Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZETAK Dennis
|
Předmět: |
|
|
ja som v testoch neodhalil nic, som si tak hovoril, ze toto bude easy, pomala, zakrutova trat, neni sa kde vyburat... no splietol som sa |
|
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 11:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Možná by to chtělo aj galerku |
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 20:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Víte to je jako na novější Sosnové. Z ničeho nic jedete a na neznatelným fleku se zastavíte jak o betonovou zeď. V minulí TR sem na to přišel taky až v hlavním závodě. A co, nic nepomohlo, žádný prošení, že za to nemůžu. Prostě je to tvůj problém, mi bylo řečeno. No a je to pravda. Prostě v tu chvíli máte smůlu. Ty špatný místa se poznají až ježděním. |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: so duben 12, 2014 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Mám jen dotaz, , že je v pravidlech, že reset se může dát maximálně 2x za jeden závod? |
|
Zaslal: so duben 12, 2014 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Ano,Tony - je to tak,ale na jedné a té samé RZ to neplatí...
"9.5. Každý jezdec má nárok maximálně na dva resety za celý jednotlivý podnik TR. Opakovaný reset na jedné RZ se počítá pouze za jeden reset." |
|
|
Zaslal: so duben 12, 2014 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
No vím, ale když je to na třech? Konkrétně před SS 18,22,23. Mám jedno podezření, ale nebudu jmenovat, byl to těžkej závod, šílený počasí, tak není divu že to lidem dost padalo, pořadatelé se museli určitě uresetovat. Já si myslím, měl sám dost štěstí, některý tratě se sekají v těch podmínkách, ale fakt by se na to příště mělo kouknout a počítat to. |
|
Zaslal: so duben 12, 2014 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Vojta Uhlíř sepsal i review z druhé etapy náročné Kizz-me Rally. Tradičně ho najdete na http://tr-info.blog.cz/ |
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 10:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMECEK Libor
|
|
|
Tony ale pravidla jsou pro všechny stejný ! takže jestli pořadatel udělil jezdci 3x reset pokaždé na jiné RZ, tak by snad sám pořadatel z toho měl vyvodit nějaké důsledky !!!! můj názor ..... ! |
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Tak já se hlavně tady ptám, jestli se to registruje. Všiml sem si toho jen náhodou, druhou etapu sem odjel ve čtvtek a pak sem se díval průběžně, jak jedou ty kolem mně v pořadí z první etapy a u jednoho to v odstoupených tak bylo: Nenastoupil na SS 18, 22, 23. |
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
Moc toho do fora nepíšu a většinou se nevyjadřuju. Ale to máte opravdu zase takovej problém tohle řešit, jestli náhodou někdo nebyl zvýhodněnej proti vám?? Jestli Vás pojel, tak Vás pojel regulérně a nepomohl mu k tomu žádnej reset !! A každej sám nejlíp ví, jaký to je, když si ta hra postaví hlavu !! A když půjdeme do důsledků, tak pořadatel si svůj závod může řídit dle pravidel podle svého uvážení a dle své benevolence. |
|
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Ne problém nemám, vždyť sem se ptal, nikoho sem nejmenoval. Jenom bych dodal. Když se ví co se někdy v tý hře děje za věci, tak proč to o těch dvou resetech na závod, v těch pravidlech vůbec je. Osobně v tom nevidím význam, když proto, aby se do závodu někdo mohl vrátit, tam to je jasně daný. A mně je jedno kolikrát. Ale pak právě nějaký ustanovení, který něco zbytečně omezuje, může vyvolat zbytečný diskuze a třeba někdy, i někdo jinej si bude dělat nároky, snahu řešit výsledky u zelenýho stolu. Tak aby se v tom udělal pořádek.
Tolik ode mně. |
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 18:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z Kizz-me rally odesílejte RZ7 Liptákov 2 a RZ12 Strýčkovy okruh. Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 16. 4. ve 23:59.
Penalizace:
Milan Kuča 5 minut, Petr Bujáček 5 minut, René Vais 10 minut, Petr Beran 10 minut |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po duben 14, 2014 7:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |