Právě je so listopad 16, 2024 15:07
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Předmět: |
|
|
Karle gratulace, je to fakt mazec... to je snad nejtěsnější výsledek v TR.
Jinak bych chtěl poděkovat za pěknou rally, ono ze 4 RZ se toho vymyslet moc nedá a je fakt že peklo je trošku jinde. Navíc servis po 4RZ udělal soutěž zajímavou z hlediska sjíždění pneu... takže já sem byl naprosto spokojen, i počasí hrálo do karet, v tom chumelení nic nevidim
Ještě jednou díkes i soupeřům |
|
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
KUNCL Karel napsal: |
Snad už tradičně píšu komentář sem....... |
Karle, veliká gratulace! Udělal jsi z toho nakonec ale veliké drama . |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: so leden 28, 2012 4:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRCMA Daniel
|
|
|
Za sebe bych řekl, že jedna z nej rally. Složením sice jednoduchá, ale o to víc mě přišla hežčí. Pořád říkám, že v jednoduchosti je krása. A za sebe, krásné souboje s Michalem a Martinem. V druhé etapě jsme se dokonce nechali párkrát unést a zapoměli, že jedem pro body a trochu přidali
Jinak teda kucí, já trénuju tak, že před TR si zajedu zpravidla půl první rzty jen abych vůbec věděl, kde jsou pedály a pak hned jedu. V první etapě vyloženě na rozpis, protože mám jedno velký plus. Vůbec nemám pamatováka, abych se naučil rzty nazpaměť. A jelikož nejezdím, jen tak aby se neřeklo a statistika se trochu hejbala, tak je to celkem zajímavé.
Každopádně moc hezká rally. Dal bych si ji ještě jednou klidně |
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 12:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
CERVENKA Filip napsal: |
Jo a jen tak mimochodem jsem si všiml například dalších záhadných nesrovnalostí. Ve statistice mi třeba chybí jeden turnaj (sice jsem ho odpískal, ale i tak) a to zimni test 2 a nebo se mrknete do našeho týmu, kde je Ondra Janáč 2x. Hmm.. |
Nehledal bych záhady tam, kde nejsou
Zimní test2 je myslím můj turnaj (nejsem si jistý, ale tuším že ano) a je dost pravděpodobné, že jsem tam zaškrtl "pouze testovací turnaj" což znamená, že do cca 14 dnů bude smazán ze serveru. Proto se pak nemůžeš dostat do výsledků, protože je prostě smazaný.
Jinak taky díky za Fist Rally - osobně mi sedla, byl to takový sprint a rozhodovala každá maličkost - jedno zaváhání a člověk se hned propadl o několik míst Osobně by mi tam PekloSnow taky moc nesedlo, ta trať patří svým charakterem prostě jinam. |
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Osobně by mi tam PekloSnow taky moc nesedlo, ta trať patří svým charakterem prostě jinam.
==================
Trošičku si píchnu do hnízda.......jakpak se asi v IF - Finland hodí Sosnová + další čistě severské...? |
|
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 16:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Vzhledem k použití Snow modu nebude na Fist rally prováděna standardní kontrola replayů. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po leden 30, 2012 0:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Ahoj. Chci poděkovat ředitelství za dva, za sebou poměrně rychle jdoucí resety v sobotu v noci. Vrátil jsem se z lyžovačky dost pozdě večer, 5 hodin za volantem, pak sedl za další volant (RBR) a hned na úvod etapy mi to lehlo. A po 4 RZ znovu. Ještě jednou díky tomu, kdo tak rychle reagoval a umožnil mi dojet etapu v časovém limitu. |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: st únor 01, 2012 8:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|