Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
Předmět: |
|
|
bohužiaľ na plugine nie sú jazditelné R3-ky s ktorými by sa dalo jazdiť..... také auto čo s rýchlosťou 5 km/h olíže zvodidlo a končí nebo odídu brzdy, poloos, motor a prevodovka proste všetko podľa mňa nemá čo hladať na plugine, a zato tie autá nie sú využívaný a nikto nebude s takými sr....mi jazdiť..... zato asi nemôže fyzika, chyba niekde zakopaný v modeli, ale i tak....
a keby náhodou dostal DS3 na plugin tak hádam že do skupiny S1600, alebo možno niekedy bude aj trieda R3, ale zatial v tom neverím, takže porovnať sa dá iba s S1600-kami....
neviem v čom to je že na Cote sa nedá ani priblížiť 1600-ku a na Bruschal už majú skoro rovnaký výkon.... mám pocit že Ds3 hore kopcom netahá tak jak by mal, ale na rovine už to ide.... v skutočnosti by to malo fungovať práve opačne, R3 s Turbom by mal hore kopcom ťahať viac ako 1600 nebo R3 bez Turbo...... |
|
|
Zaslal: po září 09, 2013 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEDŘICH Josef
|
|
|
Dřív jsem hodne jezdil clio r3 sedelo mi lepe nez s1600 . Citroen ds3 r3 se vodi uplne perfektne az navykove .Minimalne prechodne by mohl byt i v kategorii s1600 . Alespon by bylo nejake zpestreni. Pro zacatecnika skvela volba. Dokud nebude neco lepsiho tak by se mohlo postupovat i u ostatnich kategorii hlavne nesmi byt rychlejsi nez stavajici modely. Ps jen muj nazor. |
|
|
Zaslal: po září 09, 2013 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LIPOVZ Marko
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HURYCH Eduard
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HURYCH Eduard
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HURYCH Eduard
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Miro na jaké fyziky se tu čeká? Na Walterovy? Na ty jakej hack je nejnovější? Kdo dovolil Walterovi hackovat RBR a vydávat to veřejně? Autoři RBR? Wally? Mám čekat že mi nějakej hack vyčistí i můj účet? A co na to celej zbytek světa, jak se na to bude tvářit že si musí něco "hacknout" ........... |
|
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 23:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAJEK Michal
|
|
|
nic proti praci, kterou waltet dela (mimochhodem taky se mi nelibi nejake hackovani) me pripada ze cekat na nejake jeho ,,nove'' fyziky na ,,stare'' auta je nekonecny pribeh. ja nastavovani fyzik nijak extra nerozumim ale prece logicky musi byt jednoduzsi fyziku upravit, nez bastlit novou s nejakym hackem na gumy povrch atd. |
|
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 7:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
To Ludvík a Michal:
V podstatě s Váma souhlasím kluci. Jen jsem Edovi objasňoval situaci ohledně fyzik. Byť se nám to líbí, nebo ne, tak v současné chvíli je jediný kdo je ochotný dělat na fyzikách pro český plugin právě Walter. To že jsi jde svou vlastní cestou je už jiná story a o tom nechci vést zcela zbytečnou debatu.
Já jen chtěl upozornit Edu, že dokud nebude nový car admin (pokud nějaký bude), tak je v současné chvíli asi jediná možnost jak dostat nová auta na plugin Walter a jeho fyziky. Do té doby je dle mého názoru zcela zbytečné sem nová auta vkládat. Ale samozřejmě se můžu mýlit...? |
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 8:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
KALA Ludvik napsal: |
Miro na jaké fyziky se tu čeká? Na Walterovy? Na ty jakej hack je nejnovější? Kdo dovolil Walterovi hackovat RBR a vydávat to veřejně? Autoři RBR? Wally? Mám čekat že mi nějakej hack vyčistí i můj účet? A co na to celej zbytek světa, jak se na to bude tvářit že si musí něco "hacknout" ........... |
...a kdo dovolil tobe psat takove kydy verejne? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: so říjen 05, 2013 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
nikdo přece neřekl, že tu nemůžou přibýt starší modely aut, třeba lancery I-VI apod.
S podobnou fyzikou jako je origo. Nebo něco do skupiny N3 atd.
A protože jsou současné fyziky trochu moc rychlé, nepůjdou teď Béčka a nová auta s turbem ( kvůli omezení nastavení v rbr ? ) , proto udělal walter ten hack.
Ale vůbec nikdo netvrdí , že se bude používat jen jedna fyzika. Walter má jinou fyziku povrchů a na to se bude muset používat nový mód, něco jako SF spolu s novou fyzikou aut, jiná kombinace dělá s auty paseku. Origo fyzika a auta stejně na pluginu zůstanou.
Jen si při založení turnaje vyberete fyziku povrchů ( standarní, sm, sf nebo newfyzik) a k tomu povolíte správná auta (standart nebo newfyzika) .
Bez hacku se s novýma autama a fyzikou ani nerozjedete.
Každý si bude moct vybrat, které fyziky bude jezdit, tak prosím přestaňte s tím útočením na Waltera a nové fyziky, nikdo vás nenutí je zkoušet nebo na nich jezdit, nebo používat jeho hack.
Pokud jste proti, tak toto vlákno nemusíte vůbec sledovat, nemáte důvod.
A trocha slušnosti by taky neuškodila. |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: po říjen 07, 2013 17:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BLUDSKY Dominik
|
|
|
Tady někteří lidi bohužel vůbec nepochopili co to ten "hack" vlastně je... Není to žádný hack který něco nabourá, například nějakou webovou stránku nebo řa bankovní účet.... Je to pouze úprava Enginu RBR, který má nereálné diferenciály, a pár dalších věcí, a právě ten "hack" dělá to, že upravuje ten Engine, aby to obsahovalo reálné data... Snad jsem ro napsal tak aby to všichni pochopili... A pro pana Kalu, Walter na jakékoli úpravy RBR povolení nepotřebuje, stejně jako autoři jakýchkoli tratí, aut, pluginů, atd. |
|
_________________ http://www.rbr-sprint-cup.ic.cz |
Zaslal: po říjen 07, 2013 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Bludský Dominik... Tak ono je celkem rozdíl upravovat produkt něčí práce za xxx peněz, nebo si tvořit auta a tratě v programech, které jsou volně přístupné a k tomu určené viď. ale to jen OT, aby si někteří nemysleli, jak nejsou prudce inteligentní... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: út říjen 08, 2013 1:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|