Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VOMOCIL Ondrej
|
Předmět: |
|
|
Ještě se mi do komentáře nevešlo:
Díky pořadatelům za celou sezonu a těším se na další. Jsou to pro vás jistě nervy, ale pro nás zábava, takže ještě jednou díky a uvidíme se v Čeložnici |
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Také chci poděkovat. Díky moc za tento turnaj, který mnoho lidí drží při této hře. Doufám, že bude i příští ročník. Letos v Čeložnici nebudu, ale v příštím ročníku TR (bude-li) chybět nebudu.
Děkuji takto veřejně i týmu RBRGT, který mě zpátky angažoval vlastně jako náhradu za výpadek jednoho člena. Sice jsem jim moc nepomohl, ale byl jsem u toho . Je to fakt perfektní partička. |
|
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Hmm, tak ta tyčka, to je opravdu nepříjemné. Chtělo by to v další verzi této tratě ošetřit. Jednak není rozhodně tak tuhá, aby auto takto na fleku zastavila a otočila kolem své osy a druhá věc ... kolizní mesh je tam zřejmě příliš velký, nebo ... a protože se tato věc stala Štefanovi už na Sosnové, má špatně kolizní mesh Fabia S2000.
No, ale proč píšu ... kolegové z týmu, co už jeli, přišli s varováním, že na Jirkovičkách se jede jakoby celou dobu na asfaltu. V první etapě jsem si toho nevšiml, ale díval jsem se na kousek replaye z Jirkoviček II z druhé etapy ... a tam je opravdu slyšet zvuk smyku na asfaltu i na té šotolině kolem těchto tyček.
Prosím tvůrce tratě o objasnění této záhady. Děkuji |
|
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 14:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Jéjé, JaPane, ty něco nevíš? |
|
_________________ re:member |
Zaslal: pá duben 20, 2012 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Pro tvůrce je to zatím taky záhada. Musíme to prověřit a případnou chybu opravíme ve verzi 1.0. Když jsme to testovali, tak se na nic takového nepřišlo. Co se týče té zabetonované ocelové trubky, tak myslím že by auto takto otočila. Kolizní mesh je tenký jako trubka sama. To že kolize, byť nepřesahující někdy koliduje s autem se už zjistilo na mnoho jiných tratích. Proto je jistější jezdit dál od takových objektů. Jedině by kolize mohla být posunutá dál za objekt, ale v tomto případě by to bylo ještě horší, kdyby to někdo po krizovce vzal kolem té trubky z druhé strany. |
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Tvurci se zrejmne inspirovali TV serialem z roku 1987- Vule zvitezit v nem piskali gumy na sotoline vozum skupiny B.
I ja dekuji za letostni rocnik TR. Hlavne parte kolem Michala Senka, diky |
|
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Heeej tak mě to spadlo při psaní komentu
Tak tedy aspoň tady . 2 etapa mě neskutečně bavila přetahovana s Ferrym byl super zažitek ...škoda že ti to spadlo Tak se třeba budeš zase bavit ty Jinak stříbro v A8 je užasnej vysledek a těší mě to.Peldys mega dobrej parťák ...upřímě na víc jsme letos neměli. A být ve 5x za sebou v TR s týmem ( tentokráte MONTEK ) na bedně co víc si přát . Velká gratulačka Méďovi a spol. zasloužený titul a přeju vám to. A díky pořadatelům za parádní soutěž , ale do příštího roku by to chtělo 100% hrábnout do pravidel ....body ....bez SR II etapa... a třeba power stage To je to co by mě přitáhlo zřejmě i na start příští TR Tak hoj a ať se daří |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá duben 20, 2012 22:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Díky za náročnou rally, užil jsem si ji náramně díky starší technice, která se reálu blíží ze všech aut tady nejvíc. A budu doufat, že do dalšího ročníku stihneme nachystat fyziky nové a že budou valnou většinou odsouhlaseny. A pokud ne .. tak se tu mávajte pěkně.
Díky za super ročník |
|
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 23:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Taky bych chtěl poděkovat vedení TR za pořádání celého šampionátu a starost o něj.
Pro mě byla TR neskutečný zážitek, podtržený poslední etapou, kdy jsem bojoval o celkové 1. místo do posledního metru závodu a nakonec rozhodla poslední zatáčka na poslední RZ.
Takový průběh TR nejde vymyslet, ten se musí zažít a já jsem rád, že jsem u toho byl
Teď si dáme zaslouženou pauzičku a u dalšího ročníku naviděnou. Frišťa |
|
|
Zaslal: so duben 21, 2012 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Montek oléééééééééééééééééé |
|
_________________ re:member |
Zaslal: ne duben 22, 2012 3:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Pavel
Založen: 22. 06. 2007 Příspěvky: 65 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Děkuji pořadatelům, za vše, co pro nás, závodníky, udělali, a už dnes se těším na příští ročník, kde se změní celé TR jen a jen k lepšímu a my závodníci, si to užijeme ještě více, než doteď. |
Naposledy upravil PTACEK Martin dne ne duben 22, 2012 16:01, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Taky Vám děkuju, chlapi...organizačně super, nádherný celoroční závody, adrenalin v každém jednotlivém podniku...ta videa...ty články v TR magazínu ke snídani...komentáře ostatních...všem moc díky...souboj Frišti se Streitem - něco nevídaného ... luxusní ročník...náš tým na 6. místě - cíl splněn, já osobně jsem měl poslední 3 podniky neuvěřitelnou smůlu a tak 12. ve třídě flek není to, co jsem si před startem sezony vytyčil za cíl, takže mám příští ročník co dohánět ...ZDAR!!! |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z Montek rally odesílejte RZ11 Šourkov a RZ19 Jirkovičky 2 . Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 25. 4. ve 23:59. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po duben 23, 2012 9:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Mohu zaslat v pátek odpoledne? Dřív se domu nedostanu, sem si zas zapoměl nahrát replay na flashdisk.. |
|
|
Zaslal: po duben 23, 2012 22:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|