Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HORESOVSKY Jakub
Založen: 03. 06. 2009 Příspěvky: 42 Bydliště: Milovice nad Labem
|
Předmět: |
|
|
PETER Marek napsal: |
HORESOVSKY Jakub napsal: |
Tak přihlášených je dost, nějak 300, ale ještě peníze neposlali, nebo poslali, ale ze Slovenska to trvá 2 týdny a stojí místo 12E, 22E. |
To asi koukáš na loňskou startovku |
To asi neznáš pořadatele |
|
|
Zaslal: po srpen 27, 2012 9:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Ne, opravdu neznám Ve startovce je 128 lidí. Nehledě na to, že do memoriálu jich odstartovalo ani né 90 a to byla registrace otevřena pro všechny ČR/SK jezdce bez nutnosti vlastnit licenci... Loni jelo stabilně +- 200 jezdců, letos to podle mě více nebude. |
|
_________________ re:member |
Zaslal: po srpen 27, 2012 10:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOJTECHOVSKY Radek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Do memoriálu odstartovalo více než 100 lidí,alespoň tedy do 1.etapy,ale jaksi se to zřejmě v popisu turnaje potom přepočítalo.
Taky bych se chtěl zeptat,jestli náhodou někdo neví,proč se ve statistice nezobrazují závody z loňské CRF a Montek rally,ale naposledy z Frontlinu?
Viz. např. tady u Pana Brudera http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=ustats&u=1150 |
|
Zaslal: po srpen 27, 2012 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Milan
|
Předmět: Jmeno a heslo |
|
|
Ahoj vsem chtel bych se obratit na pana Senka jestli by mi mohl poslat do mailu nove prihlasovaci udaje na web TR, ja je od lonska zapomel a nemohu se tak prihlasit na web dekuju moc za vyrizeni
muj mail: spurnym@seznam.cz
PS: Jsem volny jezdec, kdo by me chtel do tymu necht se mi ozve jinak pojedu TR jako soukromnik. Uprednostnil bych nejake nadsence kteri o hru maji zajem. V nynejsim angazma jsem uz tezko hledal motivaci. diky a sorry za spam SPURY |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Taky jsem se tam probíjel. Musíš nejdřív zaplatit startovné, jinak se nepřihlásíš na web nikdy |
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Milan
|
|
|
BICA Martin napsal: |
Taky jsem se tam probíjel. Musíš nejdřív zaplatit startovné, jinak se nepřihlásíš na web nikdy |
To uz mam mam pridelenou licenci. |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 20:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRANCAI Karol
|
|
|
Ja som zasielal platbu 13.8. zo Slovenska v ČSOB banka do dnešného dňa platba im neprišla a ani na môj účet nevrátila a stiahlo to aj s poplatkom cez 22EUR.Riešil som to s pánom Šenkom ale bez výsledku.Bol som aj v banke podľa účtu čo je na stránke je to v poriadku.Tak ja už fakt neviem mam už dosť nervy stálo nie malé peniaze a na koniec ani nenastúpim. Ak je to možné prosím o pridelenie licencie kým sa to nevyrieši. |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Určitě to nějak vyřešíme. Asi to opravdu uděláme tak, že já Ti licenci přihodím a dořešíme dodatečně. Mám toho teď celkem dost a nestíhám se tomu nějak víc věnovat. Domluvíme se přes PM.
Ještě mě tam myslím naběhly nějaké platby od nových jezdců, co nemají vytvořen profil na webu TR. Někomu jsem psal, ale myslím že na někoho jsem zapoměl. Pokud někdo platil licenci a ta mu nebude přidělena do cca 2-3 dnů po odeslání platby, hned mě kontaktujte. Ať to stihneme pořešit do startu prvního podniku! |
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRANCAI Karol
|
|
|
Licenciu som uz poslal ID jazdca 54689 a meno Karol keď sa chcem prihlásiť tak to píše Váš účet není dosud schválen!Prosím ak je to možné spraviť čím skôr aby som sa stihol prihlasiť na pretek ďakujem |
|
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
BICA Martin napsal: |
Áha... To pak vysvětluje mnohé. No a já myslel, že musím prvně aktivovat profil... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: út srpen 28, 2012 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
GRANCAI Karol
|
|
|
Ano prišla ďakujem,Ak nepríde skus a ist popýtať do svojej banky s mojím výpisom čo som ti poslal. |
|
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 17:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Pokud je ještě někdo, kdo platil licenci a ještě ji neobdržel, piště mi co nejrychleji, ať to stihnem dořešit. Já to sám od sebe zpětně nedohledám. Licence vyřizuju postupně dle přijatých plateb a pokud v době přijetí platby nemá jezdec například vytvořený profil na webu, potřebuji po napravení upozornit. Je toho hodně, momentálně i pracovně, tak trochu nestíhám. Díky za pochopení. |
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 23:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Když pojedu jenom 6 závodů a víc ani ..... ň. Asi nemůžu zaplatit jen polovinu startovnýho že?
Proč mám platit za něco co nikdy nevyužiju . |
|
Zaslal: po září 03, 2012 9:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|