Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUBINI Vladimir
|
Předmět: Bisane II |
|
|
Kdybych se před startem podíval, co se vlastně jede, tak jsem si mohl ušetřit zbytečných 12 rz. Jako vždy na TR mám u Bisane II + spatné podmínky - "nenastoupil na rz". V jiných turnajích to jezdím vždy bez problému, v TR jsem to nejel ještě nikdy - spadne to. Už vloni mě tady bylo vysvětleno, že TR za to nemůže (textury ani jiné nastavení). Tak jo, věřím tomu, nestěžuji si, nežádám reset. Chci se jen vykecat. Od toho posledního pádu na TR jsem Bi II v této konstelaci jel minimálně v deseti turnajích a žádný problém jsem neměl. Až zase dnes a jako naschvál, zase v TR.
No nic, čau a ať se vám daří. |
|
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 15:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: bisane 2 |
|
|
mam ten stejnej problem a zrovna jsem to mel tak pekne rozjety,je to skoda,zkousel jsem to aspon 5 krat ale spadne to vzdy a nepusti me to na start,tak hodne stesti vsem a priste na startu ahoj ,tak jsem to ted zkusil v shakedownu a kdyz je tam doba dopoledne tak to funguje a odjedu ji v shaku ale jak se tam zmeni na dobu neurcitou,tak mi to spadne i v shaku,myslim ze by tam stacilo zmenit nastaveni tyhle doby a bylo by po problemu!! |
|
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
Předmět: |
|
|
tak mi to 300 metrů před cílem poslední RZ chcíplo, škoda |
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 16:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GABOR Stefan
|
|
|
Kluci.skuste instalaci rbr čistě jenom na disk.Ne do C/Program files.Protože některé paměťové jednotky nedokážou vyhledat a uložit změnu v texturách.Načítání je rychlejší než paměťová jednotka.Tím že to bude na disku a ne v dalších souborech tak to vyhledávání a ukládáni usnadníte.Mám to otestované a funguje to.Také jsem stím měl problémy.
PS:Snad jsem to popsal srozumytelně. |
Naposledy upravil GABOR Stefan dne čt únor 18, 2010 16:33, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 16:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
A Program Files neni na disku? To je mi novina. Nejde o to, kde máš hru v hierarchii složek, ale kde jí máš fyzicky. Čim dřív ji na čistej disk nainstaluješ, tim rychlejší přístup k ní bude disk mít. Disk a ne dysk |
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 16:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GABOR Stefan
|
|
|
Dysk opraven na Disk.Nejsem PC expert jenom jsem se snažil nejak rozumně vysvětlit a poskytnout pomoc. |
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 16:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: bisane |
|
|
Takze to pomohlo,diky za radu!!! |
|
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOSEK Marek
|
|
|
Mohu vědět, co bylo v balíčku textur tak inovátorského, že mi to smazalo tratě Lyon Street a SLORBRservis, přičemž při instalaci předchozích balíčků se to nestalo? |
|
_________________ IRIDIUM RBR TEAM |
Zaslal: čt únor 18, 2010 18:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETA Lubos
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HOZMAN Lukas
|
|
|
Mě pomohlo znovu nainstalovat resp. přeinstalovat otočené traťe |
|
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 18:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
|
|
Ja sa chcem tiež vykecať.Pred mesiacom som dal na reklamaciu moju G 25.Blížilo sa TR 2009 Tunning rally a moja G 25 nikde.Poraziť ma išlo,až nakoniec som si požičal druhu G 25 lenže 3 dni som ju nastavoval a nevedel som si zvyknuť na ine nastavenie.Nakoniec sa to podarilo testoval som testoval a potom som nastupil na TR 2009 Tunning lenže v 8-mej RZ Joux Plane 2 dole kopcom ma hodilo do win a bol koniec mojej driny.Prajem ostatnym ktorim to nepada pekny zážitok ja som tu česť nemal.Ahojte Tunning SK Rally Team. |
|
_________________ Lepšie je 2 dni nič nerobiť a potom si oddýchnúť.
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: čt únor 18, 2010 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REJMAN Milan
Založen: 07. 03. 2008 Příspěvky: 13 Bydliště: Hořice v Podkrkonoší
|
|
|
jsem na tom podobně, po 7.rz hra padla, 2 x reset = 2 x hop a šmitec |
|
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
no mně to spadlo na rz 7 v odstoupených jsem mněl havárie na rz 7,dneska ráno koukam a já mužu jet 2 etapu-dostal jsem SR a ted tam zase mam nenastoupil na rz 13-a to jsem do 2 etapy ani nenakouk ,docela by mně zajimalo kde soudruzi z ndr udělali chybu |
|
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 23:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEMNICKY Martin
Založen: 03. 10. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Já jsem maximálně spokojen že jsem tento podnik dojel...
Pěkný textury dík
Nic du ten krám železnej hodit ze skály |
|
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 10:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Prosím lidi co vytvářejí testovací turnaje, zamyslete se nad tím co děláte!!! Narážim na zaheslování treningů... Proč nemouhou být přístupný ostatním?? to máte tak dokonalou strategii, aby soupeř nevěděl jak na tom jste, nebo děláte takové naschvály, aby ostatním znesnadnili trénovat... Ano každej si může turnaj vytvořit, ale proč mít na pluginu desítky stejných turnají které může odjet hrstka lidí, tím to vede ostatní k vytváření dalších a dalších zaheslovaných testů... Já sem třeba až ted začal trenovat, ale jelikož už je před koncem soutěže, tak na pluginu nejsou skoro žádné testy, ano jsou ale 90% jich je pod heslem... to zas si mám vytvářet další zbytečný test jen kvůli mě...
Sorry za OT, ale tohle perostě nechápu |
|
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 16:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|