu že mé dotazy jsou asi blbý ale já se rád zeptám |
|
Zaslal: čt únor 04, 2010 14:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPEC Martin
Založen: 30. 12. 2009 Příspěvky: 12 Bydliště: Prusinovice (Zlín Region) - Úpice (Hradec Králové Region)
|
|
|
CECH Jan napsal: |
neže nebaví ale nepracuju vněm momentálně... mám plno starostí s praktickou maturitou natož se ještě učit a číst a atd BTB tak proto jen se přeptávám chápu že mé dotazy jsou asi blbý ale já se rád zeptám |
Kluci vy mate koupenou licenci na ten program? |
Naposledy upravil KOPEC Martin dne čt srpen 22, 2013 21:21, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 18:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|