Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VONDRA Honza
|
Předmět: |
|
|
Stačí vyříznout část "ksichtu" otevřít čistej list tam si nastavit parametry a pak a je to na pohodu. Snad to mám v pohodě |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 22:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Jirko Háze - když to takto někdo udělá, tak to sice bude mít 300x385, ale zřejmě nějak spláclé, protože těžko má někdo fotku přesně v poměru 300x385, proto je nutný výřez.
A ad Honza Vondra - zbytečně komplikované. Jak píšu výše, stačí udělat ořez.
A to Jirka Frištenský - doporučuji si nachystanou fotku někde uložit, abys to příští rok nemusel řešit znova. EDIT: - tak pak doporučuji funkci CTRL+F nebo hledat nebo tak něco ve tvaru *.jpg a třeba to najdeš. |
Naposledy upravil PANCOCHA Jaroslav dne čt srpen 04, 2011 22:21, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
HAZE Jiri napsal: |
Jako kluci,na co proboha Photoshop Máte Windows Zde je program malování, nebo v Offisech program Microsoft Office Picture Manager, zde dám načíst foto,nebo kliknu na fotku a dám otevřít v programu (Mic.Off.Pic.Man),zde nahoře na liště upravit obrázky, změnit velikost, zde zaškrtnu vlastní šířka a výška a do okének napíši požadované rozměry 300 * 385, dám OK a je to hotové Záležitost na MINUTU i pro mojí 8 letou dceru Vše je v češtině a číst snad umíte všichni,ne |
Jirko, bez urážky, ale tvůj návod je přesně to, co ty kteří to neumí akorát zmate. Když to dle něj udělám, tak samozřejmě mi vyjde fotka v jiném poměru (pokud je zaškrtnuto "zachovat poměr") a nebo se ksicht zdeformuje - takže přesně to, co pořadatelé TR nechtějí a na co nadávají. Takže návod na ...
Ale o tom nebyl můj dotaz, myslím že už tu návod jak to udělat ořezem je (a díky za něj).
Jo a Photoshop jsem instaloval samozřejmě na "lehké" úpravy na autě (jméno, tabulky, cíšlo apod.)
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
A to Jirka Frištenský - a ty jsi snad loni nepředpokládal, že letos pojedeš ? Stačilo si tu fotku co jsi loni posílal někde uložit ne ? |
Si piš že jsem s tím počítal, taky jsem si ji někde uložil, ale babo raď kde Proto můj "nesmělý" dotaz na michala, jestli by on nám nezpřístupnil jejich archiv - samozřejmě, jestli ho ještě mají a není to nic proti jejich záměru nás naučit ořezávat fotky |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Ořízneš fotku třeba z boků. Pak ji zmenšíš na 300*něco - druhá strana se při zachování poměru změní sama na něco neurčitého. Pak vezmeš tu fotku 300*něco a ořízneš to zezhora a zespoda, abys dostal na výšku 385. Pak máš fotku 300*385. To je vysvětlování jak pro prvňáčky tuhleto |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: čt srpen 04, 2011 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
|
Co to udělat takhle hoši? Na TR webu v pravidlech je fotka s rozměrama... Minulej rok sem si jí stáhnul, oříznul sem jenom tu fotku bez rozměrů... Hodil do Photoshop a vložil sem si tam svojí fotku a podle toho sem to upravovil. |
|
_________________ N4 (evo9)
TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/ |
Zaslal: pá srpen 05, 2011 10:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Prosím vás, už tu debatu ukončete. Přece se tu snad nebudem bavit na x stránkách o takové jednoduché věci. V každém týmu by snad měl být člověk, který takovou věc ovládá. Tak než pošlete registraci, pokud Vám nestačí tady x stránek různých návodů, si to s ním projděte a bude to ok. |
|
|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 10:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Já bych se ale vrátil k původnímu mému dotazu a vytáhnul to hlavní, na co jsem se vlastně ptal:
FRISTENSKY Jiri napsal: |
Možná by Michale stálo za zvážení, jestli by jste nemohli zpřístupnit ty fotky, co jsme posílali loni - pak by si ji stačilo stáhnout a obratem poslat na další ročník Sice to není úplně košér, ale asi by to ušetřilo mraky práce nám a vám určitě taky |
Sry za opakování, ale bohužel podstata mého dotazu byla opomenuta a debata se zvrhla jiným směrem. |
|
|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 10:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
to Jirka Fristensky: Loňské účty jsou smazány, tudíž to již není technicky možné...zvolili jsme to takto. Nikdy by mě nenapadlo, že s tím bude tolik problémů... |
|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Davide, díky za odpověď. To kvantum lidí co jezdí TR, vždy přináší nějaké problémy, ale to jako pořadatelé asi víte nejvíc.
Tak ať nový ročník vyjde dle představ pořadatelů i jezdců a uvidíme se na trati. |
|
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 17:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREROVSKY Martin
|
|
|
Prosím zasvěcené, aby mi vysvětlili k čemu je dobré, abychom se museli přihlašovat do závodu pro každý podnik ? Z mého pohledu je to nesmyslný úřad a případné riziko, že na přihlášení zapomenu. Díky |
|
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Myslíš registraci do turnaje? Co takhle kvůli nominacím, bodování apod.? |
|
_________________ re:member |
Zaslal: ne srpen 07, 2011 18:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREROVSKY Martin
|
|
|
OK |
|
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
V realu musíš taky poslat přihlášku i když si přihlášený už do šampionátu |
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Ve spolupráci s rally závodníkem V. Barvíkem jsem udělal novou fyziku pro auto Toyota Celica ST205, která výrazně mění jízdní vlastnosti pro větší realizmus.
Stahujte a taky napište co té fyzice říkáte:
...
Tak Forum je vtipné a nenechá mě dát normálně odkaz - dostanete se tam když kliknete na "WWW" tlačítko pod příspěvkem. |
|
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 2:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Jinak je to běs, je to běs. Loni mě několik špatných fotek, které byli přibližně OK, uniklo. Letos to kontroluju pořádně a např dnes ze sedmi došlých plateb jsem přidělil dvě licence. Už jsem dostal i mail, jak to že se za těch 300Kč neobtěžuju aspoň napsat, že někdo udělal chybu. Nebudu to nikomu psát! Kontrolujte si to sami!
Děkuji za pochopení (alespoň u těch chápavých) |
Naposledy upravil SENK Michal dne po srpen 15, 2011 8:59, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 9:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|