Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DVORAK Karel
|
Předmět: NocniRZ podruhe |
|
|
Je mi lito, ze musim zakladat stejne tema podruhe, ale predcasne bylo zamknuto moderatorem s odpovedi ze je vyreseno a presto nebylo! Vyzkousel jsem vsechny varianty pocasi v tomto turnaji a ani jedna RZ nebyla v noci.
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=afa9578296d129cfa0682a354a99f5fa
Musi v tom byt jeste nejaky figl. Nemusi byt treba vhko, neba tak nejak? Prosim kdo umite nocni Pribam napiste presny popis jak to udelat, ale dopoledne, mlhavo, zatazeno nestaci. A ani husta mlha se mi nepodarila.
Diky |
|
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 1:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Zkus si to nejdříve v shakedownu na Strýčkovském okruhu! Kombinace je: denní doba: Dopoledne, počasí: Mlhavo, oblačnost: Zataženo! Nic víc nic míň v tom není!
P.S. V shakedownu musíš dát denní dobu neurčeno a dole se ti zobrazí možnost ráno jasno mlhavo a ty vyber ráno zataženo mlhavo! |
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 7:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Chyba bude u tebe, budeš mít nakopaný Tracksetting. ini a proto se ti tma nezobrazí. Řešil jsem před startem KCM Rally to samé |
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 8:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Stáhni si night mod a máš tmu na všech erzetách, a dokonce v mnohem lepším provedení než co doposud dovolí plugin. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 9:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
nedalo by sa zaviest napriklad daco take ako je snow mod snow france aj night mod??? podla mna by to bola paradicka |
|
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 13:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DVORAK Karel
|
|
|
Dobre mrknu na trackseting.ini. Night mod nelze pouzit protoze potrebuju udelat konbinaci nocnich RZ a denich pro Rally Monte Carlo.
Ale zavest to na plugins by bylo super stejne jako snow francie napriklad.
Tak ja zkusim co pujde. Diky zatim a prosim neuzavirat forum, nebot treba si nebudu vedet rady.. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 17:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DVORAK Karel
|
Předmět: ANOI!!! |
|
|
Po oprave tracksetting.ini mam uz i nocni RZ a ruzne pocasi,ale...
NEdokazal jsem do noci dat textury,ktere bych potreboval. Myslel jsem ze textury trete se vazi akorat na sucho,vlhko, mokro a nove,bezne a rozbite, ale jak se zda i pocasi ma vliv na textury trate,muzete to prosim nekdo vysvetlit, jak se da vynutit ta ktera textura? Jake jsou vazby na textury *.rbz ? Diky |
|
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
textury jsou vázány na počasí, resp sucho, vlhko, mokro |
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 18:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DVORAK Karel
|
|
|
Prave ze nejsou vazane jen na "vlkost trate" protoze pri jasnem pocasi TRAT SUCHA mam textry jine nez pri zatazeno mlhavo TRAT SUCHA. Je to divne...Moc tomu systemu nerozumim..Ale nekdo to tady urcite presne vi, ze jo?? |
|
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 23:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, mně by v tomto vláknu zajímalo spíše to, jaké nastavení počasí a jaké soubory vůbec na počasí mají vliv. Např. otočené finské tratě mají pořád jasno... a hlavně, i když smažu komplet Tracksettings.ini (obsah) a nechám tam jen návěštidlo nějakého počasí u dané RZty, např. 10 ....... a pojedu Kaihuavaaru, tak tam bude možnost v shaku vybrat jen toto počasí a to počasí bude v pořádku, i když tam nebude vůbec popsané.
Takže ... co má skutečně na vzhled počasí v RBR vliv ??? |
|
|
Zaslal: po leden 18, 2010 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|