Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKLIK Jaroslav
Založen: 17. 04. 2012 Příspěvky: 38 Bydliště: Kopřivnice Pod Moravií 1314
|
Předmět: Test Montekland |
|
|
Pánové potřeboval bych poradít.No,nejdříve hlavně pochválit za LOCH ARD,velice pěkná RZ.Teď ten dotaz,při načítání mi to píše,že STAGE 489 a potom i další test,STEGE 488 neodpovídá originálu,přitom MONTEKLAND mám nainstalovaný.Prosím poraďte,co s tím,díky,Jara M |
|
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 23:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKLIK Jaroslav
Založen: 17. 04. 2012 Příspěvky: 38 Bydliště: Kopřivnice Pod Moravií 1314
|
Předmět: Test Montekland |
|
|
Jo jo,bylo to tak,díky |
|
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 23:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STUDENY Ivo
|
Předmět: |
|
|
Předně velké díky za Loch Ard. Bomba trať jen dost problémů. Po vyjetí na trávu se auto zastaví, začne se třepat obraz a s s1600 není možné bez diváků vyjet ven. Rozpis je občas také mimo. Poslední L4 před cílem II by zasloužila spíše L5 |
|
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
neviem či si myslel na suchú, alebo na mokrú trávu, ale z mokrej trávy na ktorom trati sa Ti podari dostať von s S1600 kou? mne nikde, a pokaždé musia pomôcť diváci keď sa mi auto zastaví úplne.... |
|
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 14:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
URBANEK Pavel jr.
|
|
|
Rád bych poprosil Michala Šenka, aby udělal turnaj s Loch Ard i s defaultní licencí. Jemně jsem tu na první stránce naznačil, že jezdim za zahraniční stát, ale můj náznak absolutně nebyl pochopen. předem děkujíí |
|
_________________ 24let |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Pavle předpokládám že asi budeš muset vydržet do skončení TR (Monteku). Tuším že je záměr aby trať mělo "naježděnou" co nejmíň jezdců. Pak se uvolní pro všechny. |
|
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 17:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Balíček textur pro Montek Rally je ke stažení ZDE.
URBANEK: Já jsem o cca 2-3 příspěvky nic nenaznačoval, ale zcela jasně napsal, že další volné turnaje založím po skončení Montek Rally. Tato jasná zpráva asi byla taky těžko pochopitelná. |
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 10:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
URBANEK Pavel jr.
|
|
|
Já nejsem natvrdlej, jen se tu sveřepě snažím, aby ses chytl za nos. Od zaslání trati Wallymu uplynuly v podstatě 2 měsíce a teď kupíš jednu chybu za druhou. Já chci jen abys řekl: "Na začátku jsem to nedomyslel, čeští jezdci budou tak po montekrally zvýhodněni proti zahraničním, nehledě na časovou posloupnost, moje chyba, ale už to tak prosím necháme, děkuji za trpělivost." Chybovat může každý, ale jen opravdový frajer to dokáže uznat. Já tě mám rád jako málokdo na tomto fóru a proto ti poskytuji správnou zpětnou vazbu. ... tak si toho važ |
|
_________________ 24let |
Zaslal: pá listopad 23, 2012 12:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
To Urbanek: vcem budou cesti jezdci ve vyhode? tim ze budou mit na zacatku odjeto novou rz o parkrat vice nez ostatni? jak uz to byva zvykem, tak po zverejneni nove rz tu bude mraky turnaju, kde si ji ti, kteri nemaji licenci muzou litat do porad dokola, az je to omrzi.
Jinak je to tvoje rozhodnuti, ze mas novozelandskou licenci a ne ceskou, takze za rypak se muzes max chytit ty. Vubec netusim, proc napadas Michala Senka. Jeste se do nej muzes pustit kvuli Monteklandu, Sourkovu, Jirkovickam, ktere se jednou hlavne pri Montek rallye, obcas vyjimka. |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 13:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Díky za "upravené" textury, tak jsem se zběžně podíval a myslím, že nás čeká krásné podzimní panorama |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 13:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Urbánek : No comment, natvrdlý asi jsi
Michalovi díky za trpělivost a je jen škoda, že ta trať nezůstane tak jako teď, protože tohle je opravdová rally a konečně mě to zas chytlo |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 15:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
URBANEK Pavel jr. napsal: |
Já tě mám rád jako málokdo na tomto fóru |
Teda Michale, máš tu zvěčněné vyznání lásky. No nevím Pavle. Jak Michala znám není toto jeho parketa |
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 15:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORESOVSKY Jakub
Založen: 03. 06. 2009 Příspěvky: 42 Bydliště: Milovice nad Labem
|
|
|
V první řadě nádherná RZ, fakt se povedla, ale. Trať by se neměla jet dokuď jsou tam bugy.
1. Pro předokoly když "zapadnou" na trávě tak nemají možnost vyjet.
2. Některé stromy když do nich najedu tak se v nich bugnu.
Takže buď jet na nedokončeným, sice pár lidí bude mít skaženou etapu, nebo počkat do dalších závodů a nějak to opravit, pokud se to dá.
Edit: Mám problém s texturama, neví někdo jak to vyřešit? http://www.rajce.net/a7409452 |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCH Leos
|
|
|
Stahoval sem z uložto a avast nepovolil instalaci..Win32 Trojan-gen.Co dál.Stalo se to někomu? |
|
_________________ KCM team
www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá listopad 23, 2012 23:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|