Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
Dominiku říká ti něco pojem "duševní vlastnictví"? Zjevně ne, protože pak bys nemohl napsat takovou kravinu, že Walter "jen" poupraví engin RBR. On totiž právě ten engine je chráněný autorským zákonem. A abych byl úplně přesný, na hraně zákona je samozřejmě i celý plugin - i když byl vytvořen s vědomím autorů RBR.
Ono se v dnešní době moc nenosí, že autor má právo na ochranu svého díla byť je nehmotné. Někteří si myslí, že se můžou na anonymním netu vzít vše - ale to je snad komunismus ne? To už tady taky bylo a díky, nechci. |
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 9:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BLUDSKY Dominik
|
|
|
No, vidím že sem nějak nepřemýšlel, když jsem to psal... S těma autorskýma právama máš pravdu, napsal jsem celkem blbost... No alespoň už vím, že než něco napíšu, musím nad tím trochu přemýšlet |
|
_________________ http://www.rbr-sprint-cup.ic.cz |
Zaslal: út říjen 08, 2013 14:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAJEK Michal
|
|
|
stale se tady resi jen walter. zeptam se teda Vaska, zda je jeste nekdo kdo resi fyziky k pripadnym novym autum. ja v zasade proti walterov nic nemam, jen me zarazi, ze pred starem Tr chtel dodavat pomalu 3 auta tydne a ted ticho po pesine |
|
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Hele já nevím, přijde mi to jak v Kocourkově...
Umíte číst česky? Už několikrát zde bylo napsáno, že fyziky dle "starých" pravidel, na nově udělaná auta nikdo nedělá! Pokud se do toho někdo chce vrhnout, tak ať se to naučí, nastuduje si jaká omezení mají mít a tramtadadá... Budou nové auta na "starých" fyzikách!
BTW k autorským právům. Je s podivem, že se tady kope do Waltra a nikdo nenapadá používání aut, vykradených z jiných her. Např z DiRTu, CMR2005...?! |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: út říjen 08, 2013 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
ja myslim, ze vetsina tvurcu RBR by se ke svemu "dusevnimu vlastnictvi" nepriznala uz par mesicu po vydani...
mimochodem, autorske prava porusuji i vsichni tvurci modelu, jelikoz tovarny maji na sva auta ochrane vzory..
taktze opravdu se v undergroundove komunite budeme bavit o problemech, ktere nikoho nezajimaji? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: út říjen 08, 2013 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Pokud nekomu vadi "hack", tak at si uvedomi, ze uz roky se bezne pouziva CamHack, ktery take hackuje RBR. CamHack meni pozici kamery, muj hack meni svor diferencialu, technicky v tom neni rozdil.
Co se tyka dalsich aut, proti online pouziti mych fyzik je tu zjevne odpor, takze dalsi auta bych delal nejspis zbytecne - nechci se stresovat pro nic za nic. |
|
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 14:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
byla by skoda, kdyby te par blbcu, kteri nechapou co delas, odradila od tve snahy. |
|
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 18:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Walter napsal: |
Pokud nekomu vadi "hack", tak at si uvedomi, ze uz roky se bezne pouziva CamHack, ktery take hackuje RBR. CamHack meni pozici kamery, muj hack meni svor diferencialu, technicky v tom neni rozdil.
Co se tyka dalsich aut, proti online pouziti mych fyzik je tu zjevne odpor, takze dalsi auta bych delal nejspis zbytecne - nechci se stresovat pro nic za nic. |
Najskôr by sa mal hack otestovať v online turnaji na zopár autách..Ak sa to s pluginom znesie aj pri väčšom počte užívateľov súčasne, tak potom by bol dôvod na update fyzík. |
|
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 20:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Ahoj Waltře,
podle mě je základ dokončit fyziku povrchů a poslat to Vaškovi, ať z toho udělá nějakej Newfyzikmod a pak můžeme zkoušat nová auta. Bez nové fyziky povrchů fyziku nových aut nemá cenu testovat, ne?
Tohle je podle mě základ, pak se můžou přidávat a zkoušet k modu jednotlivé nové fyziky aut.
Fyzika nových povrchů by měla být "reálná" všech pneu na všech površích ( třeba i sněhový na suchém asfaltu, kde to teď hrozně klouže apod.)
Základ je prostě mod těch nových povrchů.
Pak až fyziky aut. |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: st říjen 09, 2013 21:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
@Walter
Teda, teď nevím z čeho vycházíš. Anketa ve tvém vlákně o nových fyzikách mluví jasně. Tak teď kde je problém? |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: čt říjen 10, 2013 16:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Hlasovani sice mluvi dost jasne, ale presto se mi nedari domluvit online nasazeni fyzik. |
|
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 18:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Fyziky |
|
|
Ahoj Waltře.Můžes přesně rozvést na čem a nebo na kom to stojí.Jsou to takové hádanky .A jestli je vůbec nějaká šance,že se někdy svezeme na nových fyzikách díky za odpověd |
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 19:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Waltře. S kým jsi byl domluvenej že předěláš fyziky? Kdo z lidí kteří tvořili tenhle plugin ti dal požehnání a poporu, že se v tom můžeš vrtat a přesvěčovat lidi okolo že je to potřeba.... (Byl jsi to jen Ty a Japan....) 184 lidí z 73243 je pro změnu fyzik. To mluví dost jasně to máš pravdu.
Můžeš nám objasnit proč měníš fyziky, hackuješ RBR i když to nemáš s nikym domluvený? |
|
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Odpovim za nej - protoze ma pocit, ze muze RBR posunout nekam dal. Pozehnani a podporu ma kazdy, kdo opravdu jde za svym cilem a kdo je ochotny do toho venovat cas a namahu. Kdo nic nedela, ten nic nezkazi a nic nezmeni, ze ano, Ludviku?
A klidne priznam, ze to predelani fyzik a aut asi visi na mne. Proste nemam kapacitu se na to ted vrhnout. Jsem rad, ze se pohnulo s tratema a sem tam probehne jednodenni drobnustka ohledne designu vysledku a podobne. Ale na zadnou velkou predelavku ted cas opravdu neni. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 23:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Václave na tuhle "tvojí" odpověď čekají všichni už vlastně rok a půl. A vůbec mi nevadí že jsem u některých lidí za nesnesytelnýho blbce kterej neustále prudí. Alespoň se otázka fyzik někam hnula i ze strany adminů... |
|
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 23:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|