Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUBICIK Josef
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HOZMAN Lukas
|
Předmět: |
|
|
Dotaz v 1rz se mi hra sekla hned na startu,reset jsem nedostal (halt podle pravidel ) a ani ve statistice nemám turnaj zaznamenán.Připravoval jsem se tedy alespoň na II.etapu.Všechny testy bez nějakého spadnutí hry či podobně.Dnes jsem si tedy spustil hru s odhodláním pustit se do té II.etapy,ale turnaj ve hře v záložkách ani v seznamu k nenalezení...
PROČ? |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 15:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
A kde se Ti to Lukasi seklo ? Me se tohle stalo loni a bylo to hned ve treti zatacce. Do RZ jsem odstartoval, ale k prvnimu checkpointu uz nedojel a s tim ma server nejaky problem Odborne Ti to nevysvetlim, ale uz jsem se nesvezl. Nepomohlo mi ani to, ze znam krtka. |
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOZMAN Lukas
|
|
|
Stalo se to hned po odstartovani,jen jsem se rozjel,začal řadit 2 asi ještě 3,hlaska "na most" a kous a porad se opakovalo to namostnamostnamost Nechal jsem to par minut,jestli se to nevzpamatuje,ale nic,tak jsem to nas*ane vypnul
Takže jsem neprojel žádný checkpoint a mám teda smůlu jo
A to jsem zrovna měl docela poladěněj setup |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 17:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJKA Miroslav
|
Předmět: TR |
|
|
Tak mě to pro změnu zamrzlo na 19 RZ. |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOLFA Ondrej
|
|
|
Zdravím lidi.... potřebuju se s něčím svěřit! Na Rz22 (diamond creek II ) sem šel v první zatáčce na chvili mimo trat! Přetočilo mě to o 90° a přejel sem cestu napříč a vyjel mimo,při pomalém návratu zpět na trat před následující zatáčkou v místě kdy vubec nic nebylo v rychlosti 00prd se ozvala rána,auto zastavilo a skončil sem.... tak sem turnaj normálně ukončil,a že se podívám na replay kde se stala chyba, jenže replay vuebc nikde!!!! Tak bych se chtěl zeptat čím to??? Díky a mějte se |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
tak, keď si dal odstúpiť replay musíš mať ! keď rovno, že Vrátit sa z5 do hlavní menu . tak replay sa neuloží |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 20:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POSPISIL Jiri
|
|
|
Lukas: jo mas smulu,me se v minulem podniku tr na rz1 jeste pred prvnim mezicasem (hned v prvnim kole na sosnove) restartovalo pc a timto jsem mal taky schluss na cely 8.podnik tr... |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMAN Patrik
|
|
|
Jupí tak jsem v cíli podniku Team Rally, mám takovou radost, že jsem snad konečně prolomil tu smůlu co jsem měl doteď. Nová technika (Fabia WRC 06) se osvědčila.
Do druhé etapy jsem sice nastoupil v rámci superrally a vypadalo to, že tu smůlu neprolomím, ale druhou půlku jsem si opravdu užil a hlavně Japonské tratě a nakonec se dočkal cíle.
|
|
_________________ BMW ///M Power |
Zaslal: čt březen 11, 2010 21:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOLFA Ondrej
|
|
|
me nejde o to,ze sem nedokoncil,ale o ten replay! ten se mi mel uložit,protože mi naskocilo okno se servisem a s tim,ze sem turnaj uspesne dokoncil se super rally. Proste divny! |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 21:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PILAR Vladimir
|
|
|
Děkuji pořadatelům za nádhernou Rally. Za skladbu tratě, podpořenou naprosto luxusními texturamy dávám plný počet bodů .Díky a za rok čaoo. |
|
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 10:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Tomas
|
|
|
Dalibore gratuluji k druhému místu v 16kach.Věděl jsem že tě v posledním jpn testu neudržím za sebou,ale doufal jsem.Jel si parádně.Jinak textyry byly luxusni jedny z nejlepších,pěkna práce od pořadatelů. |
|
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 11:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Ahoj,chtěl bych také poděkovat pořadatelům za vynikající soutěž,která mi sedla a i s pomocí soupeřů,kterým tímto děkuji za super souboje jsem dojel 5 v 1600 s Fabkou Kit,která opět ukázala že je konkurence schopné vozítko.Textury byly fantastický a konečně jsem měl z balíčku textur pocit že je vše OK.Myslím že manažer IF Motorsportu bude také velice spokojen.Tak zdar příště |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: ne březen 14, 2010 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Taky se musím připojit k pochvalám pro pořadatelský tým. Zatím nejlépe připravená soutěž v letošním TR. Vše fungovalo. Jak přesný harmonogram pro nastavení soutěže, tak velmi vydařené textury.
Díky |
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
|
|
také se připojuji k ovacím směrem k pořadatelům.. skladba byla velmi dobrá textury pak vinikající.. pro mě osobně to bylo jako na houpačce..
1. etapa hrozná a pak skoro snová 2. etapa.. pro Kizz-me WRT to byla jinak totální katastrofa..
Tak jsem vytvořil takový souhrn mého počínání v této TR -
jde o chyby hlavně v 1. etapě:
http://www.youtube.com/watch?v=-NbrGW0ISYA |
|
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|