Právě je út listopad 12, 2024 11:54
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
Předmět: |
|
|
už kolkokrát sa tu písalo ako nainštalovať NGP ! aby si rozjel NGP " FixUp vôbec nie je dôležité, a keď si FixUp nepoužíval doteraz, tak chýbať určite ti nebude ani teraz.....
jedine čo máš robiť je to že NGP plugin vložíš do hry " plugins "
potom zálohuješ svoj " phyzics.rbz " a odstrániš z hry !
potom NGP phyzics.rbz vložíš do hry a to je všetko ! potom vložíš autá, ale ak nie si dosť skúsení, tak radšej vlož také auto čo má aj cars.ini súbor a vyskúšaj či všetko funguje..... potom už môžeš experimentovať s autami ktoré cars.ini súbor nemajú, lebo ak vytvoríš cars.ini ručne môže sa stať že niečo nebude správne, a potom možno nezapneš ani hru.....
kto má podobné problémi, čítajte príspevky spätne, lebo nemá význam to isté napísat 10x. |
|
|
Zaslal: st únor 04, 2015 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCA Milan
|
|
|
díky Adame, že si mi to podal polopatě, ale myslím že nejsem zdaleka jediný, kdo se na to nachytal s tím Fix-upem a u mně osobně to byl zřejmě jediný ale zásadní problém - neúspěch při instalaci ( když tam nikde není psáno že tahle věc vůbec není potřeba ) 3. pokus už byl úspěšný, odjel sem 2 ostré RZ a musím hned kladně hodnotit : i taková RZ jako Puy du Lac se s touto fyzikou dá projet velmi pěkně, se starou to byl děs za každého počasí, takže : VELKÉ DÍKY VAŠKOVI ZA TENTO POČIN !!!! |
|
|
Zaslal: st únor 04, 2015 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Tak to teda ako myslíte, že FIXUp nie je potrebný ? Tak si prečítajte readme v v zložke Plugins\FIXUP\ReadMe.FixUp.txt . |
|
|
Zaslal: st únor 04, 2015 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
ja tiež fixUp používam už dlhšiu dobu, ale len kvôli výhodám..... no v hre ktorú som už dávno nehral som fixUp nemal, a keď hru som preinštaloval na NGP som zabudol na fixUp a vše fungovalo aj bez..... teraz už som nahodil aj fixUp a taky mi ide bez problémov aj online..... |
|
|
Zaslal: st únor 04, 2015 20:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Re: NGP |
|
|
KUREK Miro napsal: |
Marek Soucha napsal: |
KANDLER Jan napsal: |
Ahoj celkem casto se mi stava pri nacitani rz,ze mi to spadne.Tak napriklad dam si rz cote de arbroz a pri nacitani padne,vejdu do hry po druhe dam tu samou rztu a spadne to zas.Az treba na treti pokus se to chytne a rzta se nacte a vse je ok.Kdyz jsem zkusil vratit fyziku na klasickou oroginalni podle postupu vyse tak nemam zadny problem a vse funguje dobre.Není to pravidlem ale u ngp mi to sem tam spadne at jsou to rzty snehove ,asfaltove nebo sotka.Nevite nekdo co bych mohl popripade vyzkouset a odstranit tento problem.Diky za radu. |
Ahoj, mam uplne stejny problem, pri nacitani se rz nacte zcerna obrazovka a cela hra spadne. Neni to pravidelne, ale je to pomerne casto.
Nevi nekdo co s tim? Diky |
FIxUp.ini mám nastavené takto :
[Settings]
fullscreenWindow=1
fixAspectRatio=1
fixVSync=1
vSyncActive=1
headGasketDurability=1
centerMenu=0
fixMaterialMaps=0
processor=0
adaptiveFFB=1
ffbBufferCycles=1 |
Díky za radu zkusil jsem to jenom zatím na pěti rztách a ani jednou to zatím nespadlo a vypadá to že je vse vpohode.
Mel jsem zmenenou hodnotu v headGasketDurability bylo tam 10 a zmenil jsem to na tech 1.
Kazdopadne jsem si vsiml ze mi tam chybi jeden radek a to tenhle a chci se zeptat jestli ho tam mam dopsat ,a nebo jestli to nema na nic vliv: tento mi tam chibi: fixMaterialMaps=0 |
|
Zaslal: st únor 04, 2015 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Pre NGP fyziky už nie je potrebný. Používal sa pre orig. fyziky, ale ja som to mal vypnuté. Preto ten zápis fixMaterialMaps=0. |
|
|
Zaslal: st únor 04, 2015 23:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek Soucha
|
|
|
Zdravim,
Tak jsem zkousel prepsat hodnoty ve Fixup.ini, jak radil Miro Kurek a i jsem zkousel smazat i prepsat Fixup.dll, bohuzel ani jedno nepomohlo. Celou hru jsem preinstaloval a zkousel jsem to bez fixup. Bohuzel je to porad stejny. Nacte se rz obraz zcerna a cela hra padne. Predtim jsem nemel nikdy takovy problem. Muzete poradit prosim? Diky |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 1:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
u starých fyzikach to nespadlo? a s akými autami to padá? nemáš bordel v cars.ini? |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 1:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek Soucha
|
|
|
Ne, u starych to nepadalo, a nepada to vzdycky.( ale tak ze 70 procent to spadne). Nevim, nemyslim si ze mam bordel v cars.ini |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 2:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Ne, u starych to nepadalo, a nepada to vzdycky.( ale tak ze 70 procent to spadne). Nevim, nemyslim si ze mam bordel v cars.ini |
Práve pre NGP plugin je potrebný aj FIXUp plugin. To že to padá s novými fyzikami je len problém physic.rbz s umiestením príslušnej fyziky auta a tiež cars.ini ( tedfa správnym zápisom auta...stačí jedna medzera navyše a je problém). Bacha aj na textúry, niekdy môžu mať nové skiny iný názov a potom hra spadne.
Pozri si či sú fyziky a zápis v cars. ini na rovnakom slote. |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 12:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Nemci si udelali docela hezkou utilitku na instalovani ruznych veci do RBR, vcetne aut - jmenuje se VDRMInstaller. Ja tim instaloval auta, kdyz jsem potreboval pocitat checksumy vsech NGP aut - bez tehle utilitky bych to delal tyden Zvladne to nainstalovat model i fyziku.
Upozornuju: Pouzijte na vlastni riziko
Ve strucnosti:
Stahnete si model a fyziku jako obvykle ze sekce Download / NGP
Spustte VDRMInstaller
Prejdete na druhou zalozku (Car)
V prvnim policku zvolite cestu na misto, kde jste stahli MODEL auta
V druhem policku zvolite cestu na misto, kde jste stahli FYZIKU auta
Ve tretim policku zvolite cestu na misto, kde mate nainstalovane RBR
V policku "Type of installation" zvolte "Installation model - source packed"
V policku "Selection of car slot" zvolte pozici, na kterou chcete auto nainstalovat. Mate k dispozici 8 slotu jako obvykle.
Checkbox "Keep camera setting" nechte NEZATRZENY
Zmacknete OK
Pokud na vas vyskoci okynko "Be patient!", zmacknete jeste jednou OK a budte trpelivi
A to je vse, pratele...
No dobre, pridam jeste screenshot:
Edit: Pridan primy link, registrace neni treba |
Naposledy upravil KORAL Vaclav dne čt únor 05, 2015 21:54, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 13:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Keď uvolnili fyziky a NGP plugin, tak môžu aj tú utilitku |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Opakuju - je volna, akorat se musite registrovat na forum abyste mohli odtamtud stahovat soubory. Tot vse. Ja se zkusim zeptat, jestli to muzu vystavit z naseho webu. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GVRC-Lamda
|
|
|
I ask the author, i belive he will give his permission |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek Soucha
|
|
|
KUREK Miro napsal: |
Práve pre NGP plugin je potrebný aj FIXUp plugin. To že to padá s novými fyzikami je len problém physic.rbz s umiestením príslušnej fyziky auta a tiež cars.ini ( tedfa správnym zápisom auta...stačí jedna medzera navyše a je problém). Bacha aj na textúry, niekdy môžu mať nové skiny iný názov a potom hra spadne.
Pozri si či sú fyziky a zápis v cars. ini na rovnakom slote. |
Tak bohuzel to mam vsechno v poradku, nevim at zkousim cokoliv tak to porad pada, myslim si ze bude problem v tom fix up, mam nastavene to co jste tu daval uz drive, ale kdyz se kouknu ve hre na fixup, tak tam mam:
vsechno applied krome full screen not applicable a head gasket disabled, nevim mozna to tak ma byt, ale je to jediny co me napada. Uz pomalu prestavam verit, ze by mi to mohlo jit normalne.Diky za odpoved. |
|
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|