Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jigsaw18
|
Předmět: sem v koncích |
|
|
PLS...poradte, jednak se nemuzu prihlasit do online turnaje, neustale mi to pise ze mam nevhodne auto, ikdyz sem aktualizoval fyziku i model pro online hrani a i je to auto ve vyberu toho turnaje...to je 1. problem, a 2. je jak se da vytvorit turnaj? pise se tu ze " Pro vytvoření turnaje potřebujete být přihlášen pod svým účtem. Po otevření odkazu pro vytvoření turnaje (na hlavní stránce turnajů) se otevře stránka s následujícími parametry: " ale jakeho odkazu? kde je? nemuzu ho najit. a ete posledni 3. dotaz: kdyz mam v adresari "C:\Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally\Plugins\RBRTM\neco.tor" tak proc to nemam v menu kdyz zapnu hru->nastavení->plugins->offline..proc to tam neni? (nemam tam neco ale proste nejakej ten nazev, proste soubor kterej sem stahnul...) |
|
|
Zaslal: po březen 03, 2008 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Podobných témat zde je mraky,tak si to pečlivě přečti,ono to už nikoho nebaví stále říkat to samé dokola... Použij funkci Hledat..
ad1) něco děláš blbě,máš patche,Z.Fix,stažené všechny otočené tratě RC3 ,nejnovější plugin 0.87RC5.. nejlépe bude,stáhnout auto i s fyzikou z našich teamových stránek,jsou tam přímo instalátory a ty vše správně přepíší,stránky mám v podpisu
ad2) vytvářet turnaje může JEN dárce na provoz pluginu,jak se stát dárcem si najdi
ad3) nevím |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po březen 03, 2008 23:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jigsaw18
|
|
|
mno jo, vsechno co si psal uz mam...novy plugin, otocene trate RC3 a fyziky taky...fakt nevim co se deje..jo ja vim ze to tady asi uz je, ale nenasel sem stejny problem, protoze ja uz mam vsechno co se psalo stahle napatchovane..proste nevim...jo a jen ete detail...sosnava hrat nejde kdyz sem neprispel, a co pribram 2? ta jo? pres online, ale bez toho prispivani...ja bych prispel, ale kdyz mi to stene nefacha tak zatim nebudu..jnk. bych i rad.. |
|
|
Zaslal: út březen 04, 2008 8:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Příbram 2 jezdit jde JEN v turnajích,off-line NELZE |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út březen 04, 2008 8:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZALOHA Karel
|
|
|
pomozte mi nekdo ja uz nevim co mam delat nefacha mi plugin 87 v nabidce se obevi pouze test plugin preinstalovaval jsem i cele RBR a ne jednou |
|
|
Zaslal: út červen 03, 2008 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Satin Tom
|
|
|
stahnul sem si z reva forda fiestu s2000 mk iv a dela mi to to same |
|
|
Zaslal: po červen 28, 2010 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYŠKA Stanislav
|
Předmět: forda fiestu s2000 mk iv |
|
|
SATIN Tomik napsal: |
stahnul sem si z reva forda fiestu s2000 mk iv a dela mi to to same |
přesně tak me se to stalo tyk a este u vozidla peugot 207 S2000 v shakedow mi normálne ty nainstalovaé auta jdou ale v online mi je to nenajde aj kdyz snema protihráci jezdí
|
|
|
Zaslal: út červen 29, 2010 10:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|