Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaka RZ je nejobtížnější |
Pirka Menoko |
|
35% |
[ 85 ] |
Joux Plane |
|
18% |
[ 44 ] |
Mineshaft |
|
33% |
[ 80 ] |
Diamond Creek II |
|
11% |
[ 28 ] |
|
Celkem hlasů : 237 |
|
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Jaka RZ je nejobtížnější |
|
|
Schválně jako RZ považujete za nejobtížnější? Já ososbně zákeřnou Pirku Menoko.. |
|
|
Zaslal: st květen 03, 2006 14:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Ani jednu z techto 4. Mineshaft mam docela rad, driv jsem ho nenavidel. Joux Plane me bavi, ale casto bouram. Pirka je super, fakt me bavi jako skoro vsechno Japonsko. A DC 2 je vazne pruser, teda ted uz to je lepsi, ale stejne tam rad kutalim sudy...
Ty vyjimky na Japonsku jsou Noiker a Noiker 2, specialne dvojka je moji nocni murou, tu jsem dokoncil za posledni pulrok v turnajich snad jednou. Bohuzel si neumim porucit a zpomalit... Pak jeste nemam vubec rad Hualapai Nation, Prospect 2, Green Hills, oba Harwoody a Bisane! |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st květen 03, 2006 14:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
|
|
Pro mě nejvíce obtížné RZ jsou Noikiery (obzvlášť za mokra), a nesnášim East - West.... Jinak si všechno zajedu rád.... |
|
_________________ nickname: Dojdis
S.A.D.A.C Motorsport |
Zaslal: st květen 03, 2006 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Narozdil od Martina Dorotky já Noikery miluju a bylo to asi vidět i v euru ale dodnes neumím zajet Mineshaft ten mi dělá opravdu problemy a vůbec všechny Australské RZ sou pro mě hrozbou. Tam se to prostě musí umět. |
|
|
Zaslal: st květen 03, 2006 16:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
Já vůbec nemam rád oba Tannery...je to pro mě jenom trápení! Naopak v Japonsku mam rád Noikery a Sipirkakim. Americký erzety mi nevyhovujou hlavně kvůli špatnýmu rozpisu, podle kterýho si nemůžu dovolit jet na krev.
Mrzí mě, že nemam žádnýho souseda, co by byl stejnej rally maniak jako já. Napsal bych všechny erzety a používal ho jako mitfáru |
|
|
Zaslal: st květen 03, 2006 17:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Nikdy jsem si nepotykal s Harwood Forest. To je taková rozháraná erzeta, naopak Chrirdonhead nebo Sheperds Shield jsou pěkné srdcovky. No a úplně nejvíc můžu asfalty. |
|
_________________ |
Zaslal: st květen 03, 2006 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LACIGA Jakub
|
|
|
tak mezi méé nejhorší RZ patří celá australie takže jsem pro každý ví
A mezo mi oblébený je jednoznačně celá francie tam si hodně věřím oproti Australii a USA to nemusím taky |
|
|
Zaslal: st květen 03, 2006 21:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Nesnasim Francii - asfalt, potom taky komplet protinozce (Australii) a nemusim USA. Nejradsi mam GB. |
|
|
Zaslal: st květen 03, 2006 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Nesnasim Francii - asfalt, potom taky komplet protinozce (Australii) a nemusim USA. Nejradsi mam GB. |
Těžká volba z těch co jsi vypsal ,já mám nějvětší problém s japonskem ,kenkrétně Noiker na mokru oba směry a sprint Tanner obousměrně. Vše ostatní nějak zvládám.
Dřív mě tyto tratě tolik nevadili ,ale s Nkem je problém ve výkonu a brždění. |
|
Zaslal: čt květen 04, 2006 6:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Jan
|
|
|
No jestli můžu taky něco napsat tak mám rád asfalt, nejradši mám Joux Verte 2 a moc nemusim Joux Plane, potom si také rád zajedu Japonsko narozdíl od jiných mám rád oba Noikery obzváště dvojku, i když tam se při rychlý jízdě jen těžko neudělá chyba. Nemám rád komplez austrálii, jak psal Martin to se musí umět (z tech boulí kolem cesty jsem vždycky ve stresu a když si dávám velkej pozor tak stejně většinou nějakou trefim) a já se zrovna za umělce v Austrálii nepovažuju, navíc mi to v Austrálii a v Anglii nejvíc padá takže to radši moc nejezdim |
|
|
Zaslal: pá květen 05, 2006 15:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Je to ostuda, ale musel jsem si nejdriv zjistit ktere to jsou Porad si nektere podle nazvu nepamatuju.
Jinak nejvic nemam rad Ameriku, ktera je do rally her protlacena jen z komercnich duvodu kvuli prodejnosti v USA. Vyjimkou je jen ta klikata lesem (Prospect Ridge?). Finsko jen s Mikkovy snowmodem, jinak projizdet metrovymi zavejemi je divny a navic to zahadne velke poskozovani. A nejvic se mi asi libi Australie. Pekne to tam klouze a da se tam jezdit hezky smykem jen pomoci pedalu. Jo a z toho vyberu jsem vybral Mineshaft |
|
Zaslal: pá květen 05, 2006 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Těžká tázka , no nesnášim Mineshaft, ale to se časem podá , co můžu jsou rychlé rz v USA a Japonsko to je suprovka, a co nemusim - je pravda říct trchu ta Francie ...... já jsem spíš na šotoliny |
|
|
Zaslal: so květen 06, 2006 23:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Honza
|
|
|
nejtezsi je BISANE je narocna na absolutni koncentraci a naprosto presnou stopu... ostatni jsou brnkacky |
|
|
Zaslal: út květen 16, 2006 13:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Pirka Menoko je pro me nocni mura, obzvlast za mokra. Dalsi neoblibena je East-West 2, nesedi mi tam rozpis - sice jsem si ho uz trosku opravil, ale porad mu na 100% neverim. No a moje nechut k "hairpin-fest" asfaltu je proslula, zato Joux Plane stoji za to
Moje nejoblibenejsi jsou asi Noiker, Prospect Ridge 2 (kvuli srdcarskymu sjezdu v lese) a Sikakama. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út květen 16, 2006 14:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak co nenávidím je Japonsko kontrétně Noiker 1 i 2,MOc nemusím USA i když v ní tolik nestrácím jako při technických tratích. Austrálie mě baví až na ty dlouhý RZ.Minehaft je asi nejoblíbenější i když jsem ho nenáviděl. Bissane je super trať.Celou francii možu jen mě nesedí Jux Plane díky rychlé RZ. Joux Verte je v pohodě. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út květen 16, 2006 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|