Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Team Rally 2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CHRASTINA Pavel

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsem správně pochopil tvůj příspěvek, Marceli (ten slovosled mi nezní úplně česky Wink), tak počet penalizovaných ze SADAC rally se zastavil na čísle 4. Spekulovat jestli je to moc nebo málo je zbytečné. Podstatné je to, že pokud někdo s penalizací nesouhlasí, má právo se ozvat, nikoho z protestujících jsem neodmítl a neodmítnu. V minulosti už jsem "fotil" abych doložil důvod flastru a v případě požadavku budu "fotit" zas. Tak přísaháme!

#19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
Image
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC)
Příspěvek Zaslal: čt září 16, 2010 15:05
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PANCOCHA Jaroslav

Ohledně rozpisu možná hledám jehlu v kupce sena a než ji najít bude lepší to přeinstalovat. Nicméně řeknu to jednoduše... ke konci loňské sezony se jel Montek, pak jsem do toho ještě dal ten Davidův rozpis a od té doby žádná změna. Teď jsem testoval např. Falstone a než spolujezdec vyslovil "Tři", hra padla. Vždy. Takže jsem vzal Dufsův rozpis, všechno jsem jim přepsal a jede to bez problémů. Takže mně speciálně zajímalo, proč ta hra mohla v tomto místě padat (a je evidentní, že to bylo rozpisem, je už jen otázka čím v něm - a jeho součástech).
Příspěvek Zaslal: čt září 16, 2010 15:35
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
VANEK Jakub

Tak ta síra a oheň bude asi i na mou hlavu...konkrétně tedy na mou fotku, měl jsem pocit, že jsem to do správných rozměrů dával, ale asi to byl opravdu jenom pocit. Takže jsem to poslal za tvoji adresu Michale znovu a omlouvám se. Mám toho teď víc a spousta věcí mi uniká...

Doufám, že stihnu registraci na následující TR

Příspěvek Zaslal: čt září 16, 2010 15:41
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUST Lukas

Příspěvek Předmět: Problém s padáním rbr po připojení internetu přes wifi. Odpovědět s citátem

Dobrý den.
Obracím se na vás s žádostí o radu a pomoc.
Hra mě začala padat v menu. Skoro vždy při nahrávání RZ na konci "teploměru".
Problém se objevil přesně v den, odkdy mám zapojené nové internetové připojení přes wifi anténu. (Dříve jsem používal připojení 3G přes mobil a pak modem.) Podvědomě si problém spojuji právě s tím novým "internetem".
Kompletně jsem přeinstaloval systém i RBR, ale problém je naprosto totožný. Skoro vždy se vytvoří dmp soubor.
Někdy hra spadne bez varování, někdy je v menu (v servisu) zvuk trhaný a pak to spadne při nahrávání rz. Vždy to spadne do systému. Není to spjaté ani s konkrétní tratí ani s určitým počtem rz. Pokaždé jindy. Ale od té změny připojení jsem dojel nějakým zázrakem pouze jeden turnaj. Předtím bez problémů.
Chci se zeptat, jestli se dá ze souborů dmp něco vyčíst a jestli je nějaká naděje na zlepšení. Teď vlastně nemůžu vůbec jezdit - je to o to smutnější, že jsem po roce zaplatil za server a tratě a po 14ti dnech jsem pořídil nový net a začaly problémy.
P.S.: Dělal jsem i pokusy se souborem ini - bezpečné připojení, ale beze změn. Taktéž bez rozdílu verze pluginu stará/nová.

Děkuji za váš čas a pevně věřím, že se to nakonec podaří.
Lukáš.
Příspěvek Zaslal: čt září 16, 2010 19:35
KUCERA Michal

Problem nebude urcite v pripojeni na internet. Spise bych hledal problem v ovladacich (graf. karty, zvukove karty , sitove karty... ) nebo i v samotnem HW (graf. karta, zvukovka,pameti, sitova karta ....). Prekontrolovat DirectX spustenim dxdiag z prikazoveho radku atd... Muze to byt opravdu cokoliv, ale problem v pripojeni do internetu bych problem nehledal.
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 14:01
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
JANOSEK Marek

Opět nastal čas pro lehké OT :
I přes minulý nezdar opět žádám, aby bylo odemknuto forum, případně aby bylo specifikováno, kdy a za jakých podmínek bude odemknuto. Člověk občas potřebuje vyřešit také problém, který se netýká Team Rally (světe div se, ano je to možné) a zamknuté forum je mu platné jako mrtvému kabát.
S pozdravem a míru zdar, Marek Janošek.

Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 18:24
KOZAK Jaroslav

Naprosto souhlasím s Markem Wink .V rbr mám problémy i jiné než jenom TR a kde je řešit? Rolling Eyes
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 18:43
HAZE Jiri

Co zkusit anglické forum Question Ale zase nevím,kolik lidiček tam zavítá Confused

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 18:50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PAVELA Marek

Příspěvek Předmět: :( Odpovědět s citátem

S tím odemknutím fora souhlasim, taky mam hodne problemu a nevi kde je řešit...
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 19:11
KUST Lukas

Příspěvek Předmět: Problém s padáním rbr po připojení internetu přes wifi. Odpovědět s citátem

Michale, dekuju za rady, chvili sem byl nadsenej, ze to bude ovladacem sitovky. To je jedina jina vec, krome toho pripojeni. Stahnul sem o 5 let novejsi ovladac, ale bohuzel.
Ted jsem dojezdil a zas to spadlo, tentokrat po konci rz, opet v menu. Jen sem zahledl cas a zbuchlo to do woken. Dokonce se ani neudelal dmp.
Poradite jeste nekdo?
Diky...
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 20:01
FAU Mira

Ahoj.

Vidím, že nespokojenost se zamčeným fórem roste!
Čirou náhodou mě Ludva Koza z našeho týmu dnes kontaktoval s nápadem na updatování "stanice první pomoci aneb udělej si sám"

Jinak řečeno, na indexu je odkaz "Jak začít", který je již hrubě neaktuální!
A jako doplněk by zde mohlo být uvedeno řešení základních problémů, které se řeší stále dokola a nezřídka se i kvůli nepřehlednosti Fóra zbytečně zakládají duplicitní témata!

A věřte že bude hůř!
Čím déle zůstane současný stav, tím víc bude snaha řešit problémy v linku věnovaném TR10 a tím dřív se opět zamkne i ten mrský zbytek.

Ptám se tedy: Plánuje se v dohledné době odemčení fóra, nebo jiné adekvátní řešení?

PS: vím že je i můj příspěvek silně OT, ale ono to vážně není kam napsat a mlčet již taky nelze!

Dočasně nabízím prostor k diskuzi na tomto linku našeho týmového fóra, které je pro neregistrované volně přístupný.

PS: nechápejte to jako osobní útok na vedení TR, ale jako VĚC OBECNOU

Blue Devil fórum
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 21:01
PETRAS Marek

Myslím, že není třeba updatovat "Jak začít" Arrow http://rbrplus.blog.cz/1007/jak-zacit-s-rbrczech

Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 21:10
HAZE Jiri

Pokud mi je známo, chystá se otevření úplně new fora s jasnými pravidly, kdy to však bude ví jen pár zasvěcenců.... Jinak Jak začít a další rady ohledně RBR se řeší i na foru teamu CRF : http://crf-rbr.tym.cz/forum/

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá září 17, 2010 22:44
DOHNAL Michal

Chtěl jsem se zeptat kdy bude video? Smile Hlavně mě za tuhle otázku neukamenujte...

Dík Very Happy Laughing Laughing

TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/
Příspěvek Zaslal: so září 18, 2010 12:03
ZETAK Dennis

zvyklo byt v sobotu.. t.j dneska tak uvidime
Příspěvek Zaslal: so září 18, 2010 12:12
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Další
Strana 24 z 40

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme