Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Nevim kam to napsat ani kde to je tak se zeptam tu.Vysvetlete me nekdo pls ty poharky, proc me to pise vyhranych turnaju 9 a za tim 4x WRC 9xN4 2xS1600.To prece uz neni 9 vyhranych turnaju.A proc je tech velkych zaltych poharu 9 a jsou tam vyhrany tridy nejen WRC ale i N4 a proc je tech malych zlaty poharu 15 a jsou tam taky zastoupeny vsechny tridy? |
Nevim jestli jsi to podekovani myslel ironicky ale pokusim se to shrnout, jeestli jsi to myslel ironicky tak to necti, mas 9 vyhranych celkove, z toho 4x to bylo WRC a tedy i celkove vytezstvi v turnaji, a pak si jeste vyhral 11x s S1600 nebo GrN, a z tech 11 to bylo 5x celkove vytezstvi v turnaji nejspise byli zkazane WRC, a tech 15 jsi spravne poznamenal ze, jsou tam vsechny tridy. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út květen 09, 2006 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
NEMEC Michal napsal: |
Nevim kam to napsat ani kde to je tak se zeptam tu.Vysvetlete me nekdo pls ty poharky, proc me to pise vyhranych turnaju 9 a za tim 4x WRC 9xN4 2xS1600.To prece uz neni 9 vyhranych turnaju.A proc je tech velkych zaltych poharu 9 a jsou tam vyhrany tridy nejen WRC ale i N4 a proc je tech malych zlaty poharu 15 a jsou tam taky zastoupeny vsechny tridy? |
Nevim jestli jsi to podekovani myslel ironicky ale pokusim se to shrnout, jeestli jsi to myslel ironicky tak to necti, mas 9 vyhranych celkove, z toho 4x to bylo WRC a tedy i celkove vytezstvi v turnaji, a pak si jeste vyhral 11x s S1600 nebo GrN, a z tech 11 to bylo 5x celkove vytezstvi v turnaji nejspise byli zkazane WRC, a tech 15 jsi spravne poznamenal ze, jsou tam vsechny tridy. |
Teď jsem tě nepochopil za ja. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út květen 09, 2006 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
NEMEC Michal napsal: |
Teď jsem tě nepochopil za ja. |
Oni jsou povoleny tam sice vsechny tridy, ale napr. ja jsem treba vyhral jen tridu S1600 a proto z rovna toho turnaje nemam velekj poharak.Protoze jsem nevyhral celkovou klasifikaci. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út květen 09, 2006 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
WINZIG Jiri
|
Předmět: návrh |
|
|
občas se ztrácím v seznamu turnajů - malý návrh, šlo by třeba pozměnit barvu písma u hlavních pohárů MČR, sprint Euro cup atd.
a třeba nějaký filtr pro výběr turnaje, třeba jen pro N4, WRC počet RZ atd.? |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: návrh |
|
|
WINZIG Jiri napsal: |
občas se ztrácím v seznamu turnajů - malý návrh, šlo by třeba pozměnit barvu písma u hlavních pohárů MČR, sprint Euro cup atd.
a třeba nějaký filtr pro výběr turnaje, třeba jen pro N4, WRC počet RZ atd.? |
1. Zmena pisma pro specialni turnaje - neni a nebude
2. Filtr pro vyber turnaje - popravde, chtelo by neco takovyho naprogramovat, ale zatim na to nebyl cas Uvazoval jsem o filtru pres auto (vyberes ze seznamu auto a ukazou se jen turnaje, ktere s tim autem muzes odjet), no ale kdy to bude, popravde nejak netusim |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po květen 15, 2006 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Kdyz dojedu RZ, ma seznam vypadnuvsich nejaky system, nebo je to halabala? Vcera jsem jel a clovek, ktery havaroval byl uprostred ostatnich, kteri uz havarovali drif.
A nejsou tam nahodou i jezdci, kteri uz jedou ale jsou za mnou (myslim treba o RZ zpatky)?
Takze by bylo hezke u tech co vypadli mit treba misto casu OUT, eventuelne OUT 2 (jako vypadl na druhe RZ) a kdyby byli setrideni podle odpadnuti, tak byto bylo fajn A jestli tam jsou videt i ostatni jedouci za mnou, tak je taky nejak oznacit, nebo jestli budou oznaceni vypadnufsi, tak ty jedouci uz netreba. |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Hrouda napsal: |
Kdyz dojedu RZ, ma seznam vypadnuvsich nejaky system, nebo je to halabala? Vcera jsem jel a clovek, ktery havaroval byl uprostred ostatnich, kteri uz havarovali drif.
A nejsou tam nahodou i jezdci, kteri uz jedou ale jsou za mnou (myslim treba o RZ zpatky)?
Takze by bylo hezke u tech co vypadli mit treba misto casu OUT, eventuelne OUT 2 (jako vypadl na druhe RZ) a kdyby byli setrideni podle odpadnuti, tak byto bylo fajn A jestli tam jsou videt i ostatni jedouci za mnou, tak je taky nejak oznacit, nebo jestli budou oznaceni vypadnufsi, tak ty jedouci uz netreba. |
To pujde tezko, vsichni totiz dostanou stejny cas, tak se moc dobre tridit nedaji |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út červen 27, 2006 12:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
To pujde tezko, vsichni totiz dostanou stejny cas, tak se moc dobre tridit nedaji |
Ve vsech turnajich, kdyz havaruju, tak dostanu imaginarni cas? Takze by slo napsat OUT. Ale to ma smysl, jen kdyz tam jsou i havarovani i odstartovavsi po me, jinak jsou to vsichni OUT a je zbytecne to tam psat.
Abys rozumel, vcera jsem jel zavod a soustredil jsem se jen na jedouci a kdyz mi Martin havaroval, tak jsem kouknul dolu, byl uprostred ostatnich a na konci byl Petr, ktery startoval az po me. Pak jsem si v 60 minutovem servisu odskocil na zachod, oplachnout si ksicht a napit se a po dalsi RZ uz byl Petr nahore s casem. Proto ten muj dotaz, jestli vsichni bez casu jsou OUT a pokud ne, jestli by to slo rozlisit. |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 14:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Ve vsech turnajich, kdyz havaruju, tak dostanu imaginarni cas? Takze by slo napsat OUT. Ale to ma smysl, jen kdyz tam jsou i havarovani i odstartovavsi po me, jinak jsou to vsichni OUT a je zbytecne to tam psat.
Abys rozumel, vcera jsem jel zavod a soustredil jsem se jen na jedouci a kdyz mi Martin havaroval, tak jsem kouknul dolu, byl uprostred ostatnich a na konci byl Petr, ktery startoval az po me. Pak jsem si v 60 minutovem servisu odskocil na zachod, oplachnout si ksicht a napit se a po dalsi RZ uz byl Petr nahore s casem. Proto ten muj dotaz, jestli vsichni bez casu jsou OUT a pokud ne, jestli by to slo rozlisit. |
Promin, asi jsem dneska nejakej blbej, ale asi te nejak nechapu. Zaprve, bavime se o vysledkach v pluginu nebo na webu?
A co se tyka casu, bud dostanes SupeRally cas (okamzite kdyz odstoupis), nebo mas jen priznak ze jsi na trati. Pokud server po nejakou dobu (tusim 5 minut) od tebe nedostane zadnou odezvu, bude si myslet, ze jsi to zanechal nekde na trati. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út červen 27, 2006 14:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Promin, asi jsem dneska nejakej blbej, ale asi te nejak nechapu. Zaprve, bavime se o vysledkach v pluginu nebo na webu?
A co se tyka casu, bud dostanes SupeRally cas (okamzite kdyz odstoupis), nebo mas jen priznak ze jsi na trati. Pokud server po nejakou dobu (tusim 5 minut) od tebe nedostane zadnou odezvu, bude si myslet, ze jsi to zanechal nekde na trati. |
Vašku Hroudič myslí přimo když jede turnaj ne na webu. Jestli se nemylím . |
|
|
Zaslal: út červen 27, 2006 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Vcera jsem byl taky uplne mimo
Ano v pluginu behem jizdy, respektive po dojeti RZ. A superrally tam neni, takze po havarce jezdec konci. A jel treba pred hodinou, takze server uz neceka a vi ze havaroval.
A propos, kdyz jsi to nakousl, kdyz padne spojeni, tak server ceka 5 minut a pak neco udela. Kdyz narazim do klokana a pokracuju v pluginu dal (potvrdim havarku, napisu komentar a koncim) tak je schopnej to server rozlisit?
Tim padem kdyz plugin rekne havarka, ulozi do vysledku "havarka", kdyz do peti minut nedostane nic, ulozi "odstoupil" (uz jsem se o tom kdysi bavili, ale nejak to vysumelo). Ted mi jde o to, jestli to jde technicky, ne jestli to budete delat
ted jsem si to precetl jeste jednou a podle toho co pises to chapu, jako ze plugin nic nerekne, takze vlastne nic
BRUDER Martin napsal: |
Stary (cenzurovano - nevhodne) Dospely clovek je moudry a uz se nemyli, a kdyz ano, tak je neslusne mu to rict |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 14:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Vcera jsem byl taky uplne mimo
Ano v pluginu behem jizdy, respektive po dojeti RZ. A superrally tam neni, takze po havarce jezdec konci. A jel treba pred hodinou, takze server uz neceka a vi ze havaroval.
A propos, kdyz jsi to nakousl, kdyz padne spojeni, tak server ceka 5 minut a pak neco udela. Kdyz narazim do klokana a pokracuju v pluginu dal (potvrdim havarku, napisu komentar a koncim) tak je schopnej to server rozlisit?
Tim padem kdyz plugin rekne havarka, ulozi do vysledku "havarka", kdyz do peti minut nedostane nic, ulozi "odstoupil" (uz jsem se o tom kdysi bavili, ale nejak to vysumelo). Ted mi jde o to, jestli to jde technicky, ne jestli to budete delat
ted jsem si to precetl jeste jednou a podle toho co pises to chapu, jako ze plugin nic nerekne, takze vlastne nic
BRUDER Martin napsal: |
Stary (cenzurovano - nevhodne) Dospely clovek je moudry a uz se nemyli, a kdyz ano, tak je neslusne mu to rict |
Server sam o sobe nic neudela. Proste se podiva, jestli behem poslednich 5 minut dorazily nejaky vysledky. Pokud ano, predpoklada, ze je jezdec na trati; pokud ne, predpoklada, ze to nekde zanechal nebo padlo spojeni - DNF. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út červen 27, 2006 15:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Server sam o sobe nic neudela. Proste se podiva, jestli behem poslednich 5 minut dorazily nejaky vysledky. Pokud ano, predpoklada, ze je jezdec na trati; pokud ne, predpoklada, ze to nekde zanechal nebo padlo spojeni - DNF. |
OK takze to momentalne nejde a ten muj predesly dotaz?
..vcera jsem jel zavod a soustredil jsem se jen na jedouci a kdyz mi Martin havaroval, tak jsem kouknul dolu, byl uprostred ostatnich bez casu a na konci byl Petr, ktery startoval az po me. Pak jsem si v 60 minutovem servisu odskocil na zachod, oplachnout si ksicht a napit se a po dalsi RZ uz byl Petr nahore s casem. Proto ten muj dotaz, jestli vsichni bez casu (v pluginu po RZ) jsou OUT a pokud ne, jestli by to slo rozlisit kdo je OUT a kdo jede. |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
Ježiš, vo čem to je, dojít se vyčůrat a napít, někdy opláchnout ksicht. Já jedu dvanáctou erzetu a plnej močák a nepustím ani chlup. Dojíždím skoro pomočenej, hladovej a žíznivej a navíc si myslím, že adrenalin právě odejde s vyčůráním a napitím, takže pokud bych přerušil, je to jako se souloží, ale to sem nepatří... |
|
_________________ Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: út červen 27, 2006 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Hrouda: Ten kdo je dole ve výsledkách, může být taky ještě na trati. Správně by se tam asi měl objevit až po odjetí rz, pokusíme se to někdy v rámci možností opravit... |
|
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 1:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|