Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Zvyseni realismu chovani aut v RBR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 82, 83, 84  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus?
Nemohu se dockat
52%
 52%  [ 216 ]
Jsem pro
36%
 36%  [ 148 ]
Je mi to jedno
3%
 3%  [ 16 ]
Jsem proti
7%
 7%  [ 29 ]
Celkem hlasů : 409

Autor Zpráva
Walter

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

To co pises mi pripada dost mimo. A vubec nechapu odkud jsi vzal to, ze bych chtel fyziky zpoplatnit.
Příspěvek Zaslal: st srpen 07, 2013 22:09
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KALA Ludvik

To se zeptej Japana.
Ten příspěvek tady byl asi 5 minut a mám na to svědky z Monteku... Wink
Příspěvek Zaslal: st srpen 07, 2013 22:17
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PANCOCHA Jaroslav

Ludvo, jsi s tím příspěvkem opravdu dost mimo. Zejména tón, kterým to píšeš není opravdu vůbec vhodný. Hned úvodu ohledně peněz - pokud jsem tady kdy já co psal o penězích, tak to bylo jedině ve vazbě na plugin a pravidla pro něj. Vymýšlel jsem na to poměrně ucelený systém, ale nebylo to v žádné vazbě na fyziky.

Trošku jinak, nevím co ty děláš za práci, ale předpokládám, že za ni očekáváš rozumný plat, odměnu. Walter už věnoval práci na nových fyzikách minimálně srovnatelný čas, co je potřeba na novou trať a troufám si říci, že to už tento rámec začíná přesahovat. To co píšeš o TR a že si je bereme jako rukojmí .... to je vážně hodně mimo a jsou to velmi silná slova. Já nevím kde žiješ, ale ty nevnímáš kolem sebe, že ta RBR komunita je na úbytě ?? Připadne Ti fér vůči Walterovi, potažmo tak trošku mne, že píšeš o nějakém vnucování ? Walter to dělá pouze ze zájmu o věc, nikomu nic nevnucuje. Takže opravdu prosím važ slova !!!

Aby tu byly současně turnaje na starých a nových fyzikách - o to jsme usilovali už dříve. Bylo to několikrát zablokováno ze strany buďto možností pluginu, nebo jiných, někdy pochopitelných, někdy nepochopitelných důvodů. Pokud by bylo možné nastavit současně TR se starými a druhý turnaj identický, licencovaný, s novými fyzikami, byť ze začátku možná ne se všemi auty atd. .... ideální stav. Nemohl bych si přát nic lepšího.

Co se týče placení a fyzik - Walterovi jsem už několikrát navrhoval, aby zveřejnil účet, kde by mu lidi mohli posílat dobrovolný příspěvek. Uveřejnil jej až teď na FB, jinak to dělal celou dobu zadarmo. Pokud si jeho práci ceníš na 0 Kč, nebo bys ještě naopak chtěl, aby sám zaplatil, aby se prestižní turnaj TR uráčil vzít jeho fyziky na milost, pak se nemáme asi o čem bavit.
Příspěvek Zaslal: st srpen 07, 2013 22:50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KALA Ludvik

Jo vzal jsem to zostra. Ten tvuj přípevěk ohledně peněz tenkrát vyzněl trochu jinak než tady teť píšeš.., ale to nic.

Že jsi tady mluvčí i za Waltera to tady tak nějak vyplývalo,.. beru..., nejsi,.. ale proto ty reakce na vás oba...

Co dělám za práci? Živím se rukama. Umim třeba opravit auto a vim jak pracuje tlumič. Nebo tak něco. Trošku málo vím. (Nesedim u PC jako odborník na všechno)

Nikdo vám neupírá udělat nové fyziky. Fakt je ten že se je snažíte vnutit rovnou do TR. Tak nám tedy dejte konečnou podobu pro závody...

Nevětší problém za posední rok byl ten, že se o plugin nikdo nestaral... Díky bohu za Václava který se teť snaží seč může....

Až bude váše fyzika stát za příspěvek tak rad pošlu. Přispel jsem všem na pluginu (krom Miro Kurka tam měl probém s posláním na Slovensko)
Příspěvek Zaslal: st srpen 07, 2013 23:51
HOFFMANN Jakub

JaPane a Waltře , zkus te brát taky to že když se začínalo na tomto pluginu taky někdo musel udělat úplně nové fyziky , někdo ty auta musel dostat na plugin a muselo ho to stát dost času a oceněn penězi nebyl ( nemůžu říct s jistotou protože jsem tu u zrodu pluginu nebyl ) ale s Ludvíkem souhlasím s tím že si myslím že se první podnik nestihne na nových fyzikách jelikož nedáte pět tříd na první start , a startovat s méně třídama je problém pro týmy který dělají a mají nominace , k tomu že by se přešlo v půlce na nové fyziky by bylo super ale musejí být všechny a né jak se tu psalo že by WRC zůstali na starých a zbytek na nových to by nebylo trošku fér díky velkým rozdílům motorově , tak že by bylo fajn jak Ludvík navrhoval s tím udělat vedle TR podnik s TR licencí a tam testovat nové fyziky i kdyby zezačátku nebylo tolik aut a tříd ale postupně by se to mohlo rozšířit a dali by se takto pro TR ty fyziky otestovat , jde o to jestli za tu dobu co ste dělali fyziku na těch pár aut tak jestli ani né za půl roku stihnete připravit minimálně další dvě třídy a auto do těch tříd , trošku bych se Ludvíka zastal , myslím osobně že se ty fyziky snažíte do TR trošku procpat ale nedivím se , je to tu pro nás CZ a SK největší šampionát a proč nestartovat na nových fyzikách , nemám nic proti fyzikám osobně se mi nezamlouvaj ale jsem pro to z důvodu že budou nová auta na které se těším , RRC , nové WRC atd... potom R5 a ták jen si myslím osobně že třeba na Fábii je ještě práce , tam se mi prostě nezdá ta převodovka nemůžu si pomoc , a pocitově se mi to zdá že to moc nejde o proti třeba onboardum ale onboardy můžou zkreslovat Smile , ale přeju hodně práce , určitě co se týká podvozku je to krok vpřed což je super Smile jen ty výkony motorů se mi tak nezdají ale to je jen můj pocit asi

Tady je moje videu z testu s Fiestou WRC
http://www.youtube.com/watch?v=L_ENRIknCIY
Příspěvek Zaslal: čt srpen 08, 2013 0:02
KALA Ludvik

Díky Hoffi za podporu. Nejsem zarytej odpůrce a pod to co píšeš se podepisuji... Very Happy
Příspěvek Zaslal: čt srpen 08, 2013 0:29
PANCOCHA Jaroslav

Jen krátce - nikdo se nesnaží nikam nic procpat. Jen si uvědomuji, že je tady spousta lidí, kteří už RBR zabalili a čekají tak max. na nové fyziky. Proto jsme navrhovali, aby se nový ročník s jistým omezením začal již s novými fyzikami. Vidím ovšem samozřejmě realitu a pokud nebudou nachystané fyziky pro každou třídu a ozkoušené, je jasné, že není možné s nimi jakýkoli šampionát začít. Nic jiného ani nerazíme od začátku.
Příspěvek Zaslal: čt srpen 08, 2013 7:05
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HOFFMANN Jakub

http://www.youtube.com/watch?v=Zu0UEHCDT90 Test na Oslím s Fiestou WRC

Příspěvek Zaslal: čt srpen 08, 2013 22:39
ZPEVAK Jan

včera jsem vyzkoušel nový hack a pneu atd a musím říct že s tak blbým úšklebkem na tváří jsem nejel už hodně dlouho.. nevím co se přesně poměnilo ale auto (fiesta WRC) krásně poslouchá, jde jasně cítit plynulý přenos váhy vozu, brzdí to i akceleruje dle mého na jedničku, prostě paráda. taková ouninpohja byla absolutní extáze, asi tak jak to popisoval letos chris meeke =D skvělá práce Waltre a ostatní! jak budu moct tak rád zašlu něco na podporu tohoto projektu Wink

Příspěvek Zaslal: pá srpen 09, 2013 10:09
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HAJEK Michal

zkusil jsem si zajet rz s fabii a jsem spokojený. podvozek a řízení je naprosto skvělé, jediná poznámka je k verz. s automatem, testoval jsemi tohle, protože někteří stale na A jezdí. převodové stupně od 3 nahoru se mi zdají trošku delší než by bylo potřeba, potom jízda budí takový línější dojem, a druha věc je opět u A a to zpátečka. konkretně když chci v režimu A jet na R musím přeřadit manualně. jinak dobrá práce.
Příspěvek Zaslal: so srpen 10, 2013 22:25
BRABENEC Tomáš

Zdar, nové fyziky jsou perfekt, mám jen jeden dotaz. Jak offline spustit většinu českých RZ, které offline nejdou? Vidím že někteří je jezdí a mě už nebaví jezdit těch pár RZ co offline jdou pořád dokolečka. Smile Díky za odpověď a každou radu jak na to Smile
Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 9:31
SABADOS Anton

už každý Rz ide offline len treba preinštalovať verzie na 1.1...

Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:01
DOCKAL Stepan

Příspěvek Předmět: Zvuk replay Odpovědět s citátem

Zdar,
Dělá to ještě někomu nebo jen mě?
V replayi téměř není slyšet zvuk auta. Konkrétně Lancer E9 a Fiesta WRC. U Fabie S2000 to není až tak hrazné.
Pokud mám to samé audio na "starých" fyzikách, tak vše funguje normálně.

Geofre eWRC RBR Rally Team
Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 12:38
Walter

Prosim, nahraj video na youtube at muzu videt co presne to dela.

Automaticka prevodovka se jeste doladi. Uz vim kde je problem.
Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 18:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
SABADOS Anton

automat nefunguje ani u Fiesta WRC a ani u Impreza N 14 .... ostatné autá som neskúšal

Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 20:24
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 82, 83, 84  Další
Strana 77 z 84

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme