Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VONDRA Honza
|
Předmět: |
|
|
To se mi taky stalo, na 3 RZ sem to bouchnul protože sem neveděl kam jedu, a na 4 RZ mi to chcíplo |
|
Zaslal: st březen 31, 2010 11:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
|
DEJMEK Vaclav napsal: |
Nechápu proč je zase nastavený Verte na "neviditelno" už se to tu několikrát řešilo a opět neni v lese vidět silnice.
2 RZ naprosto super textury, opravdu jsem si liboval a už sem chtěl pět chválu, ale na RZ3 hned po startu neni vidět cesta Je to naprd když neni někdo schopnej skontrolovat nastavení podmínek ve hře.
Mam zkusit zažádat o reset? Že neni vidět cesta? Ze zkušenosti z několika posledních podniků by mi to mohlo být povoleno ne? Přece za to, nemůžu já ani počítač, ale pořadatel |
Jžš tohle je RALLY a při RALLY se jezdí za každých podmínek ... Textury báječný |
|
_________________ N4 (evo9)
TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/ |
Zaslal: st březen 31, 2010 11:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Tohle je RBR, v realu si rozsvítim světla. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st březen 31, 2010 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Já jsem teda takové problémy neměl, viděitelnost byla na mé předpotopní mašine v pohodě, přirovnal bych to k viděitelnosti před západem slunce. Moc se mi to líbilo.
Mimochodem práce se stíny i na ostatních erzetách parádní, je zde vidět velký pokrok. Moc děkuji jak pořadatelům, tak myslím i wallymu, který má tuším většinu zásluh. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st březen 31, 2010 11:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAKUS Jan
|
|
|
Kluci, to počasí a textury mám na svědomí já s Hliníkem od nás a docela jsme se s tím napotili - třeba najít hodnoty pro ráno na Sosnové dalo práci - ranní poloha slunce atd...
Verte: Chtěl jsem aspoň trochu dosáhnout té předbouřkové tmy...nevím pánové, kdo nevidíte cestu, jak máte nastavené LCD (pokud nejedete CRTéčko ještě) a kontrast na něm, ale celé Verte mám dostatečně světlé - až na ten závěrečný sjezd, kde berte na vědomí > počasí - silně zataženo před bouřkou, ve vzduchu je už cítit voda a ten sjezd je ještě v hustém lese na odvrácené straně kopce od slunce = ještě větší tma!
Chtěli jsme podnik udělat trochu unikátněji, něž 24 RZ za pěkného počasí na suchu...Hrádek večer je uplně OK podle mě, viditelnost je dobrá...
Jediné mě mrzí to, že jste si toto počasí nemohli dopředu trochu víc ošahat...Ale chcete přece co nejautentičtější pocit z rally, ne?
Co se týče blábolů kolem zapnutí světel...myslím, že v rally i přes den občas vlítnou do hodně tmavého úseku lesa, a nemyslím si, že by na ten kousek zapínali světla, prostě mají oči na stopkách...
Pevně věřím, že většina ohlasů na textury a počasí bude kladná...
A doporučení: Vylaďte si kontrast na svých monitorech - ukázal bych screen, jak to mám "světlé" na tom Verte já...ale ti s tmavými monitory by to viděli stejně tmavě |
|
_________________ rbr.fidorallyteam.cz |
Zaslal: st březen 31, 2010 16:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
4 Jakus
Aha, tak to jsem netušil, že jste tak šikovní, ještě jednou chválím první etapu, opravdu stíny a světlo výborné |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st březen 31, 2010 16:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
|
|
Tohle se tu již kdysi v TR taky řešilo, že nebylo nic pořádně vidět, ale tenkrát to bylo se sněhem. Opravdu na to má velký vliv to nastavení monitoru.
V tomto závodě žádný problém s viditelností a to už není člověk nejmladší |
|
|
Zaslal: st březen 31, 2010 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOZMAN Lukas
|
|
|
Mě se akorát stalo,že jsem měl low detaily a na Sosnovej neměl silnici,takže jsem to obkroužil tak nějak podle okolních barier.A co se týče toho šera,tak jsem celkem i viděl,ale při pohledu z nárazníku mi jakoby před autem nepříjemně blikal stroboskop |
|
|
Zaslal: st březen 31, 2010 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAKUS Jan
|
|
|
No to nas...těším se na vlastní TR jak malej Jarda a hned v 2. kole na Sosnovce mi spolubydla vyhodí pojistky mikrovlnkou...musím se zamknout v pokoji nebo asi spáchám zločin hrdelní.... GRRR
Přeji všem pěkné svezení |
|
_________________ rbr.fidorallyteam.cz |
Zaslal: st březen 31, 2010 20:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Větřní - (okr.Český Krumlov)
|
|
|
Musím pochválit, pěkné jarní textury a ty noční RZ se mi moc libili. Jinak s viditelností jsem neměl problém. Už se těším na druhou etapu. |
|
|
Zaslal: st březen 31, 2010 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Honzo ty jsi se svezl alespoň kolečko, já ted chtěl jet a zjistil jsem že při zapojení volnatu se mi sekne pc:( Zítra musím reinstnout winy snad to pomůže. |
|
|
Zaslal: st březen 31, 2010 21:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
ahoj prosím o radu proč mi zase spadla sosnová. ten samy problem byl na tuningSk rally . proste v pulce načitani windows zvuk a konec.
rbr je po kompletni přeinstalaci ( i s pročištenim registru )
sosnovou jsem jel jen jednou a to na starem ( o hodne horším ) hardisku . na novem ani jednou
diky moc za rady (prosím neukamenujte me ale proste nechapu proč mi to nejde ) |
|
Zaslal: st březen 31, 2010 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRU Stanislav
Založen: 20. 01. 2008 Příspěvky: 47 Bydliště: Jasenna [Zl] / Brno
|
|
|
Obcas me pada RBR pri nacitani vetsinou ceskych RZ. Dela to ale jenom pokud pred vstupem do turnaje odjedu neco jineho (napr. shakedown). Kdyz ale vlezu do hry a jdu primo do turnaje, nespadne to..Zkus to taky, jinak nepomuzu. |
|
|
Zaslal: st březen 31, 2010 23:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
aha . sakra ja si myslel že to je naopka. neco takoveho mi řekli kdysi ( po tuning rally ) a ja si prave myslel že nejprve musim neco odjet aby to nespadlo a ono je to naopak no nic připravoval jsem se tak dlouho a stejne jsem ani nevyjel . škoda |
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 10:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PILAR Vladimir
|
|
|
Ahoj,mě taky padá při načítání HR+LI a vyřešil jsem to mačkáním entru když se RZ načítá a je klid. Jinak Rally opět nádherná a velmi náročná,bohužel nám nebylo dopřáno a do cíle jsme dojeli na podvalu. |
|
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 11:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|