Právě je ne listopad 10, 2024 3:20
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANIK Jan
|
Předmět: |
|
|
Tam kde ti to spadlo je nastavený suchý povrch, nicméně ve druhé etapě to na vlhku jednou je. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: po srpen 30, 2010 0:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GABOR Stefan
|
|
|
jo to jo ,ale je zařazená za vlhkou kombinaci.O tom se už tady psali romány.Nechápu proč táto trat neni na konci.Ale to je jedno.když dostanu reset a spadne tak to budu mít jako tech.problém.Ale takto jsem nechtěl začít letošní TR. |
|
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 0:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JASIK Martin
|
|
|
Teraz som skusal test s rovnakou skladbou trati, ako v prvej etape TR, a pri nacitani Joux PlaneII mi to stale pada, cize uz pred startom prveho podniku mam obavy |
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 9:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Tak tohle bylo naposled co jsem kdy psal komentar k RZ. Priste uz nebudu riskovat abych si u toho stiskl spolu s mezernikem taky klavesu "Win"(ktera je na my klavesnici hned vedle mezerniku).
Boha jeho, to uz bych byl radsi kdybych to rozsekal nekde o strom. |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 20:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
Předmět: dotaz |
|
|
.. Tak nevím,co si mám myslet......
Projížděl jsem RZ 10 - Šumburk,menší seknutí pouze v navazujících vracácích před městem....
Asi 100 m před cílem -už na dohled cílových terčů . se ztratil obraz a slyším navigátora "a rovně -ně -ně - ně -ně "....a to bylo vše !!!!
Bez jakéhokoliv doteku nečeho,hra spadla na lištu a opět nazpátek - zase černo a slyším zvuk motoru.....
Žádný program navíc,nebo antiviry,aktualizace - ty odbývám dlouho před závodem...
Co je tohle za podivný problém ???
A mám okamžitě DNF - bez havárie -pouze při pádu na RZ !!
Zatímco někteří jezdci -s penalizací 50 -60 minut přechází do druhé etapy.Dívám se,že nafasují např. navíc čas - +6:08.70 a DNF ne....
Takže přicházím o celý závod.....
Na závěr - replay se uložil pouze z předchozí RZ -BISSANE II.
Řekl,bych,že při havárii bych viděl,co se stalo,ne? |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Jeste se zeptam - jak to je kdyz z pravidel splnuju jak bod 9.2. (Nenastoupil na RZ), tak bod 9.3 (Win klavesa) ? |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Jakub
|
Předmět: Re: dotaz |
|
|
VALEK Vlasta napsal: |
.. Tak nevím,co si mám myslet......
Projížděl jsem RZ 10 - Šumburk,menší seknutí pouze v navazujících vracácích před městem....
Asi 100 m před cílem -už na dohled cílových terčů . se ztratil obraz a slyším navigátora "a rovně -ně -ně - ně -ně "....a to bylo vše !!!!
Bez jakéhokoliv doteku nečeho,hra spadla na lištu a opět nazpátek - zase černo a slyším zvuk motoru.....
Žádný program navíc,nebo antiviry,aktualizace - ty odbývám dlouho před závodem...
Co je tohle za podivný problém ???
A mám okamžitě DNF - bez havárie -pouze při pádu na RZ !!
Zatímco někteří jezdci -s penalizací 50 -60 minut přechází do druhé etapy.Dívám se,že nafasují např. navíc čas - +6:08.70 a DNF ne....
Takže přicházím o celý závod.....
Na závěr - replay se uložil pouze z předchozí RZ -BISSANE II.
Řekl,bych,že při havárii bych viděl,co se stalo,ne? |
Už se mi to taky stalo....vím, že bych neměl kritizovat práci kterou bych sám nikdy nezvládl, ale vysvětlete mně, proč se Šumburk spoustě lidí tak seká? Vždyť když jedu Oslí od Vaška Šourka, které jsou mimochodem přibližně stejně dlouhé jako Šumburk, je to bez problému! |
|
_________________ BUJÁČEK RBR TEAM - Ford Fiesta Mk.VI S2000 |
Zaslal: út srpen 31, 2010 21:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
"Problem" Sumburku je hlavne ve vysokem poctu objektu, ktere se natahuji najednou do pameti. To same textury. Na Osli neni zdaleka takovy pocet objektu jako na Sumburku, Hradek se trosku blizi pri projizdeni vesnicema. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: út srpen 31, 2010 21:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZEMEK Michal
|
|
|
Mám podobný problém jako výše. Pád hry na Sosnové, v seznamu posledních turnajů ani řádku o TR a v seznamu turnajů DNF. Do 2E mě to asi nepustí... je škoda, že jezdec nemůže nastoupit aspoň v rámci SR.
(a nebo to jde?? ) |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Ahoj, jak je to s tím Šumburkem, prý jde nějak zmírnit sekání pro nás se slabým železem...rád bych,abych přes něj už v turnajích přejížděl a ne že se mi to vždycky kousne... |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 22:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
To že byste v rámci SR nenastoupili do druhé etapy nemusíte řešit, určitě nastoupíte. Co se týče padání hry na Sosnové a podobně, mám takový dojem, že tyto problémy může způsobit nesoulad rozpisu a audio.dat. ALe přesnou souvislost sám nechápu, páč do toho až tolik nevidím. |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 22:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
TO: PLESNIK Martin
http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=3660&start=270
Stačí se koukat
Ne vždy to ale pomůže.
Jinak nechápu co zase řešíte s padáním Sumburku a s kousáním....tolikrát se o tom psalo, tolikrát se vysvětluje a furt nic... Prosím abyste přestali srovnávat jednotlivé nové tratě z hlediska trhání/netrhání. O tom to opravdu není. Je o tom co píše výše Štěpán. Nebudu ho opakovat, napsal to celkem jasně. Otázka "proč to tak je" je nemístná
U Vlasty (nevím jakou má konfiguraci) to ale spíše vypadá na problém buď zvuku nebo procesoru...někdy pomůže u slabých PC ve Windows snížit HW akceleraci zvuku na střední START->ovládací panely->zvuky->záložka ZVUK->odstavec Přehrávání zvuku->UPŘESNIT->záložka VÝKON
OT: Nedávno jsem byl u nejmenovaného zákazníka, který měl problém, že nemohl spustit hru FarCry2, resp mohl, ale trhání bylo neúnosné. Ať prej mu to přijedu "spravit". Když jsem viděl jeho konfiguraci železa, tak jsem se v duchu pousmál a vzpoměl si na jeden návrh, který tu kdysi padl i ohledně Sumburku - že by se udělala light verze pro slabý kompy Tři stromy jeden barák, dva vojaci za keřem a paříme i na 486tce. ...zavolat pánům do Ubisoftu, ať na tom začnou makat
Omluva za nepatrný sarkazmus. Pokud jste někdo okolo Vysočiny, nabízím postavení kompu po dohodě za solidní cenu - nepřekročí 8000 s DPH a pojede na ní komplet RBR a další. To slibuju a je to vyzkoušené. |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
... nabízím postavení kompu po dohodě za solidní cenu - nepřekročí 8000 s DPH a pojede na ní komplet RBR a další. To slibuju a je to vyzkoušené. |
Spln jeste podminku "a pojede na tom 100% MacOS X" a okamzite vyrazim |
|
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Mně se RBR vždycky po chvíli hraní začalo sekat. Po tom, co jsem nainstaloval Windows7, šlape RBR jak hodinky. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: st září 01, 2010 7:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|