Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Dekuju za pripomenuti, melo by byt aktualizovane. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Dotaz na rozpis u Sorice. Je to tak katastrofálné, že sa podľa neho nedá jazdiť ? Môže mi niekto povedať, kde je rozpis nepresný ?
Nemenovaný odborník na všetko zasa spustil svoje odborné stanovisko k Sorici . Robí to u každej novej trati...moje má ale najradšej... |
|
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 14:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
rozpis na Sorice podla mňa je v poriadku..... no ale to by som nepovedal na Loch Ard, kde rozpis fakt je trochu vedla, ale i na to sa dá zvyknúť..... |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: so říjen 12, 2013 14:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Mate ke stazeni pacenote editor, tak si rozpis upravte. Pokud nebudete posouvat start a cil, bez problemu to bude fungovat. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 18:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Osobně si vážím práce co dělá Míro pro plugin, kolik nových tratí je díky němu. Ale doufám že trať Aircraft Carrier nebude na pluginu. Ano je to trať na odreagování a je to něco úplně jiného než ostatní tratě. Ale zase si myslím, že na plugin by jsme neměli dávat za každou cenu jakoukoliv trať. Podle mě Aircraft Carrier sem nepatří. Prosím nechci kritizovat nebo urážet, to vůbec ne! Jen jsem řekl svůj názor na trať Aircraft Carrier, pokud by se uvažovalo, že by šla na plugin.
Po pravdě nepochopil jsem taky co dělá na pluginu trať Lyon - Gerland, která má jen 700m... Co to je za RZ? U slalomu bych to ještě pochopil i když i ty jsou delší. |
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
Jakube vôbec nechápem Tvoju kritiku.... že Tebe niečo nepáči, ostatním môže ...mne nepáči Semetin kvôli strašnej fyzike ale čo už, je na plugine tak akceptujem..... |
|
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 18:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Ja som nikdy nepísal, že sú moje trate povinné na plugine. Všetky sú voľné aj pre offline (shakedown) aj pre pluginy . O tom či si trate dajú na pluginy záleží na adminoch. Horšie je to potom už s tým, že už keď sú na plugine, tak sú niektoré trate vylúčené z pohárových turnajov ( body sú body...). To je zasa vec tvorcu takého pohára alebo turnaja...
Nemôžem nič ovplyvňovať. Len ma mrzí, že si dá niekto námahu ,aby zhodnotil dopredu , ako by sa malo s dielom naložiť. |
|
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 18:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GVRC-Lamda
|
|
|
Bugsof new tracks:
Rally school cz (maybe II to):
to avoid actual crashes
there are missing the shadow map files in the rbz of the _O version
copy the shadow_0.dat - shadow_6.dat on the right place in to track-522_O_textures.rbz
no damp and wet textures made (there only copy the dry textures to wet and damp)
the right way:
1. please generate the overcast version without hard shadows (set only softshadows at shadowtol). so you have not shadowmap textures and must set in *.ini "NumShadowTextures=0". softshadows should be not generated as detailed shadow, it should set as blured light dark shadow.
2. generate a little bit darker textures for damp and wet
Foron (maybe Foron II to:
1. the physic definition of _M and _O are different. The _O Version have on dry weather damp definitions for tarmac. its not easy to see which version is choosen in tournament, so many people cant choose the right tyre. this material definition is totaly stupid, because physic will automatic defined by set dry, damp or wet.
2. please remake the pacenotes. they have many mistakes (wrong call) and the curve radius calls are different for similar corners.
Lamda |
|
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
ROJEK Jakub napsal: |
Osobně si vážím práce co dělá Míro pro plugin, kolik nových tratí je díky němu. Ale doufám že trať Aircraft Carrier nebude na pluginu. Ano je to trať na odreagování a je to něco úplně jiného než ostatní tratě. Ale zase si myslím, že na plugin by jsme neměli dávat za každou cenu jakoukoliv trať. Podle mě Aircraft Carrier sem nepatří. Prosím nechci kritizovat nebo urážet, to vůbec ne! Jen jsem řekl svůj názor na trať Aircraft Carrier, pokud by se uvažovalo, že by šla na plugin.
Po pravdě nepochopil jsem taky co dělá na pluginu trať Lyon - Gerland, která má jen 700m... Co to je za RZ? U slalomu bych to ještě pochopil i když i ty jsou delší. |
Ja uz jsem se o tomhle bavil s ostatnimi adminy, konsensus je, ze tahle trat nebude pristupna k volnemu zakladani do turnaju, budou ji moct zarazovat do turnaju jen admini. V shakedown modu ji bude moct jezdit kazdy. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Nechcete schovat i trať Prospect Ridge II a nechat jen II A? |
|
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 20:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Já jsem tu v žádném případě nekritizoval! Jen jsem napsal že podle mě tato trať se nehodí pro plugin (online). Bylo by dobré se aspoň trochu držet reality... Ale projet se mimo závod (offline, shakedown) proč ne. A pravda nebylo to přímo na Míru ale na admini. Pokud jsem tě urazil tak se omlouvám.
FRISTENSKY Jiri napsal: |
Nechcete schovat i trať Prospect Ridge II a nechat jen II A? |
Dobrý nápad, to mě nenapadlo. |
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
neviem prečo nemôže byť každý Rz otvorené pre všetkých? načo to dobre že niektoré Rz- ty sú použité 2x do roka?
ps: otstrániť Prospect II zato že niektorý jazdci nedokážu nastaviť auto aby prešiel cez rošt na konci - to je nezmysel....
ja neviem nastaviť auto na Semetin, tak ho odstránte... - to je rovnaký prípad..... |
|
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Na RZ Prospect Ridge II je problém ten že i v relativně nízké rychlosti když projedeš rošť tak děláš salta ve vzduchu... To je prostě chyba tratě. Tohle není normální! A to že ti Semetín nejde už je tvůj problém a není to chyba tratě. Taky si musíš uvědomit jak rychle tam jedeš a na jaké cestě jedeš. Hra někdy skresluje rychlost jakou ve skutečnosti jedeš. |
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 23:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...na co ??? Ku příkladu aby nebyly zas tak nalítané a zapamatovatelné....
Vždyť se jen stačí podívat na různé " závody"....10x za sebou Sosnová...12 x Hrádek.....o to máš zájem,nalítávat si RZ ?
To se raději budu klepat strachy 3 - 4 ročně na Monteklandu....např....
Úděsná "fyzika" na Semetíně ? proboha,vždyť tady se už jezdí rychleji než v reálu.....
.a obavy kvanta jezdců z Pekel...?
Spíš některé z nových tratí patří do NFS,nebo do...úplně jinam... |
|
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 23:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
... |
Naposledy upravil ADAM Tomas dne út říjen 15, 2013 13:41, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 0:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|