Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Uvnitr pluginu to hned tak nebude, to by nekdo musel vydat novou verzi. Na webu to pochopitelne je. Vrele doporucuju si vybirat turnaje z webu, davat je do zalozek a v pluginu filtrovat jen turnaje co mas v zalozkach. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po únor 09, 2015 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
Předmět: Re: Dotaz |
|
|
MIKLIK Jaroslav napsal: |
Zdravím,zase já,s jakými auty mohu jezdit v online režimu?Pustí mne to jenom s C2jkou,Fab s2000_2012 nejde,i20 WRC nejde.Jezdil jsem s Fábii WRC 2006 ta není,staré a nové auta kombinovat nemůžu,prosím o radu,dík |
každé auto funguje len správne treba upraviť cars.ini .... kombinovať staré a nové autá môžeš nič v tom nebráni len nemá to zmysel..... a ovela jednoduchšie prehodíš fyziku na NGP, keď vymeníš celý " phyzics.rbz " , a takisto " cars " s autami NGP...... keď chceš jazdiť starú fyziku, stačí vymeniť zložku "cars" + "phyzics.rbz" a vymazať NGP plugin..... |
|
|
Zaslal: út únor 10, 2015 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Vymenit cely physics.rbz je jediny mozny zpusob. Zmeny ve fyzice jsou i jinde nez jen v autech a plugin je kontroluje. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út únor 10, 2015 6:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
dá sa vymeniť lsp súbory + pneumatiky a ktomu ešte auto zvlášť.... ja som to robil takto, keď som mal iba 2 auto s fyzikami NGP a vtedy to ešte nešlo online len offline som testoval...... možno že takto online fakt nefunguje, to som už neskúšal..... |
|
|
Zaslal: út únor 10, 2015 7:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Ano, tohle fungovat bude, jen je to mnohem slozitejsi a nachylnejsi k chybam Zazalohovat a vymenit cele physics.rbz je mnohem jednodussi a rychlejsi. Ja sam to tak delam a muzu jen vrele doporucit. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út únor 10, 2015 8:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
ja som to už predelal ešte jednoduchšie..... prekopíroval som celú hru, a jedno mám na NGP, druhú na staré fyziky..... to je najlepšie riešenie pre tích, ktorí majú dostatok miesta v pc..... a hlavne že nič sa nedá pokaziť ( okrem cars.ini ) |
|
|
Zaslal: út únor 10, 2015 9:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUNDAK Jakub
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Uvnitr pluginu to hned tak nebude, to by nekdo musel vydat novou verzi. Na webu to pochopitelne je. Vrele doporucuju si vybirat turnaje z webu, davat je do zalozek a v pluginu filtrovat jen turnaje co mas v zalozkach. |
Jestli jsem Vlastu dobře pochopil, tak spíš myslel, jestli by nešel udělat filtr na stránkách, stejně jako je to u turnajů s heslem, kde se dá zaškrtnou políčko a ukážou se jen turnaje bez hesla |
Naposledy upravil LUNDAK Jakub dne út únor 10, 2015 17:30, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út únor 10, 2015 16:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUNDAK Jakub
|
Předmět: Re: Dotaz |
|
|
MIKLIK Jaroslav napsal: |
Zdravím,zase já,s jakými auty mohu jezdit v online režimu?Pustí mne to jenom s C2jkou,Fab s2000_2012 nejde,i20 WRC nejde.Jezdil jsem s Fábii WRC 2006 ta není,staré a nové auta kombinovat nemůžu,prosím o radu,dík |
Stávalo se mi taky, že auto offline fungovalo v pohodě a online se mi neukázalo. Bylo to tim, že složka s fyzikou každýho auta obsahuje jeden unikátní soubor s názvem auta. Ten mi tam zůstával, takže když jsem tam dal druhý auto tak tam ty soboury ve složce byly dva. Stačilo ten starý smazat a fungovalo to. |
|
|
Zaslal: út únor 10, 2015 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADLCIK Adam
|
|
|
proč celé subaru impreza n14/n15 celé černé |
|
|
Zaslal: st únor 11, 2015 16:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
lebo si neinštaloval správne |
|
|
Zaslal: st únor 11, 2015 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAJTAR Jiri
|
|
|
Zdravím když jsem nainstaloval polo wrc tak to nemá křidlo z wrc ale z rrc dělá to jenom mně nebo mněl někdo stejný problém? |
|
|
Zaslal: st únor 11, 2015 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pavouk 77
|
|
|
KADLCIK Adam
proč celé subaru impreza n14/n15 celé černé
Mě to udělalo taky.Několikrát jsem se snažil najít chybu nakonec jsem na to hodil bobek a stáhl si subaru ze stránek zde- auta na plugin jen model N14 URT a nainstaloval.Vše funguje.Model co je u NGP je asi nějak zvláštní. |
|
|
Zaslal: st únor 11, 2015 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Po instalaci NGP mi nefunguje ukazatel rychl stupně a takové ty další věci...tachometr atd.
Tak nějak nevím proč. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st únor 11, 2015 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKLIK Jaroslav
Založen: 17. 04. 2012 Příspěvky: 38 Bydliště: Kopřivnice Pod Moravií 1314
|
Předmět: Padání otáček |
|
|
Mám dotaz,když stojím na startu motor má nějaké otáčky,kamera přejede za auto,čekám na povel a otáčky spadnou.Musím podotknou,že mne to pustí do online režimu i do závodu.Zdá se,že je všechno OK.Má to tak být,díky |
|
|
Zaslal: st únor 11, 2015 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKLIK Jaroslav
Založen: 17. 04. 2012 Příspěvky: 38 Bydliště: Kopřivnice Pod Moravií 1314
|
Předmět: Velké díky |
|
|
Přátelé,chtěl bych nejdříve napsat,že jsem ůplný lajk.i když dělám na CNC mašině,ale díky lidem,kterým na tady tonhle záleží a věnují tomu všeche svúj čas,jsem dal tuhle parádní věc do provozu.Jsou tam ještě nějaké mišky,ale to se vychytá.Všem moc díky,hlavně Vaškovi.i když se neznáme,ale je třeba umět ohodnotit práci druhých.Ještě jednou díky a málo takových,jak jse já |
|
|
Zaslal: čt únor 12, 2015 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|