Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: |
|
|
Pokud jsem správně pochopil tvůj příspěvek, Marceli (ten slovosled mi nezní úplně česky ), tak počet penalizovaných ze SADAC rally se zastavil na čísle 4. Spekulovat jestli je to moc nebo málo je zbytečné. Podstatné je to, že pokud někdo s penalizací nesouhlasí, má právo se ozvat, nikoho z protestujících jsem neodmítl a neodmítnu. V minulosti už jsem "fotil" abych doložil důvod flastru a v případě požadavku budu "fotit" zas. Tak přísaháme! |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt září 16, 2010 15:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ohledně rozpisu možná hledám jehlu v kupce sena a než ji najít bude lepší to přeinstalovat. Nicméně řeknu to jednoduše... ke konci loňské sezony se jel Montek, pak jsem do toho ještě dal ten Davidův rozpis a od té doby žádná změna. Teď jsem testoval např. Falstone a než spolujezdec vyslovil "Tři", hra padla. Vždy. Takže jsem vzal Dufsův rozpis, všechno jsem jim přepsal a jede to bez problémů. Takže mně speciálně zajímalo, proč ta hra mohla v tomto místě padat (a je evidentní, že to bylo rozpisem, je už jen otázka čím v něm - a jeho součástech). |
|
|
Zaslal: čt září 16, 2010 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Tak ta síra a oheň bude asi i na mou hlavu...konkrétně tedy na mou fotku, měl jsem pocit, že jsem to do správných rozměrů dával, ale asi to byl opravdu jenom pocit. Takže jsem to poslal za tvoji adresu Michale znovu a omlouvám se. Mám toho teď víc a spousta věcí mi uniká...
Doufám, že stihnu registraci na následující TR |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: čt září 16, 2010 15:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUST Lukas
|
Předmět: Problém s padáním rbr po připojení internetu přes wifi. |
|
|
Dobrý den.
Obracím se na vás s žádostí o radu a pomoc.
Hra mě začala padat v menu. Skoro vždy při nahrávání RZ na konci "teploměru".
Problém se objevil přesně v den, odkdy mám zapojené nové internetové připojení přes wifi anténu. (Dříve jsem používal připojení 3G přes mobil a pak modem.) Podvědomě si problém spojuji právě s tím novým "internetem".
Kompletně jsem přeinstaloval systém i RBR, ale problém je naprosto totožný. Skoro vždy se vytvoří dmp soubor.
Někdy hra spadne bez varování, někdy je v menu (v servisu) zvuk trhaný a pak to spadne při nahrávání rz. Vždy to spadne do systému. Není to spjaté ani s konkrétní tratí ani s určitým počtem rz. Pokaždé jindy. Ale od té změny připojení jsem dojel nějakým zázrakem pouze jeden turnaj. Předtím bez problémů.
Chci se zeptat, jestli se dá ze souborů dmp něco vyčíst a jestli je nějaká naděje na zlepšení. Teď vlastně nemůžu vůbec jezdit - je to o to smutnější, že jsem po roce zaplatil za server a tratě a po 14ti dnech jsem pořídil nový net a začaly problémy.
P.S.: Dělal jsem i pokusy se souborem ini - bezpečné připojení, ale beze změn. Taktéž bez rozdílu verze pluginu stará/nová.
Děkuji za váš čas a pevně věřím, že se to nakonec podaří.
Lukáš. |
|
|
Zaslal: čt září 16, 2010 19:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Problem nebude urcite v pripojeni na internet. Spise bych hledal problem v ovladacich (graf. karty, zvukove karty , sitove karty... ) nebo i v samotnem HW (graf. karta, zvukovka,pameti, sitova karta ....). Prekontrolovat DirectX spustenim dxdiag z prikazoveho radku atd... Muze to byt opravdu cokoliv, ale problem v pripojeni do internetu bych problem nehledal. |
|
|
Zaslal: pá září 17, 2010 14:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOSEK Marek
|
|
|
Opět nastal čas pro lehké OT :
I přes minulý nezdar opět žádám, aby bylo odemknuto forum, případně aby bylo specifikováno, kdy a za jakých podmínek bude odemknuto. Člověk občas potřebuje vyřešit také problém, který se netýká Team Rally (světe div se, ano je to možné) a zamknuté forum je mu platné jako mrtvému kabát.
S pozdravem a míru zdar, Marek Janošek. |
|
_________________ IRIDIUM RBR TEAM |
Zaslal: pá září 17, 2010 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Naprosto souhlasím s Markem .V rbr mám problémy i jiné než jenom TR a kde je řešit? |
|
|
Zaslal: pá září 17, 2010 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Co zkusit anglické forum Ale zase nevím,kolik lidiček tam zavítá |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá září 17, 2010 18:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVELA Marek
|
Předmět: :( |
|
|
S tím odemknutím fora souhlasim, taky mam hodne problemu a nevi kde je řešit... |
|
|
Zaslal: pá září 17, 2010 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUST Lukas
|
Předmět: Problém s padáním rbr po připojení internetu přes wifi. |
|
|
Michale, dekuju za rady, chvili sem byl nadsenej, ze to bude ovladacem sitovky. To je jedina jina vec, krome toho pripojeni. Stahnul sem o 5 let novejsi ovladac, ale bohuzel.
Ted jsem dojezdil a zas to spadlo, tentokrat po konci rz, opet v menu. Jen sem zahledl cas a zbuchlo to do woken. Dokonce se ani neudelal dmp.
Poradite jeste nekdo?
Diky... |
|
|
Zaslal: pá září 17, 2010 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Ahoj.
Vidím, že nespokojenost se zamčeným fórem roste!
Čirou náhodou mě Ludva Koza z našeho týmu dnes kontaktoval s nápadem na updatování "stanice první pomoci aneb udělej si sám"
Jinak řečeno, na indexu je odkaz "Jak začít", který je již hrubě neaktuální!
A jako doplněk by zde mohlo být uvedeno řešení základních problémů, které se řeší stále dokola a nezřídka se i kvůli nepřehlednosti Fóra zbytečně zakládají duplicitní témata!
A věřte že bude hůř!
Čím déle zůstane současný stav, tím víc bude snaha řešit problémy v linku věnovaném TR10 a tím dřív se opět zamkne i ten mrský zbytek.
Ptám se tedy: Plánuje se v dohledné době odemčení fóra, nebo jiné adekvátní řešení?
PS: vím že je i můj příspěvek silně OT, ale ono to vážně není kam napsat a mlčet již taky nelze!
Dočasně nabízím prostor k diskuzi na tomto linku našeho týmového fóra, které je pro neregistrované volně přístupný.
PS: nechápejte to jako osobní útok na vedení TR, ale jako VĚC OBECNOU |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: pá září 17, 2010 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Pokud mi je známo, chystá se otevření úplně new fora s jasnými pravidly, kdy to však bude ví jen pár zasvěcenců.... Jinak Jak začít a další rady ohledně RBR se řeší i na foru teamu CRF : http://crf-rbr.tym.cz/forum/ |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá září 17, 2010 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |