Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: 10. NEXUS Rally - 19.-25.4.2017 |
|
|
Poslední podnik v desetileté historii Team Rally připravil vedoucí tým této sezóny NEXUS Racing.
Užijte si to! |
|
Zaslal: pá duben 14, 2017 8:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
Předmět: |
|
|
Tradiční malé čtení před startem závodu zde: http://nexusracing.7u.cz/5_-nexus-rally
Může se stát, že to některé nepustí do závodu kvůli tracksettings. Proto zde přikládám (doufám) funkční: https://uloz.to/!9FTuWgSpk/tracksettings-ini
SAmozřejmě si svůj zazálohujte |
Naposledy upravil MORAVEK Jan dne st duben 19, 2017 7:56, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: po duben 17, 2017 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MARKOVA Nina
|
Předmět: počasi |
|
|
Chtěla jsem odjet druhou etapu TR,ale nesprávné počasí v tracksettings......tak se s váma všema loučím a strčte si to za klobouk |
|
|
Zaslal: út duben 25, 2017 18:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Nino já to odjel s tímhle, tak by to mělo jít i tobě: https://uloz.to/!9FTuWgSpk/tracksettings-ini |
|
Zaslal: út duben 25, 2017 18:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARKOVA Nina
|
Předmět: počasí |
|
|
Asi špatný odkaz,nic mi to nenašlo |
|
|
Zaslal: út duben 25, 2017 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Z nějakého důvodu to nebere celý odkaz. Zkopíruj si to celé včetně toho "/!9FTuWgSpk/tracksettings-ini" (ne jen ulozto) a vlož přímo do příkazového řádku. |
|
Zaslal: út duben 25, 2017 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARKOVA Nina
|
Předmět: track |
|
|
Hezké filmy mi to našlo |
|
|
Zaslal: út duben 25, 2017 18:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Vidím, že jsi se tam už dostala, tak se to může promazat. Zlom vaz. |
|
Zaslal: út duben 25, 2017 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z NEXUS Rally odesílejte replaye (platí pro prvních 5 jezdců z každé skupiny) z RZ03 Pirka Menoko a RZ16 Falstone II. Časový limit pro odeslání replayů na web pluginu nebo na mail tr-replay@email.cz vyprší v neděli 30.04. ve 23:59. Osobně bych byl rád za mail ale je to vaše volba.
A prosím do mailu napište ještě svoje jméno, název týmu, vaše auto a název podniku. Ať to mám přehlednější. Děkuji!
A jedna rada na závěr, pokud budete posílat replaye na poslední chvíli, tak doporučuji poslat na plugin. Sami si pak můžete zkontrolovat zda replaye byli nahrány. Ale když mi to pošlete půl hodiny před vypršením časového limitu, tak vám nemůžu zaručit, že vám odešlu zpátky mail s potvrzením o doručení. Na mail reaguji většinou do 24 hodin, ale nejsem tam každou hodinu. |
|
Zaslal: st duben 26, 2017 7:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
A je tu komentář k poslední kontrole sezóny. Abych urychlil kontrolu, tak jsem se rozhodl, že budu kontrolovat jen ty, u kterých by případná penalizace mohla ještě zamíchat pořadím v tabulkách jezdců, týmů ve skupinách a v celkovém pořadí týmů. Ke každému kontrolovanému jezdci jsem si přiřadil minutovou penalizaci (3x zkrácení) a pak se díval, zda by nějakým způsobem zamíchala pořadím. Předem říkám, že jsem neřešil, zda by penalizace změnila umístění v Nexus Rally.
Jestli jsem dobře počítal (Jirka to pro jistotu ještě v pondělí zkontroluje) tak jen u 2 jezdců by případná penalizace mohla ještě změnit pořadí. Jedná se o jezdce: VALENTA Ferry a UHLIR Vojtech. Těmto 2 jezdcům jsem zkontroloval replaye a neudělil žádnou penalizaci. Dále chci říct, že všichni poslali replaye na kontrolu včas a nemusím nikomu udělovat 10 minutovou penalizaci.
Tímto bych bral kontrolu za uzavřenou. Pokud by byli nesrovnalosti, tak je ještě budu řešit, ale doufám, že to bude dobré. To je zatím z mé strany vše a doufám, že všichni ve zdraví přežili moje kontroly! |
|
Zaslal: po květen 01, 2017 1:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Ahoj, projel jsem to po Kubovi ještě jednou a souhlasím s ním ve všech bodech...
Jinak kdo si myslel, že letos už se videa nedočká, tady mám fotoodpověď od Dana Takže snad v Čeložnici premiéra
|
|
|
Zaslal: út květen 02, 2017 9:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|