Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus? |
Nemohu se dockat |
|
52% |
[ 216 ] |
Jsem pro |
|
36% |
[ 148 ] |
Je mi to jedno |
|
3% |
[ 16 ] |
Jsem proti |
|
7% |
[ 29 ] |
|
Celkem hlasů : 409 |
|
Autor |
Zpráva |
MACH Kamil
|
Předmět: |
|
|
Já jsem určitě pro.. včera jsem viděl video na stránkách eWRC a hned jsem to zkusil, je to fakt paráda, už mě moc rbr nebralo, ale zase mě to chytlo, fyzika je uplně suprová, díky za tu práci s tím.. jediný problém jsem měl, že jsem si jel jednu BTB trať asfaltovou, myslím že to byla Avala a v jedné pravé 5 mě to překulilo přes střechu, řezat to nijak nešlo, protože tam byly svodidla a rychle jsem taky nejel, možná je to normální chování, nevím, nemám zkušenosti s autem, natož se závodní čtyřkolkou jak to máte pořešené s pluginem? mám strach, aby jste nenarazili na vlnu nevole těch, co to maj tisíckrát najeté, aby se mohli prát o setiny o rekord tratě. Ještě jednou díky za práci. |
|
|
Zaslal: út březen 13, 2012 19:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
V současné době ladíme vlasnosti pneumatik a povrchů. Ty na jízdu mají totiž zcela zásadní vliv. Fyzika samotného Lanceru už je myslím hotová a žádné změny se tam dělat nebudou. Ve finále se budou muset zvážit limity pro hodnoty v setupu, ale to je až poslední věc.
Docela by nám teď pomohlo, kdyby někdo našel nějaké kvalitní srovnání časů na šotolině na suchu a mokru. Ideálně nějaká delší RZta, která se jela jednou na suchu a podruhé na mokru. Jde nám o to, jak moc velký rozdíl by měl být v časech na jedné RZtě na suchu oproti mokru. |
|
|
Zaslal: st březen 14, 2012 9:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pedrosa
|
|
|
Chlapi, poslední verze na Lancera je 12b? |
|
|
Zaslal: st březen 14, 2012 15:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
JaPan, můžu tě požádat, nehodil by jsi průběžně odkazy + popis na poslední fyziku, včetně gum a návodu?
Vím že to tady je, ale průběžně to zaktualizovat do jednoho příspěvku po pár stránkách pokecu by asi nebylo na škodu. Díky |
|
|
Zaslal: st březen 14, 2012 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Zkuste vyčkat. Teď máme verzi 15d a co nevidět ji sem dáme. Ty starší nemá význam zkoušet, je tam toho hodně jinak. |
Naposledy upravil PANCOCHA Jaroslav dne st březen 14, 2012 23:09, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: st březen 14, 2012 16:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Neviem, po dlhom čase som si opäť vyskúšal novú fyziku, ale mi to nedá velmi pokoj chovanie auta s ručnou... to auto vôbec nechce ani troška šmyknúť. Keď zatiahnem ručnu a trhnem volantom, tak zadok auta tak isto ide za prednými kolesami ako keby som išiel čistú stopu.
Hoci ako dlho držím ručnú, auto nedaj bože s ašmýknúť.
Ostatné chovanie auta zatáčanie, brzdenie sa mi pozdáva, len jediná vec nedá pokoj a to ručná.. |
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 13:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Štefane, mohl bys poslat replay, či blíže popsat, kde máš s tou ručkou problémy ? Je to zde jinak než s default fyzikou, tam je ručka až příliš "agresivní", ale nemám ten pocit, že by to zde nezabíralo. Proto prosím popsat konkrétněji, kde je ten problém, popř. poslat replay. Díky |
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRADA Martin
|
|
|
Já s ručkou problémy nemám. Na začátku to pochopitelně byl nezvyk, protože už se to při sebemenším stisknutí tlačítka nedalo roztočit do hodin (což je rozhodně nereálné), ale po chvilce tréninku s přenášením hmotnosti už to lze krásně házet do zatáček. Určitě to na mě takto působí lépe. |
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mMGq1Tyn1HE&feature=youtu.be
Tak tu je to video. Prvý prejazd je s novou fyzikou. Ako je vidno... snažím sa dať do boku a nejde to... keď už to konečne sa vydarí, tak hops a strecha
Druhý prejazd je so súčasnou fyzikou a tam to už vidieť, že s ručnou sa správa úplne inak.
Ako nemám nič proti, ale nemyslím, že aj v reálu s tou ručnou takto sa správa auto. Inak to je fyzika úplne v pohode a dá sa rýchlo zvyknúť. To všetko len môj názor |
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
SPISAK Stefan: Tobě to ale nejde do smyku, protože jsi zvyklý ze současné pluginové verze, že jen drcneš do ručky a už to letí bokem, což je samozřejmě nesmysl. Prostě na to musíš jinak, musíš vnímat hmotnost auta, pomáhat si tím, držet třeba ručku dýl a být citlivější s plynem na výjezdu. V nové verzi je ten výjezd ze zatáčky jiný než u verze 13, kola teď mají zvláštně velkou trakci a moc rychle tě vytáhnou... Čili pořád se to nechová úplně správně. Mrkni se na to promo video, co jsem tu dával, tam je smyků na ručku dost |
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 17:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Za mě tu fyziku můžete vydat....skvělá práce!
To Dennis: nádherná, doraz jízda |
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOMOCIL Ondrej
|
|
|
Verze 16 je super, pocit z jízdy je úžasný |
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Štefane, tušil jsem kde bude u tebe problém a videem jsi to potvrdil. Máš tam ale super zvuky ... nedáš tip ?
S tou ručkou je to tak, že ty prostě stojíš na brzdách a čekáš, že to v tom okamžiku urveš ručkou. To si zkus v reálu a uvidíš, že to nepůjde. Zkus před tou ručkou trošku odbrzdit a uvidíš jak bude hned super reagovat. |
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|