Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
Předmět: |
|
|
vypadá to tak,škoda prohrát boj o bedu takhle....znova reinstal,jiný tracks.ini i tracksetting.ini od Rojek Jakub a čekám na reset |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: st duben 09, 2014 19:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRICH Jan
|
|
|
Ještě že já už jezdím pouze o dílčí úspěchy ..Tak držim pěsti ať to rozhejbeš.. |
|
|
Zaslal: st duben 09, 2014 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
|
|
|
přotom minulý tr crf tato vložka pohoda a ted to nejde,asi ti počasím |
|
Zaslal: st duben 09, 2014 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Pavle,pošli mi na meil to tvoje track i tracksettings ini. resljan85@seznam.cz
V shaku ti to nepadá? |
|
Zaslal: st duben 09, 2014 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
|
|
|
máš to tam,v shaku jsem to nezkoušel protože jsem se dočetl že může pomoc po reinstalaci jít rovnou do hry na plugin |
|
Zaslal: st duben 09, 2014 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
No,pokud ti to padá při načítání,tak nějak nevěřím,že to bude tracksettings ini.Tady je turnaj se stejnýma podmínkama jako jsou v TR.Takže můžeš zkoušet,ted budu nějakou dobu u kompa,tak reset kdyžtak v krátké chvíli udělím. |
|
Zaslal: st duben 09, 2014 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
BRICH Jan napsal: |
... Za Peklem mi spadla hra a bohužel díky nesmyslným pravidlum pokračovat nemohu dál... |
Jendo, ale ty máš v odstoupení ,,Nedorazil do časové kontroly" a tady u toho o reset zažádat jde pokud se Ti ovšem uložil replay?:
9.3. V případě statutu "Nedorazil do časové kontroly na RZ.." musí jezdec nahrát replay z dokončené RZ na web pluginu a může zažádat o reset dle bodu 9.1. Pokud jezdec s vozidlem zastavil před časovou kontrolou bez havárie a poškození vozidla, bude mu povolen reset. |
|
Zaslal: st duben 09, 2014 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
|
|
|
Tak jsem to nakonec rozdychal,me pomohlo vycistit registry a pustit jako spravce,mam win 7,sice mi to na peklu sklouzlo do prikopu a volal jsem divaky,ale lepsi nez neodstartovat jeste jednou diky Honzo R. |
|
Zaslal: st duben 09, 2014 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
Miroslav bohužiaľ to pravidlo je o nič, že po páde so státusom nedorazil do časové kontroly musíš nahrař replay...... kto raz v živote mal ten státus, to vie že replay neexistuje.... taký státus máš keď Ti spadne hra po cieli, ( žltá cedula ) a medzi červenou cedulou kde je stan...... ( replay sa neuloží podobne ako neuloží keď spadne hra na trati )
keď zastavíš pri stole a až potom spadne hra tak státus už máš nenastúpil na xx Rz.....
mám pocit, že ani vedenie TR s tím státusom ešte nestretol, lebo inak by ten nezmyselní pravidlo ( poslať replay po státuse : nedorazil do časové kontroly ) už by bolo dávno minulostou..... |
|
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Já už měl několikrát status nedorazil do časové kontroly... Tenhle status to totiž vyhodí, když ti třeba vypadne internet během jízdy. Replay pak máš, ale stejně danou RZ musíš projet znova. Letos se mi to třeba stalo dvakrát a nebýt tohoto statusu tak mi chybí 85 bodů... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: čt duben 10, 2014 7:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Vojta Uhlíř pro vás sepsal ohlédnutí za první etapou této náročné soutěže. Je dostupné na http://tr-info.blog.cz/ |
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 10:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAJEK Michal
|
Předmět: bug |
|
|
Ahoj, k me smule jsem objevil bug na rz 17 Strýčkovy - Zadní poříčí. když vjedete přes most do první obce, a přijedete až před autobusovou zastavku, před těmy 90° odbočiním, jsou před zastavkou zelezné zabrany, jako např. na koncertech .... do techto zabran jsem drcl a hra mi spadla. Nedalo mi to a v shakedownu jsem si nastavil totožne podmínky, tudiž, MOKRO, NOVÝ ASF. A ŠPATNE POD. a znovu jsem zamerně drcnul do techto zabran, = opět pád.
a stejně mi hra spadne pokud vjedu do dratovaného plotu po prave straně ihned za první zatačkou.
Tím pádem prosím někoho z vás o vyzkoušení, zda je chyba někde u mě, nebo zda se jedná skutečně o bug.
Zaroven jsem poslal žadost o reset, a i když mam status havarie na RZ veřím, že dojde k prověření tohoto problému. |
|
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 10:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
PETER Marek napsal: |
Já už měl několikrát status nedorazil do časové kontroly... Tenhle status to totiž vyhodí, když ti třeba vypadne internet během jízdy. Replay pak máš, ale stejně danou RZ musíš projet znova. Letos se mi to třeba stalo dvakrát a nebýt tohoto statusu tak mi chybí 85 bodů... |
neviem ako u Tebe, ale u mne padá net taký a ešte nikdy som nemal státus nedorazil do časové kontroly zato že vypadol net...... v takom prípade ja furt mám státus nenastúpil na xx rz....
a Rz na ktorom vypadol net netreba vôbec opakovať, po resete nastúpiš na ďalší Rz ako po státuse na nenastúpil, taký i po státuse nedorazil do časové kontroly.....
také sa mi ešte nestalo čo píšeš Marek, ja mám státus nedorazil do ...... , iba ak spadne hra po žltej cielovej tabuli.....
vyskúšaj: počas jazdy odpoj net a dokonč Rz..... po ukončený Rz vypni hru, a počkaj aký státus naskočí..... i ja vyskúšam večer keď budem doma...... |
|
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Tak mě také, stejně jako Dennise, zradilo Shomaru...Prohledal jsem travičku u skály a trefuju tam opravdové nic, viz série screenů zde. Škoda jen, že jsem na to musel přijít až v ostrém závodě, v testech jsem odhalil jen tu Dennisovu zíďku. |
|
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 10:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|