Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
Předmět: Semetín 2009/2010 |
|
|
Svoje připomínky k chybám tratě pište prosím do anglického fóra.
Stačí na úvodní stránce zaškrtnout anglickou vlajku a zvolit "forum" / "stages" /
Pokud to bude možné, opravím.
Vašek Šourek |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: pá červenec 13, 2012 6:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
Předmět: |
|
|
A kam mohu psát připomínky typu, že mi to nejede plynule, pač mám staré železo bohužel a zda bude nějaká ořezanější verze nebo co by se dalo upravit, aby mi to šlo případně lépe? |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá červenec 13, 2012 10:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Nevím, proč bych to měl psát do english fora, když tady máme české... Sekl sem se v autobusové zastávce, přepálil sem tu pravou 4 a bokem tam zaplul. Nešlo tam ani ven Navrhuju k zastávce přistavit autobus. Jinak teda nemám nic |
|
_________________ re:member |
Zaslal: pá červenec 13, 2012 10:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HATLE Pavel
|
|
|
Taky bych se přimlouval za LOW TEXTURY jako pomohly na Šumburku.Ted jsem to zkoušel jet a ani jeden ročník nerozchodím |
|
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 0:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
Při jízdě na Semetíně mi poblikává textura na autě nevím čím by to mohlo být. Díky |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: ne červenec 15, 2012 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
na nekterych mistech se da v rbr vic katovat (takze ti, kdo si to na barumce budou chtit projet a budou to mit najete z rbr, bacha na to)
dalsi rozdil je, ze v realu je rozbitejsi povrch a mnohem vic bordelu (u bordelu nevim, jestli je to druhym prujezdem, ale bylo ho tam tehdy dost i v prvnim)
a jen scvhalne jsem zkusil najit rozdily po vyjezdu z lesa, usek mezi hajovnou(?) a tocnou
1. 3:33 popelnice u stromu v rbr tam v realu neni
2. kousek dal, v rbr klady, v realu desky, mozna i o jablon min
3. hned dal, jina barva strechy, real svetla, rbr cervena
4. skodovka ma zluty/ blatnik
5. 6:29 prazak nema srovnany plot
ale jinak samozrejme, skvela trat, skvele odvedena prace, zustane nam pamatka na rz, ktera se zas nejaky cas nepojede.
skoda, ze moje rachotina uz ji nezvladne v plne palbe |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: út červenec 17, 2012 14:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jagermeister
|
|
|
problem from instaler norton internet security 2012 delete file |
|
_________________ Rally Maniak Krzysztof Hołowczyc fan. |
Zaslal: út červenec 17, 2012 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Norton is a problem, not the installer. Give him the exception. |
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 8:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
Při TV pohledu v replayi mi vypadávají zvuky, nemá s tím taky někdo problém? Jinak problikávání textur mi to dělá taky, stejně jako na příbramských tratích. Hrádky a Bergheim to třeba nedělá
EDIT: tak zvuky jsou ok, ale blikání tam pořád je |
|
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 17:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Blikání mám taky, ale jen u kamer, které se "hýbou". U těch statických je to v pohodě, ale při pohledu jakoby z vrtulníku textury blikají, i u příbramských tratí. |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: čt červenec 19, 2012 18:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
mně to bliká i za jízdy z pohledu z nárazníku...zřejmě problém staršího železa...jako u Bergheimu a Šumburku... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: čt červenec 19, 2012 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
PETRAS Marek napsal: |
Blikání mám taky, ale jen u kamer, které se "hýbou". U těch statických je to v pohodě, ale při pohledu jakoby z vrtulníku textury blikají, i u příbramských tratí. |
Dělají to kamery se zoomem, ono se to asi děje jen ve chvíli, kdy je auto moc daleko od kamery nebo co |
|
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Ad: Vašek Š. - Vašku blahopřeju k tomuto dílu, je to vskutku nejlepší trať v RBR. Je to proto, že je dělaná v rámci možností přesně podle reálu a právě a jenom příroda dokáže jedinečnosti. Zde je třeba se vyrovnávat s rozmanitostí a členitostí RZ, věci kolem musí rozptylovat. Musí být těžko zapamatovatelné, né, že na každých dvacet metrů vidím ten samý strom a ještě hnusný.
Je to špica proto, že to umíš a máš pro modelování cit. Skvělá práce !
Jakákoli i v dobré myšlence dělaná smyšlená trať nebo dělaná jen "jako"
podle skutečnosti patří do arkádových her a ne k simulátoru rally. Nikdo z komunity zde zatím lepší trať podle mého neudělal. Malinko se přibližují Němci, ale jen přibližují
Ad: Blikání - vozidlo při replay: vypozoroval jsem, že to dělají jen některé grafické karty, moje grafika to dělá také a patří mezi ty špičkové. Levnými grafikami to není. Otázkou je, že toto se objevuje i na tratích originálních - např. u mě Mineshaft. Stará grafika to třebas nedělala...
Ad: Blikání - průhledné textury - jednoznačně výkon grafiky, to mám vyzkoušeno
Ad: Blikání - klasické textury - kompromis mezi chybou/stylem modelování a zpracováváním grafiky. To nevím... Např. plot z cihel. Zeď je úzká a problikává ta zadní část. Děje se na Šumburku třeba u komínů. Ale to by komín musel být jako kráva velký, aby to nedělalo. Možná za to může i zapnutý AA. |
|
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 15:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
Mně to blikání auta dělaly všechny karty, které jsem za dobu hraní RBR vystřídal a příjde mi to spíš jako chyba někde v trati, popř použité kameře. Z původních tratí mi to nedělá ani jedna, dělají mi to pouze příbramské tratě (kromě Strýčkového okruhu) a Semetín. V replayích jsem strávil hodně času kvůli screenshotům pro tým a videím, takže jsem to celkem dlouho testoval a snažil se to přes různé nastavení v nVidia panelu vyřešit, ale neúspěšně... Jako je to prkotina, na jízdu to vliv nemá, ale kdyby se to dalo nějak spravit, tak by to bylo super, přeci jen v RBR se fakt dobře dívá na replaye |
|
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 17:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|