Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOVARICEK Miroslav

|
Předmět: |
|
|
Ve hře vlezeš do pluginu a pod shakedownem jsou opakované záznamy. Tam si vybereš který chceš přehrát a dáš nahrát. |
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 19:44 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
for Ivo:
Jeho stažený replay si nahraj do své složky ve hře,kde máš své replaye a pak si to pusť ve hře-Opakované záznamy...musíš ale vědět,na jaké pozici měl to auto s kterým jel a mít na té samé pozici stejné auto (př. jede s Corsou na slotu 02,tak u sebe na slotu 02 musíš mít také Corsu). |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STUDENY Ivo
|
|
|
Aha. Proto se mi misto fiony objeví na startu subo a spadne replay. dík |
|
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 4:53 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAZE Jiri

Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jj,proto,jinak to auto,které se ti ukáže,tak to na daném slotu má (nebo to je,že auto z replaye máš mít na slotu toho ukázaného auta),teď nevím,ale jedna z těchto možností to je  |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po prosinec 17, 2012 7:04 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RESL Jan

|
|
|
A nezapomínat i na správnou fyziku,jinak můžou být kola v rpl deformované.Prostě všechno musí sedět . |
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MIKULEC Dusan

Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 24 Bydliště: Vlčnov, okr. Uherské Hradiště
|
|
|
Mám dotaz. Ve které fázi se ukládá replay. Jde mi hlavně o čas po projetí cílem a dojetí k časové kontrole.... |
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STUDENY Ivo
|
Předmět: textury |
|
|
Pánové mám problém. Po naistalování textur IF jsem nainstaloval následující soutěž ale neodinstalovat IF. Ty mi teď nejdou ijak odinstalovat. Stále mám GB s pampeliškama, nebo co to je. Teď už nejde odinstalování, resp. proběhne OK ale nec. Opetovná instalace a odinstalace se tváří OK ale nic. Co je horší, tak toto je jediný zásah do RBR za poslední rok a přestalo mi jít ukládání replay ve hře. Poraďte. Zejména textury bych potřeboval opravit. |
|
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 22:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRISTENSKY Jiri

|
|
|
Nechce se mi věřit, že to je problém po IF texturách - tam žádné pampelišky nebyly a byl tam použit snowmod. Z GB se jela jen Falstone.
Spíš to vypadá, že tam máš textury z jiného podniku. |
|
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 22:29 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SVOBODA Venca
|
|
|
nebyl by někde balík těch originálních textur originálních tratí? taky už v tom mam po těch pár letech TR docela bordel  |
|
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 22:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STUDENY Ivo
|
|
|
Jel jsem jen IF a Montek. Potom jsem TR odpískal. To jsou jediné dva podniky, kde jsem měnil textury. Prostě se jich nemůžu zbavit. Žádné jiné podniky se speciálními tex. jsem neabsolvoval. Problém je možná v tom, že jsem neodinstaloval IF a Snow mod přehrál originální fyzikou. To možná dělá problém s odinstalací. Jak ale z toho ven. |
|
|
Zaslal: so leden 19, 2013 7:40 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRISTENSKY Jiri

|
|
|
Venca: http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=4259
Ivo: IF textury jsou až na dvě vyjímky ve složkách, takže si najeď do složky Maps a smaž všechny složky, které tam máš. Tím smažeš většinu upravených textur. Možná ti zůstane Diamond Creek na sněhu, to si ale zkus a když tak napiš. |
|
|
Zaslal: so leden 19, 2013 10:08 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STUDENY Ivo
|
|
|
Vše OK. Děkuji za radu. |
|
|
Zaslal: so leden 19, 2013 16:52 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETER Marek

|
|
|
Šneku, existuje nějaká statistika udílených resetů? Jako číslo RZty, důvod atd.? Protože se mi nelíbí nastupování jezdců do turnaje stylem " Odjedu 1. RZ, zažádám o reset, čeknu výsledky a pozítří odjedu zbytek." Jelikož často jezdím hned mezi prvníma a mám čas koukat na výsledky, tak vidím, kdo jak jede a jsou jezdci, kteří tohle praktikují celkem často a pochybuju, že skutečný důvod pádu hry po 1. RZ je pád do winu...  |
|
_________________ re:member |
Zaslal: po únor 18, 2013 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PLESNIK Martin
|
|
|
No je fakt, že jsem jel poprvé hnedka první den, protože už tak jsem byl s nervama z nové třídy v pr...háji, a tak jsem na to taky docela zíral...tohle by mě nikdy ani nenapadlo... |
|
|
Zaslal: po únor 18, 2013 21:28 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JILEK Marek

|
|
|
Marku, nezapomeň taky na to, že někdo jako třeba já teď čekám na rezet díky fakt už podělanýmu přerušení spojení. Někdy to na 3-5 pokus se připojí a zrovna dneska hned napoprvé ven z turnaje.
Už s tím fakt chce něco dělat.
Jo ještě jedna věc, kdo jezdí ve oknu tak se může dívat taky. |
|
|
Zaslal: po únor 18, 2013 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|